Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

QUOTE(Loram @ 2016 01 25, 22:58)
jei tėvai, broliai, seserys neturėjo širdies ir kraujagyslių ligų ankstyvam amžiuje, tai statinų aš negerčiau (tik niekam nesakykit kad taip sakiau biggrin.gif )

Be abejo, kad tylesiu.Aciu Jums labai uz atsakymus ir kantrybe smile.gif Bet gal negersiu ir tu skyscius varanciu.
Atsakyti
Loram, klausimas Jums smile.gif Pasiskambinau del kalio tyrimo atsakymo, sako norma, pasitikslinau, tai 3.8. Ar tai ne per zemas kiekis turint sirdies permusimus (na, kelis i diena smile.gif )? Aciu smile.gif
Atsakyti
aš rekomenduočiau pagert kalio
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2016 01 26, 19:18)
Loram, klausimas Jums smile.gif Pasiskambinau del kalio tyrimo atsakymo, sako norma, pasitikslinau, tai 3.8. Ar tai ne per zemas kiekis turint sirdies permusimus (na, kelis i diena smile.gif )? Aciu smile.gif

Per mazas. Man prie tokio kalio sirdies ritmas sutriko pas mane irgi permusimai, sake keli kardiologai stengtis ne zemiau 4.5 palaikyt. Kai iki 3.8 nusivilia geriu savaite laiko po dvi kalio chlorido tabletes (750) it dar savaite po 1 tablete.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 01 26, 19:20)

QUOTE(wizija @ 2016 01 26, 19:22)
Per mazas. Man prie tokio kalio sirdies ritmas sutriko  pas mane irgi permusimai, sake keli kardiologai  stengtis ne zemiau 4.5 palaikyt. Kai iki 3.8 nusivilia geriu savaite laiko po dvi kalio chlorido tabletes (750) it dar savaite po 1 tablete.

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 01 26, 19:20)

Man pastoviai krenta kalis iki 3,6. Zemiausia lab norma. Nejau tiroksinas taip veikia? Pavartoju kalio chl kuriam laikui ramu ir vel kartojasi.
Atsakyti
Dar noriu Loram galutinio verdikto.Pasidariau urea 7.1 ir kreatininas 73.Inkstu echoskopija gera.Tai kaip ir daugiau nieko nereiketu.Zodziu, tureciau gyventi ramiai del to savo kalio.Gal mano organizme jo turi buti daug smile.gif o jei gersiu tuos diuretikus, tai ko gero reikes gerti ir kali, geriau palikti viska taip kaip yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 28 sausio 2016 - 09:08
Gerdavau vakarais prenessa 4 mg, ryte lokrena 5 mg.Siandien daktare patare vietoj prenessos gerti originalu perindoprili - perindoprilio argininas 5 mg, bet ryte.Tai dabar suku galva - jei ryte geriu abu vaistus, ar kartais neiskriiu is klumpiu?Ar ryte visuomet gerus lokren galima ji gerti vakare?Loram, gal patarsit...
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2016 02 04, 19:30)
Gerdavau vakarais prenessa 4 mg, ryte lokrena 5 mg.Siandien daktare patare vietoj prenessos gerti originalu perindoprili - perindoprilio argininas 5 mg, bet ryte.Tai dabar suku galva - jei ryte geriu abu vaistus, ar kartais neiskriiu is klumpiu?Ar ryte visuomet gerus lokren galima ji gerti vakare?Loram,  gal patarsit...

keisti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 02 04, 21:37)
keisti galima smile.gif

4u.gif
aciiuu labai smile.gif
Atsakyti
Jeigu Loram užsuka į šią temą, tai labai norėčiau paklausti dėl EKG ax.gif
Buvo nel.gera, aukštas pulsas beveik visądien (vid. 112), o vakarop spaudimas sušoko 170/100 (normaliai būna žemas 80/50 ar 110/70 ribose), kažkaip keistai spaudė krūtinę (po krūtimi, lyg skrandžiu). Atsistojau nueit vandens ir visai akyse aptemo lyg alpstant (bet sąmonės nepraradau) ir vyras pakvietė medikus. Po to išpylė karštis doh.gif
Atvyko, padarė EKG, bet nel.ką paaiškino ir pasiūlė vykti į ligoninę arba vaistus namie. Davė kaptoprilio pusę ir raminančių (nežinau pavadinimo), pulsas po vaistų būnant gyd. nukrito iki 92, spaudimas iki 135/85.

O kaip su ta EKG? Ar čia man planuot pas kardiologę eit ar nebūtinai? g.gif
(man įdėtas stimuliatorius dėl II tipo, II laipsnio AV blokados)
user posted image
user posted image
user posted image

(atsiprašau, dilde vardą ir pavardę uždengiau biggrin.gif )
Ačiū labai, jei pakomentuotumėt prie progos 4u.gif

Gal dėl streso, bet vis vien nesijaučiu l.gerai. Kažkoks ne toks jausmas krūtinėje, bet negaliu tiksliai nusakyti koks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 12 vasario 2016 - 19:01
o kokiu greičiu čia užrašyta ekg?
Atsakyti