Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

QUOTE(Loram @ 2015 10 24, 22:41)
įkalti raminančių ir pulsą retinančių vaistų prieš biggrin.gif

Loram, o kokių būtent gal patartumėt... ?Ar reikia būtinai receptą turėti ar kokie bereceptiniai tiktų? Kiek bandziau tokiu kaip Herbastress, Sympathyl, tai tikrai nepadeda tokie. Labiausiai tai trukdo nerimas, itampa pries bet koki oficialesni pasisakyma, taip pradeda staiga plakti sirdis, kaip tai suvaldyti...
Atsakyti
deja, bet visi jie receptiniai, jei norit tikrai efektyvių wink.gif
Pamėginkit pas močiutę vaistinėlėj kokio bromazepamo paieškot (bet išbandykitdar namie, kai turėsit laiko, nes jis kai kuriuos migdo) smile.gif o iš retinančių pulsą, tai reikia kad nebūtų prailginto veikimo, studentų tarpe kažkodėl populiariausias atenololis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 11 14, 12:49)
deja, bet visi jie receptiniai, jei norit tikrai efektyvių wink.gif
Pamėginkit pas močiutę vaistinėlėj kokio bromazepamo paieškot (bet išbandykitdar namie, kai turėsit laiko, nes jis kai kuriuos migdo) smile.gif o iš retinančių pulsą, tai reikia kad nebūtų prailginto veikimo, studentų tarpe kažkodėl populiariausias atenololis biggrin.gif

Dabar geriu nuo spaudimo ir auksto pulso metropololi ir verapamili, bet kazkaip del puso tai nelabai man jie padeda.
O is raminanciu dar zmones giria xanax, kaip ji palygintumete su bromazepamu... Xanax esu bandziusi isgerti pries pasisakyma, susirinkima, bet kartais atrodo padeda, o kartais ne. Gal per maza doze, bandziau ta kur 0,25.
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2015 11 14, 14:27)
Dabar geriu nuo spaudimo ir auksto pulso metropololi ir verapamili, bet kazkaip del puso tai nelabai man jie padeda.
O is raminanciu dar zmones giria xanax, kaip ji palygintumete su bromazepamu... Xanax esu bandziusi isgerti pries pasisakyma, susirinkima, bet kartais atrodo padeda, o kartais ne. Gal per maza doze, bandziau ta kur 0,25.

Jus nesuklydote-metoprololi su verapamiliu????Tiek greitojoje , tiek ligonineje man grieztai UZDRAUDE juos vartoti kartu.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 11 12, 22:08)
paveldimas - tai įgimtas, bet įgimtas - tai nebūtinai paveldimas smile.gif
Gali "tylėti" pluoštas smile.gif yra 2 laikotarpiai, kai dažniausiai pasireiškia (ypač moterims) 15-25 ir 35-45 gyvenimo metai

Mano pluostas irgi tylejo iki 23m.,issaukiau ji po stipriu fiziniu pratimu sporto saleje.
o del to paveldimumo tai nezinau mano tevams nera, bet tevuko dedei jis salintas kelis kartus, tai kazin ar gali per tokia tolima giminyste jis persiduodi g.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 11 14, 14:41)
Jus nesuklydote-metoprololi su verapamiliu????Tiek greitojoje , tiek ligonineje man grieztai UZDRAUDE juos vartoti kartu.

Ne, tikrai nesuklydau. Idomu kaip istikruju... Man vaistinje nurode ryte gerti metoprololi, o per pietus verapamili. Bet siaip nelabai man padeda, o jeigu dar ir negalima, tai is viso nebezinau, cia gal tik kenkiu sau.g.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2015 11 21, 12:11)
Ne, tikrai nesuklydau. Idomu kaip istikruju... Man vaistinje nurode ryte gerti metoprololi, o per pietus verapamili. Bet siaip nelabai man padeda, o jeigu dar ir negalima, tai is viso nebezinau, cia gal tik kenkiu sau.g.gif

Gruodzio 3 d einu pas kardiologa. Idomumo delei uzklausiu. Nejau per 3 metus taip pasikeite. 2012 gulejau ligonineje ne tik pasake, kad negalima bet ir paskyre kitus vaistus.
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2015 11 14, 14:27)

Netikejau tol kol nepamaciau vaistineje perkant propanololi ir verapamili kartu. Verapamilis 120 mg prailginto veikimo ir propanololis 20 mg 2 k d. Klausiu seimos gyd tai kaip cia? Ji atsake; kad taip jau skiriama. Tipo is uzsienio tokia info ateina. Pacientai kaip laboratorines peles. Tai ko rada verti informaciniai lapeliai prideti prie vaistu? Vartoju bromazepama nakciai po 1,5 mg ir nesuku galvos del pripratimo.
Atsakyti
Kaip laikosi sirdutes svenciu belaukiant:) kaip jauciates ? Gal geriau, gal lengviau?
Kaip noreciau, kad mus visas aplankytu stebuklas, kad paliestu mus visas isgydymas:)) ak kaip noreciau; (
Atsakyti
QUOTE(manika @ 2015 12 13, 00:52)
Kaip laikosi sirdutes svenciu belaukiant:) kaip jauciates ? Gal geriau,  gal lengviau?
Kaip noreciau,  kad mus visas aplankytu stebuklas,  kad paliestu mus visas isgydymas:)) ak kaip noreciau; (

Gal pades. Pamegink. Senais laikais man buvo paskirti vaistai- riboksin. Deficitas buvo:). Dabar jie papildai ur medikai sypsosi kai pasakiau, kad vartoju. Nebent bijai visu rusisku papildu. Tikrai pasijutau geriau.
Atsakyti
Sveikos,
pasitaike proga issitirti echoskopu sirdi pas med.daktara, docenta, zodziu, specalista.Sake kad viskas gerai, permusimai dzin, nepavojingi, t neigiamas irgi tegul buna, viskas gerai, gydyti nereikia, nebent laaabai permustu, tai tuo metu puse tabletes ritmanormo.Bet as jam pasakiau kad kalis buna 5.5-5.3 -5.1, tai jis sukluso ir paklause ar netinsta kojos, pirstai, veidas, nes sako cia nemazas kiekis kalio, jis rodo, kad organizme kaupiasi skysciai.Man netinsta niekas ir kreatinas ir urea normalu, tik nuo spaudimo geriu prenessa, o jis kelia kalio kieki.Tai gal todel ir padidejes?Kazk susinervinau, o jei kas su inkstais...Daktaras parase perindoprilio kuris nekelia kalio kiekio tik neperskaitau kokio.Kalis mano padidejes jau kokia 10 metu, tiek geriu ir ta prenessa.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2016 01 23, 21:31)
dar pasakykit to super duper pavardę ir kiek pinigų išmeetėt veltui biggrin.gif
Atsakyti