QUOTE(maskatukas @ 2015 11 11, 13:51)
Gal truputi nuraminsiu. Man net nereikejo sio tyrimo, nes dar net nesant paroksizmines tachikardijos priepuoliu, atliekamas bronchoskopijos tyrimas sukele priepuoli. Tyrima nutrauke. Bet aisku, gydyma pradejo tik po keliu metu, kai priepuoliu buvo daug. O verapamili esi gerusi ?
Jums uzrase EKG,kai prasidejo paroksizmas? Mano kardiologai turi Holterio duomenis, bet nesutaria, kas ten per tachikardija -sinusine ar priesirdine, beje, kai Holteris ja "pagavo", as nieko nejauciau, miegojau
. O kai pirma karta suriete nakti paroksizmas, laksciau po kambari lyg paklaikusi. Tai neisivaizduoju,kaip as ten miegodama nieko nejauciau
.
Verapamili esu seniau truputi epizodiskai gerusi,kai sirdis "suoliuodavo", bet tai nebuvo paroksizmai, o panikos priepuoliai. Kiek zinau, verapamilio negalima naudoti su beta-blokatoriais.
Man paroksizmu dabar nebuna (tfu, tfu,tfu), nes jau atskiriu,kada sinusine tachikardija,kada paroksizmas. Paskutini karta buvo vasara, bet visa laika jauciu nerima, kad neprasidetu kur viesoje vietoje, ne namie, nes as tokius keistus pratimus darau,kad priepuoli numalsint
.
Lyg esate minejusi,kad paroksizmine tachikardija jums gydo vaistais? O abliacija jums negalima?