Įkraunama...
Įkraunama...

Širdelės bėdos

QUOTE(Loram @ 2015 02 23, 22:28)
sustojimo-persivertimo jausmas dažniausiai būna dėl ekstrasistolių - tai gal kokio kalio maža?

kali dariausi pries gera savaite, 3.92 buvo ir geriau visa savaite miltuku po 400 mg i diena.. man kazkodel atrodo,kad kazkas nutiko po anginos tos,nes butent ir prasidejo vartymaisi po pulines anginos. nors as geriau antibiotikus,bet gal kokia bacila sirdiziai pakenke? nezinau ka galvot mergaites,vos pajudu ir verciasi ta sirdis,toks slykstus tas jausmas.. man budavo kai kalio trukumas ji vartydavosi,bet uztekdavo keleta dienu pagert ir ok,o dabar ir kali geriu ir magni ir lasiukus nuo nervu,nes zinoma pergyvenu labai kol papulsiu pas savo gyd. ir vistiek negereja... schmoll.gif
Atsakyti
o nuo ko gali buti vidinis drebejimas naktimis, toks jausmas kad elektros srove leidziama per kuna? sirdies ritmas nebuna tuo metu sutrikes, tas virpejimas kazkas kita g.gif

ir niekaip nearisu nuo ko jis, nes jau apie pusmeti kankina. bandau ir skysciu daugiau gerti ir kalio, lyg aprimsta, bet paskui vel.
Atsakyti
QUOTE(LABBRA @ 2015 02 23, 21:59)
kali dariausi pries gera savaite, 3.92 buvo ir geriau visa savaite miltuku po 400 mg i diena.. man kazkodel atrodo,kad kazkas nutiko po anginos tos,nes butent ir prasidejo vartymaisi po pulines anginos. nors as geriau antibiotikus,bet gal kokia bacila sirdiziai pakenke? nezinau ka galvot mergaites,vos pajudu ir verciasi ta sirdis,toks slykstus tas jausmas.. man budavo kai kalio trukumas ji vartydavosi,bet uztekdavo keleta dienu pagert ir ok,o dabar ir kali geriu ir magni ir lasiukus nuo nervu,nes zinoma pergyvenu labai kol papulsiu pas savo gyd. ir vistiek negereja... schmoll.gif

aš tai tokiais extra atvejais jau "valdiškų" eilių nelaukiu, neturiu kantrybės, einu į visas tas kitas klinikas.
Laikykis LABBRA, viskas bus gerai.... juk turi būti gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V&A @ 2015 02 24, 06:35)
o nuo ko gali buti vidinis drebejimas naktimis, toks jausmas kad elektros srove leidziama per kuna?

Neurologo k-jos reik 4u.gif Čia ne širdies problema.
Atsakyti
Labu dienu visiems, kazkoks keistas sutapimas, bet man sirdele buvo kelis men irgi aprimus, o va pries savaitele pradejo ir vel vartytis. Vis padreba ji man, pagasdina ir nurimsta. Kiek tyrimu daryta, kiek mediku konsultaciju tureta, viskas ciki, prikibt nera prie ko. Likau su ekstrasistolem gyvent toliau ir niekur nesidesi:). Taip ir neaisku nuo ko jos asirado, kaip ju atsikratyt...?
Atsakyti
Sveikos,gal galite nuraminti?
Siandein turejau permusimus po valgio,fiziskai ir moraliskai isvargus .. turejau 4 ar 5 ektrasistoles iskarto unsure.gif ,bloga nebuvo tik isigandau.Turiu MVP isu minimalia reguliacija (cia gal jis poskatauja) biggrin.gif
Arba darau prielaida,kad tai neparmusimai,o raumenu skrandzio spazmai juos turiu daznai ivairiuose kuno vietuose.
Pries savaite nervavausi turejau permusimus trunkancius minute,nutrukus stresinej situacijai baigesi,bet tada tai tikrai buvo permusimai ir buvo silpna.
Siuo metu ryte spaudimas zemas,krentu stojant ryte is lovos.
Valgau nakciai ir is ryto,po valgio spaudimas nukrena,vaistu jokiu nevartoju,labai silpna buna ir pulsas retas.
Kaik kovoti,ka daryti ?ar cia jau verta nerimauti?
Veido sritije nutirpsta,tai nosis,tai,smilkinis,sake kaip ir uzdegimas raumenu,bet kad buvo nugaroje,o dabar i veida persimete kaire puse biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien vel kartojosi ektrasistoles,sedint prie kompiuterio,vakar gulint,gal cia nuo stuburo padeties priklauso?
Aš šiaip su krutines dalies ostehondrozoe turiu,gal del jos užsispaudzia ir gaunasi ?
Man tiesiog baisu ir ieškau nusirimanimo,aciu smile.gif
Dar kabant ant skrersinio išlenda jos iskart nors nejauciu taip ju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylinti_mamyte: 25 vasario 2015 - 13:19
nu taip, ir aš kankinuosi jau kelinta diena. Nesuprantu iš kur jos išlindo, toks ramus periodas buvo, jokių nervų, jokių stresų, net džiaugiausi, kokia puiki savijauta....o cia bac ir yra. Vaistai kažkiek apmalšina tuos vartymusis, bet gerai vistiek nėra. Jau ir aš galvojau, po truputį pradėsiu judėti, pasportuoti, bet su tokia savijauta, tik ramiai norisi būti. Reiks vėl prasukti karuselę - pasidaryti kraujo tyrimus, EKG, echo.... Bet kaip visada viskas bus normose ir galvok ką nori. O kaip tą būseną nuimti, tai taip niekas ir nepataria.
Atsakyti
QUOTE(retancike @ 2015 02 25, 15:12)
nu taip, ir aš kankinuosi jau kelinta diena. Nesuprantu iš kur jos išlindo, toks ramus periodas buvo, jokių nervų, jokių stresų, net džiaugiausi, kokia puiki savijauta....o cia bac ir yra. Vaistai kažkiek apmalšina tuos vartymusis, bet gerai vistiek nėra. Jau ir aš galvojau, po truputį pradėsiu judėti, pasportuoti, bet su tokia savijauta, tik ramiai norisi būti. Reiks vėl prasukti karuselę - pasidaryti kraujo tyrimus, EKG, echo.... Bet kaip visada viskas bus normose ir galvok ką nori. O kaip tą būseną nuimti, tai taip niekas ir nepataria.

As irgi nezinau,galvoju,kad stubure kazkas uzpauzdia ir atsiranda jos..nes grupines atsiranda kai su pc bunu susilenkusi .. bandau save raminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(retancike @ 2015 02 25, 15:12)

Man ekstrasistoles irgi baisiai vargina,bet jau pora savaiciu,tik judu daugiau ir verciasi sirdis. Siandien padare EKG,kaip tycia nei vienos,viskas puiku ! Vos pakilau nuo kusetes ir bum apsiverte..Tai pridaviau visokiu tyrimu,bus matyt ryt kokie atsakymai,gal kokia skydliauke islys ar dar kas.. Nezinau ka galvot,gydytoja sako norma,nes kai klause irgi sirdis ejo puikiai,nu kaip tycia tiesiog !!!! Va ir as galvoju,nuo ko islindo jos,kas isprovokavo ir kaip nuimti... Nes tikrai ir man nieko nesinori daryti,savijauta slyksti kai nuolat verciasi krutineje sirdele.. doh.gif O kokie vaistai jums apmalsina juos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LABBRA: 25 vasario 2015 - 18:24
QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 02 25, 16:46)
As irgi nezinau,galvoju,kad stubure kazkas uzpauzdia ir atsiranda jos..nes grupines atsiranda kai su pc bunu susilenkusi .. bandau save raminti smile.gif

man jos būna ir vaikštant, ir sėdint ir kada nori. Dar jų vartymąsi kažkaip iškęsčiau, bet kad nuo to vartymosi kažkas vyksta širdies plote, lyg užspausta, lyg norėtųsi, kad kažkas ten atsipalaiduotų, atrodo, kad širdis prasimušti negali, kažkoks toks silpnumas, negerumas, sunkumas būna, net sunku nupasakoti tą būseną. Kaip gerai būtų, kad kaip nuo skausmo yra vaistų, taip ir čia - išgertum ir tvarka smile.gif
laikomės merginos, gal ilgai neužtruks tos būsenos...
Papildyta:
QUOTE(LABBRA @ 2015 02 25, 17:19)
Man ekstrasistoles irgi baisiai vargina,bet jau pora savaiciu,tik judu daugiau ir verciasi sirdis. Siandien padare EKG,kaip tycia nei vienos,viskas puiku ! Vos pakilau nuo kusetes ir bum apsiverte..Tai pridaviau visokiu tyrimu,bus matyt ryt kokie atsakymai,gal kokia skydliauke islys ar dar kas.. Nezinau ka galvot,gydytoja sako norma,nes kai klause irgi sirdis ejo puikiai,nu kaip tycia tiesiog !!!! Va ir as galvoju,nuo ko islindo jos,kas isprovokavo ir kaip nuimti... Nes tikrai ir man nieko nesinori daryti,savijauta slyksti kai nuolat verciasi krutineje sirdele.. doh.gif O kokie vaistai jums apmalsina juos?

as dabar geriu Rytmonormą, 3 k., kai pradėjo gerėti savijauta, sumažinau dozę iki 2 k., kai ir tada gerai buvo, pasilikau tik su 1 tabl. nakčiai, ir taip 2 mėn., gal net daugiau. Ir va nuo sekmadienio tik jaučiu ji man vis krust, krust ir žiūriu, kad įsivažiuoja. Tai pradžiai pasididinau iki 2 tabl., kaip ir nelabai reaguoja, dabar jau 3 geriu, ir šianakt vidury nakties kėliausi išgerti. Ir tai visiškai nenuima, dar vis jaučiasi, bet gyventi galima. Tik tiek, kad nuo jų tokia apkvaitus jaučiuosi, labai prie žemės traukia. Ir šiaip nervina, kad esi pririšta prei vaistų, jie negydo, o tik simptomus nuima.
Atsakyti
Ir as labai noreciau kad butu tokiu vaistu, kurie suvartojus kursa isgydytu ekstrasistoles visam laikui:) deja cia tik svajones. Manau kad daugeliu atveju vaistai esame mes pacios t.y. musu vidine ramybe, harmonija, meile sau ir kiti dalykai:) Ak kaip lengva, tai parasyti ar pasakyti, bet kaip taip gyventi?? Kai gyvenimas bega, o tu vos speji paskui ji? Kaip laikytis sveikatos taisykliu, sportuoti, nepatirti streso, sveikai maitintis, kai aplink tiek pagundu ir kitu dalyku? Cia siek tiek ne I tema sorry:)
As tiesiog kaip ir daugelis cia esanciu ieskau ekstrasistoliu priezasties ir noreciau kad ju nebeliktu. kaip nera tos priezasties taip nera, Ka daryt? As nezinau. Kaip is ju isivaduot? is kur jos atsirado, kodel????
Atsakyti