QUOTE(Mylinti_mamyte @ 2015 02 25, 16:46)
As irgi nezinau,galvoju,kad stubure kazkas uzpauzdia ir atsiranda jos..nes grupines atsiranda kai su pc bunu susilenkusi .. bandau save raminti
man jos būna ir vaikštant, ir sėdint ir kada nori. Dar jų vartymąsi kažkaip iškęsčiau, bet kad nuo to vartymosi kažkas vyksta širdies plote, lyg užspausta, lyg norėtųsi, kad kažkas ten atsipalaiduotų, atrodo, kad širdis prasimušti negali, kažkoks toks silpnumas, negerumas, sunkumas būna, net sunku nupasakoti tą būseną. Kaip gerai būtų, kad kaip nuo skausmo yra vaistų, taip ir čia - išgertum ir tvarka
laikomės merginos, gal ilgai neužtruks tos būsenos...
Papildyta:
QUOTE(LABBRA @ 2015 02 25, 17:19)
Man ekstrasistoles irgi baisiai vargina,bet jau pora savaiciu,tik judu daugiau ir verciasi sirdis. Siandien padare EKG,kaip tycia nei vienos,viskas puiku ! Vos pakilau nuo kusetes ir bum apsiverte..Tai pridaviau visokiu tyrimu,bus matyt ryt kokie atsakymai,gal kokia skydliauke islys ar dar kas.. Nezinau ka galvot,gydytoja sako norma,nes kai klause irgi sirdis ejo puikiai,nu kaip tycia tiesiog !!!! Va ir as galvoju,nuo ko islindo jos,kas isprovokavo ir kaip nuimti... Nes tikrai ir man nieko nesinori daryti,savijauta slyksti kai nuolat verciasi krutineje sirdele..
O kokie vaistai jums apmalsina juos?
as dabar geriu Rytmonormą, 3 k., kai pradėjo gerėti savijauta, sumažinau dozę iki 2 k., kai ir tada gerai buvo, pasilikau tik su 1 tabl. nakčiai, ir taip 2 mėn., gal net daugiau. Ir va nuo sekmadienio tik jaučiu ji man vis krust, krust ir žiūriu, kad įsivažiuoja. Tai pradžiai pasididinau iki 2 tabl., kaip ir nelabai reaguoja, dabar jau 3 geriu, ir šianakt vidury nakties kėliausi išgerti. Ir tai visiškai nenuima, dar vis jaučiasi, bet gyventi galima. Tik tiek, kad nuo jų tokia apkvaitus jaučiuosi, labai prie žemės traukia. Ir šiaip nervina, kad esi pririšta prei vaistų, jie negydo, o tik simptomus nuima.