Merginos, būtinai reikia su tuo nerimu tvarkytis, negalima gi šitaip, tokioje jaunystėje, kai dar visas gyvenimas prieš akis
Aš dėl ritmo sutrikimų ir blokadų alpdavau, po to aišku įdėjo širdies stimuliatorių, turiu ir tų permušimų, bet tai ir vairuoju, ir su visais trim vaikais pramogaujam, leidžiam laiką kartu tiek LT, tiek užsienyje, visur einam ir varžybose dalyvauju, pasportuoju - gyvenimą semiu pilnom saujom
Būna pasidaro negera, bet tai kam nebūna? Žmonėms širdis persodina, kokių tik ritmo sutrikimų nebūna, klinikines mirtis išgyvena ir tiek neįsibaimina, gyvena ir džiaugiasi kiekviena pragyventa diena. Kiek čia mes tų metų gavę, nė viena nežinome, tai dar pusę jo pradrebėti ir sulaukti to paties finalo - tos pačios mirties
Ir aš mirsiu, ir jūs kažkada mirsit, bet bent nesigailėti, kad kažką pamatei, įdomiai nugyvenai, o ne sėdėjai kamputyje bijodamas pakrutėt
Man būtų gaila savęs ir tokio nepilnaverčio gyvenimo
Ko jūs konkrečiai bijote? Ko bijote mirtyje? Neišvengiama, tad ar apsimoka bijot, ar ta jūsų baimė ką pakeis, išgelbės? Nė vienas mirti nenori, bet reikia, ateina tas laikas ir miršta nieko neišmaldavęs, nieko nepakeitęs. Kad ta baimė ir ašaros kažkuo padėtų..dabar tik dar labiau kenkia, kelia stresą, o stresoriai org-me dirba juodą darbą - ir onkologijai reikšmingi, ir ritmo sutrikimams, ir kraujotakai gero neduoda..
Verskit save gyvent pilnavertį gyvenimą, neatimkit savęs iš mylimųjų, įprastos veiklos, nuteikinėt pozityviai, gražiai praleist kiekvieną dieną, tegu ir bilda ta širdelė kartais
Ką senatvėje prisiminsite? Kad jaunystę kvailai praleidot bijodamos, kad vaikai ir vyras matė jus amžinai paliegusią ir pakrikusiais nervais?
Tikėkit gydytojais, jie juk žino ką sako. Matytų grėsmę gyvybei, tai niekas jūsų nepaleistų iš ligoninių