QUOTE(wizija @ 2015 10 02, 19:37)
Vaistus išrašė dėl ekstrasistoliu kažkokius labai naujus kurie Lietuvoje nėra registruoti ir reikės siustis iš užsienio, sakė Lietuvoje vos keli žmonės juos naudoja, dar neuzsisakiau, bandysiu savaitgali, tai jie veikia kaip betaloczok tik neretina pulso, nes jis pas mane ir taip ramybės būsenoje 55 būna, sakė GAL ir tachikardiju pamazes, bet šansų nedaug.
O del iniciatyvos tai kažkaip gal gydytojai dėl tų komplikacijų prigasdino ir sakė kad operacija racionalu daryt tada ir pasiimti rizika, kai nebėra išeities, t.y. kai nebegali gyventi dėl tachikardijos, trukdo normaliam gyvenimui, tai jie mane ties tuom ir spaudė kad aš turiu atsakyti ar dar galiu gyventi su tuo. Atsakiau kad galiu, bet jei dar kartą tachikardija pereitų į priesirdziu virpejima arba ką nors dar blogiau, tada sakė be kalbų nedels ir operuot reikia, kitų atveju kentėt kol netrukdo gyvenimui.
O del iniciatyvos tai kažkaip gal gydytojai dėl tų komplikacijų prigasdino ir sakė kad operacija racionalu daryt tada ir pasiimti rizika, kai nebėra išeities, t.y. kai nebegali gyventi dėl tachikardijos, trukdo normaliam gyvenimui, tai jie mane ties tuom ir spaudė kad aš turiu atsakyti ar dar galiu gyventi su tuo. Atsakiau kad galiu, bet jei dar kartą tachikardija pereitų į priesirdziu virpejima arba ką nors dar blogiau, tada sakė be kalbų nedels ir operuot reikia, kitų atveju kentėt kol netrukdo gyvenimui.
Tai jums vardini recepta israse? Gal galesite pavadinima parasyti? Tiesiog idomu. Man del hipotireozes israse neregistruota vaista LT.