QUOTE(Demetra @ 2015 08 24, 09:22)
Mano isvarza I laipsnio. Bet as jauciu tokius keistus pojucius-kai guliu ant nugaros ir atsipalaiduoju,per pilva link stuburo lyg elektros srove trenkia.Baisiai nemalonus jausmas,daktarai tik peciais guzcioja.
Jei neisgeriu nakciai pacio stipriausio Nexium-tachykardia garantuota.Taip pat sirdis pyksta kai pasilenkiu.Sianakt miegojau sededama
.O tiria viska labai letai,nes i privaciai negaliu sau leist eiti.
Ir man sirdele pyksta kai pasilenkiu, kai staiga ikvepiu, jauciu tuomet sirdies permusimus, tuos elektros impulsus irgi jauciu buna atsigulus ir buna atsisedus, bet pasitaiko ir atsistojus. As net bijau staigius judesius daryt. Ir as tyrsiuos skrandi, laukiu eileje, kardiologai rekomendavo issitirti diafragma bei tulzies pusle.
Papildyta:
QUOTE(retancike @ 2015 08 23, 23:17)
As butent betaloc'o ir negalejau kazkada gerti, nes man uzguldavo nosi, atrodydavo, baisi sloga, kaip koks sinusitas nors niekas nebegdavo.Pirma karta kai taip atsitiko, tai net nepagalvojau, kad toks vaistu salutinis poveikis gali buti, galvodama, prasidejo kazkokia komplikacija, net antibiotiku sugeriau. Kadangi tuo metu man liepe tik menesi pagerti ta betaloc, tai ji baigiau gerti anksciau nei antibiotikus, tai nesurisau ju su tokiu salutiniu poveikiu. Veliau, kai vel sirdele pradejo makaluotis, vel pradejau gerti betaloc ir po kokiu 10 dienu prasidejo nosies uzgulimas, bet toks baisus, toks is niekur, nors atrodytu, kad kazkur persalus butum, nuo to ir galva kazkiek skaudejo, tada kazkaip toptelejo, kad cia bus nuo tu vaistu. Meciau juos gerti ir po dienos dvieju visi simptomai dingo. Taip kad ir tau taip gali buti.
Aciu, kad pasidalinot patirtimi, jauciu, kad cia man irgi betaloc kisa koja. O kokius vaistukus vartojate nuopermusimu?
Papildyta:
QUOTE(Loram @ 2015 08 23, 23:06)
1. netgi betalocZok anotacijoj galvos skausmas yra prie dažnų šalutinių poveikių prirašyta
2. visai nenustebau, kad "senas profesorius" taip nustatė, nors dar nieko neištyrė
teoriškai taip, skrandžio hiatinė išvarža gali dirginti klajoklį nervą ir provokuoti ritmo sutrikimus, bet - kodėl tų ritmo sutrikimų nebūna tiems pacientams, kurie turi pvz 2-3 laipsnio išvaržas? juk tokios išvaržos tikrai dirgina, teoriškai 100proc pacientų turi turėti ritmo sutrikimus, bet neturi
Aciu Loram:)