QUOTE(Loram @ 2015 08 13, 18:05)
o kas yra kardioversija? (Jūsų manymu)
Perstemplinio EFT metu židinio ir neras, nes to tyrimo tikslas - išprovokuoti priepuolį, užrašyti EKG (pagal ją orientuojamasi iš kur maždaug kyla paroksizmas), o jau paskui kai daromas intrakardinis EFT - tada tiksliai ieškomas židinys ir bandoma jį panaikinti. Kiek pamenu, Jūs turit užrašytą EKG su priepuoliu - tai kam Jums tas perstemplinis EFT?
Perstemplinio EFT metu židinio ir neras, nes to tyrimo tikslas - išprovokuoti priepuolį, užrašyti EKG (pagal ją orientuojamasi iš kur maždaug kyla paroksizmas), o jau paskui kai daromas intrakardinis EFT - tada tiksliai ieškomas židinys ir bandoma jį panaikinti. Kiek pamenu, Jūs turit užrašytą EKG su priepuoliu - tai kam Jums tas perstemplinis EFT?
Kardioversija,mano kukliu suvokimu,tai ritmo atstatymas elektrosoku.Turejau minty,kad jei man tyrimo metu sutrikus ritmui panaudos na tuos du "padus" .
O dabar as visai pasimeciau.Taip,man priepuoli uzfiksavo Holterio monitoriavimo metu ir parase,kad tikslinga EFT.Tai as dabar nesuprantu,ko jie dar ieskos .Ar priesirdine tachikardija turi savita EKG?Gal jus galetumet paziuret,kas ten man buvo?
Taip iseina,kad man jau iskart abliacijai reikia gultis?Bet kiek pamenu,gydytojas sake,kad tik po EFT jis zinos,ar reikalinga abliacija.Jie kolkas nieko apie zidini nezino.