QUOTE(manika @ 2015 07 11, 08:36)
Ir as Salvince turiu ta beda su vegetodistonija. Jau irgi 10 metu, kaip jauciu visokius sveikatos sutrikimus, simptomus. Itariu kad tai niekad nebesibaigs, tik baisoka, kad persikele visos bedos ant sirdies Ir tie permusimai varo mane is proto. Kartais taip stipriai susimakaluoja sirdele, kad sustingtu is baimes, mastau kuom tas makalavimasis baigsis ,ar Jau cia sustos sirdis, ar sutriks ritmas ir t.t. O blogiausia, kad tuo momentu saves negaliu nuramint, baime paiima virsu.
Man irgi tas ir liudniausia ,kad perejo ant sirdeles Bet as labai tikiuosi kad viskas praeis .Nes kaip ir minejau praeitais metais pavasari nuo didelio staigaus streso butent ir atsirado sirdeles vartymaisi.Ir kai pradejau nebekreipt demesio,viskas praejo.Nors dabar tesiasi jau pora geru menesiu,su tarpais kaip isnyksta ,tai vel makaluojasi.Tik tiek kad dabar jai ji makaluojasi bet ne itin sparciai,nes neleidziu sau panikuoti. Nes po kol buvo atliekami tyrimai gyvenau didziausioje baimeje ir panikoje,tuomet sirdis kaip paselus spurdedavo.Tik padarius joga su kvepavimo pratimais,meditacija ,sirdele siek tiek nurimdavo.
Bet jai tik isgirstu kad kazkas mire nuo sirdies sutrikimo, ar kazkas ivyko blogo,man vel pasidaro liudna ir baisu,kad gali istikti ir mane ,o man tik 35 m. Kas keisciausiai mane nervina kad daktarai ,ziuri kaip i raupsuota ,tipo tu sergi Vegetodistonija ,tai ne liga ,graziai atrodai ,viskas tau yra gerai
Papildyta:
Kas keisciausiai kai lankiau Joga grupeje,visi simptomai buvo isnyke kokiems 3 metams,skraidziojau ant sparnu,tikejausi kad liga pasitrauke ,ir busiu sveika kaip visi zmones.Labai gaila ,kad jogos burelio nebeliko,tad pati namie uzsiemu saviveikla,bet ir efekto nei velnio tokio nera