QUOTE(Loram @ 2015 06 15, 18:32)
Rasma - priminkit man kodėl Jums įdėtas stimuliatorius? Ir ar tikrai stimuliatorius? ne defibriliatorius? ar pas Jus su telemetrija?
Šiaip paprastai stimuliatorius nustatomas pulsui iki 110k/min, o jei daugiau jis neturi veikti. Galbūt reiktų patį stimuliatorių patikrinti?
Veloergometrija yra tyrimas koronariniam nepakankamumui įvertinti, tai jei ritmo ir laidumo sutrikimai nesusiję su kraujagyslių nepakankamumu
Mobitz II blokada (įdėjo, nes alpdavau). Man sakė, kad dvikamerinis stimuliatorius (pažiūrėjau toje kortelėje, tai parašyta Zephyr XL DR, nežinau dėl telemetrijos
Parašyta
pacing rate min. 60, max. 110 ir dar ten visokie skaičiukai).
Tos blokados priežasčių man nerado, o darė tikrai daug tyrimų.
Ne, man ištyrė širdį echo, tai jokių patologijų nebuvo, tik tokios smulkmenos, kas nieko labai neįtakoja - MV prolapsas, aortos vožt. I laips. nesandarumas, o veloergometrija, tai irgi sakė buvo gera, tik kad širdis netreniruota, tai greit ten pašoko spaudimas, pulsas ir t.t.
Jokių širdies kraujagyslių patologijų man nebuvo diagnozuota, tai matyt neverta man mokėt už veloergometriją. Ačiū, kad pasakėt
Stimuliatorių eisiu tikrinti vėlai rudenį, matyt reiks užklausti..gal jis ten ką nors įrašo dar, gal matosi gyd. dėl kokių priežasčių jis dirba
Man buvo paskutinį kartą tikrintas profilaktiškai pernai, tai tada viskas buvo gerai.
Ačiū jums Loram, kad skiriate laiko ir mums atsakote