Neprimesk kitiems to, ko Tu nori Sau: skoniai skiriasi ...
-
Nevalia leisti laikrodžiui ir kalendoriui mus apakinti ir priversti mus pamiršti faktą, jog kiekviena gyvenimo sekundė yra stebūklas ir paslaptis.
/H.G.WELLS/
СПУСТИТЕ ВЫ МЕНЯ С НЕБЕС...
НЕ ГОВОРИТЕ... ТЫ ТАКАЯ..!
НЕ ЖДИТЕ ОТ МЕНЯ ЧУДЕС...
Я НЕ ЛЕЧУ ЧУЖИЕ РАНЫ...
НЕ ОТВОЖУ РУКАМИ БОЛЬ...
НЕ ЗАЩИЩАЮ ОТ ОБМАНА...
НЕ ПРЕВРАЩАЮ В САХАР СОЛЬ...
НУЖНЫ И МНЕ ЛЮБОВЬ И ЛАСКИ..
И ЗАПАХ КОФЕ ПО УТРАМ...
СТРАСТЬ НЕЖНОСТЬ...
ПРИКЛЮЧЕНИЯ СКАЗКИ...
ДОЖДИ МЕТЕЛИ И ВЕТРА...
ЭХ ХОЧУ ЛЮБИТЬ И БЫТЬ ЛЮБИМОЙ...
СМЕЯТЬСЯ И ГРУСТИТЬ ПОРОЙ.
ХОЧУ БЫТЬ ДЛЯ КОГО ТО МИЛОЙ...
ХОЧУ БЫТЬ ЖЕНЩИНОЙ ЗЕМНОЙ...
СПУСТИТЕ ВЫ МЕНЯ С НЕБЕС...
НЕ ГОВОРИТЕ... ТЫ ТАКАЯ..!
НЕ ЖДИТЕ ОТ МЕНЯ ЧУДЕС...
Я НЕ ЛЕЧУ ЧУЖИЕ РАНЫ...
НЕ ОТВОЖУ РУКАМИ БОЛЬ...
НЕ ЗАЩИЩАЮ ОТ ОБМАНА...
НЕ ПРЕВРАЩАЮ В САХАР СОЛЬ...
НУЖНЫ И МНЕ ЛЮБОВЬ И ЛАСКИ..
И ЗАПАХ КОФЕ ПО УТРАМ...
СТРАСТЬ НЕЖНОСТЬ...
ПРИКЛЮЧЕНИЯ СКАЗКИ...
ДОЖДИ МЕТЕЛИ И ВЕТРА...
ЭХ ХОЧУ ЛЮБИТЬ И БЫТЬ ЛЮБИМОЙ...
СМЕЯТЬСЯ И ГРУСТИТЬ ПОРОЙ.
ХОЧУ БЫТЬ ДЛЯ КОГО ТО МИЛОЙ...
ХОЧУ БЫТЬ ЖЕНЩИНОЙ ЗЕМНОЙ...
... netgi rojuje neįdomu būti vienam...
Laimė tarsi kvėpalai, jei kvėpini kitus, keli lašeliai tenka ir pačiam...
--
--
Žiema tam ir sukurta baltais tonais, kad būtų galima pradėti savo gyvenimą nuo balto lapo.
/Viktoras Hugo/
-
/Viktoras Hugo/
-
Nors niekas negali grįžti atgal ir pradėti visko nuo pradžių, tačiau visi gali pradėti nuo dabar ir sukurti visiškai naują pabaigą.
/Carl Bard/
___ -
/Carl Bard/
___ -
Atmintis, kupina tylos ir sustingusių žvilgsnių, gali virsti smėlio maišu, su kuriuo taip sunku keliauti.
/Tahar Ben Jelloun/
_________
/Tahar Ben Jelloun/
_________
Jei, ką nors myli, nežiūri į jį kaip į savo tąsą.
____________ Nemyli už tai, kas tame žmoguje priimtina tau. Mylėti - reiškia žinoti, kada paleisti ...
_______
____________ Nemyli už tai, kas tame žmoguje priimtina tau. Mylėti - reiškia žinoti, kada paleisti ...
_______
Vyras atrado GINKLUS ir sugalvojo MEDŽIOKLĘ. Moteris atrado MEDŽIOKLĘ ir sugalvojo KAILINIUS. Vyras atrado SPALVAS ir sugalvojo TAPYBĄ. Moteris atrado TAPYBĄ ir sugalvojo MAKIAŽĄ. Vyras atrado ŽODĮ ir sugalvojo POKALBĮ. Moteris atrado POKALBĮ ir sugalvojo TAUŠKALUS. Vyras atrado KORTAS ir sugalvojo ŽAIDIMĄ. Moteris atrado ŽAIDIMĄ ir sugalvojo BURTUS. Vyras atrado ŽEMDIRBYSTĘ ir sugalvojo MAISTĄ. Moteris atrado MAISTĄ ir sugalvojo DIETĄ. Vyras atrado DRAUGYSTĘ ir sugalvojo MEILĘ. Moteris atrado MEILĘ ir sugalvojo VEDYBAS. Vyras atrado MOTERĮ ir sugalvojo SEKSĄ. Moteris atrado SEKSĄ ir sugalvojo MIGRENĄ. Vyras atrado MAINUS ir sugalvojo PINIGUS. Moteris atrado PINIGUS ir nuo tada visiems atėjo Šakės...
-
-
Aš kartais pavargstu nuo triukšmo, kartais ir nuo mėlyno dangaus... Aš kartais nesustodama kalbu per dieną, o kartais tyliu nuo aušros iki tamsos... Aš kartais trokštu padaryt kitus laimingus, o kartais noriu spjaut ant mane supančių žmonių... Aš kartais noriu elgtis taip kaip liepia protas, o kartais mane nugali širdis pilna jausmų...
___
___
____________ ... skaityk mane iš lūpų.. ________________
_________
_________