QUOTE(buruliuke @ 2009 09 23, 23:23)
O man atrodo kad aukle ir yra aukle o ne namu tvarkytoja
O jei belyginant rubelius vaikutis nuo lovos nukris,sakysit vajei ji man vaiko nepriziurejo,bloga aukle.Nesupykit,bet jus visus darbus norit nuo saves nustumt,gryzus po darbo rast idealia tvarka.O tai ne jusu vaikutis viska is kampu traukia,viska meto ir pan.aukle gal ir neleidzia,bet vistiek vaikas savo daro.Man keista ir tiek.....
Bet aukle ir vadinasi aukle, nes ji turi vaika AUKLETI. O i auklejima man ieina ir tvarkos palaikymas. Kaip kitaip ismokinsi vaika tvarkos jei ne pavyzdziu.
As nekalbu apie tai, kad tevai vercia kambarius, o aukle tvarko.
Bet elementaria tvarka reikia palaikyti. Kartu su vaikais galima tvarkytis (pagal amziu, ar zaisliukus surinkti, ar trupinius pavalyti). Jei vaikas bus betvarkej, jis pripras ir jam atrodys normalu. Tada ir uzaugs nevala..
Nu nesupykit, nieko asmenisko, bet kas nori miegot kai vaikelis miega, internete chattintis ar nagus lakuotis, nesulauktu mano pritarimo, tingines man tiesiog atrodo ir nekoks pavyzdys vaikui..
As darbe irgi nagu nesilakuoju, ir internete asmeniniais reikalais nesedziu... O aukle irgi darbas...
As irgi neuzilgo samdysiu aukle ir jau dabar matau kaip svarbu is pradziu savo poziuri gerai isaiskint. Nes kas vienam savaime suprantama atrodo, kitam toli grazu...