QUOTE(eglute320 @ 2014 01 28, 14:29)
Sveikos, nusipirkau kalmarų čiuptuvų. Mačiau receptą kalmarų troškintų su morkom, svogūnais, grietinėle. Sakykit ar tiktų receptas ir čiuptuvams? Niekad nevalgiau, neragavau, nepirkau, norisi paragauti 'to reikalo'

ir gal kas patyręs labiau tuose jūros gėrybių reikaluose parašytų kuo skiriasi kalmarai - balti tokie - ten kaip filė to kalmaro? nes yra žiedais pjaustyta ir gabalais, ir tie čiuptuvai ilgi tokie
Pats kalmaras ar ziedais pjaustytas ar gabaliukais, juostelem, tai viskas ten tas pats, tik supjaustytas skirtingai....viska kalmara nepjaustyta galima ir farsiruoti, nebutinai reikia smulkinti....mano skoniui ciuptuvai tinka su jusu minetais ingridientais, as visada dar ir cesnaka dedu...nepamirskit kad ju troskinti nereikia puse valandos uztenka vos keliu minuciu....man skanus ir ciuptuvai ir pats kalmaras, nors yra zmoniu kurie kalmara valgo, o ciuptuvu ne....