Įkraunama...
Įkraunama...

Krevetės, kalmarai ir kiti frutti di mare

QUOTE(Adrria @ 2011 03 06, 19:09)
Be proto megstu kalmarus, bet nezinau nei kaip juos gamint, nei kur juos pirkti.  doh.gif  Gal kas bandet?

as is kalmaru darau du patiekalus:

1. virtus kalmarus supjaustyti gabaliukai mazais;
2. pakepinti smulkiai pjaustyta svoguna;
3. sudeti kalmarus ir kartu pakepti (neperkept)
4. ideti tomato keleta saukstu (jei labai tirsta, ipilt vandens kelis saukstus)
5. valgyti su duona

kita parasysiu veliau 4u.gif anas gurmaniskas, ypatingesnis

o gal kas gaminot ka is didziuju kalmaru? man kazkaip jie neisvire ar pervire net nezinau, bet kaip guma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000inis: 08 kovo 2011 - 12:53
QUOTE(1000inis @ 2011 03 08, 12:52)
o gal kas gaminot ka is didziuju kalmaru? man kazkaip jie neisvire ar pervire net nezinau, bet kaip guma biggrin.gif

jeigu gavosi kaip guma, reiskias perviret wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 03 07, 14:44)
Papildyta:

koks idomus receptas, o i pomidoru ir cesnako padaza nieko daugiau nepilat? neuzbaltinat ar pan? jis toks tiesiog nuo pomidoru skyscio padaziukas buna?

Ne nieko nepilu, tas padaziukas nebuna toks skystas, jis idomus pakankamai gaunasi. Si recepta radau knygoje "maziau riebalu, maziau cholesterolio" bet man labai patiko ir dabar daznai pasidarau, nes labai paprasta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 03 08, 17:30)
jeigu gavosi kaip guma, reiskias perviret wink.gif

taip ir as galvociau, bet nuo pirmu sekundziu stebejau: ju stovis nepakito: tai ir nezino ar tie didieji tokie ir yra (pvz kaip kokis jautienos nesukramtomas gabalas) ar as ne taip viriau biggrin.gif todel ir norejau atsiliepimu, kurios juos vire 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2011 03 09, 11:07)
taip ir as galvociau, bet nuo pirmu sekundziu stebejau: ju stovis nepakito: tai ir nezino ar tie didieji tokie ir yra (pvz kaip kokis jautienos nesukramtomas gabalas) ar as ne taip viriau biggrin.gif  todel ir norejau atsiliepimu, kurios juos vire 4u.gif

As kazkur skaiciau, kad kalmarus butinai reikia deti tik i salta vandeni (tada jie buna minksti) ir virti ne ilgiau 5-7 min, tai as visada taip ir darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 03 09, 21:22)
As kazkur skaiciau, kad kalmarus butinai reikia deti tik i salta vandeni (tada jie buna minksti) ir virti ne ilgiau 5-7 min, tai as visada taip ir darau  g.gif

butent tuos didziuosius? as apie juos noriu atsiliepimu; jie gerokai pigesni, dideli kaip lasiniu gabalas, bet va man nepavyko kazkodel ju isvirti; o su tai paprastais, tai baika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2011 03 10, 14:45)
butent tuos didziuosius?  as apie juos noriu atsiliepimu; jie gerokai pigesni, dideli kaip lasiniu gabalas, bet va man nepavyko kazkodel ju isvirti;  o su tai paprastais, tai baika biggrin.gif

dideli kaip lasiniu gabalas??? blink.gif ta prasme kaip visa paltis??? tokiu neviriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 03 11, 22:46)
dideli kaip lasiniu gabalas???  blink.gif ta prasme kaip visa paltis??? tokiu neviriau  g.gif

panasiai, jie jau pjaustyti parduodami, bet kaip sbviesto pakelis panasiai tokie gabalai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2011 03 14, 22:39)
panasiai, jie jau pjaustyti parduodami, bet kaip sbviesto pakelis panasiai tokie gabalai biggrin.gif

Kur tokius randat? rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2011 03 15, 08:52)
Kur tokius randat?  rolleyes.gif  blush2.gif

kazkada pirkau maximoj, o gal iki , gal ir turguj turetu buti; taip ir vadinasi: didziuju kalmaru gabalai ar kazkas panasiai: pjaustyti didieji kalmarai g.gif reiks paciai nueiti paziuret blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000inis: 15 kovo 2011 - 11:57
QUOTE(1000inis @ 2011 03 14, 22:39)

ai, tai zinau irnesakyk.gif sitokias vadinamas file esu pirkusi, nzn man normaliai isvire g.gif juk gabaliukai tie nera labai dideli , nes supjaustyti tai man normaliai buvo, kaip tik net pagalvojau,kad galejo buti kietesni, nes tokie kaip mesyte minksti man gavosi, o man asmeniskai patinka labiau kai tokie traskus tarsi buna kietesni, man tos file nelabai patiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2011 03 15, 11:48)
kazkada pirkau maximoj, o gal iki  , gal ir turguj turetu buti; taip ir vadinasi: didziuju kalmaru gabalai ar kazkas panasiai: pjaustyti didieji kalmarai g.gif reiks paciai nueiti paziuret blush2.gif

O kaip ipakuota? Kokiame skyriu ieškoti? rolleyes.gif
Atsakyti