Įkraunama...
Įkraunama...

Krevetės, kalmarai ir kiti frutti di mare

QUOTE(Spurgitta @ 2009 07 23, 08:53)
turėtų būti skanu. tik aš vegetos nepripažįstu  ax.gif o kas tas persiladas?  rolleyes.gif

Persiladas tai toks prieskonis is Santa Marijos.Ten i sudeti ieina druska (tai vegetos kaip ir nebereikia),pipirai ,cesnakai,ir visokios zoleles.Pilna yra pirkt prekybos centruose.Man dar labai patinka su salotom.Pabandyk gal patiks.
Atsakyti
gal zinote receptu kaip skaniai paruosti mazus astuonkojus? bigsmile.gif turiu saldytu... noreciau kad butu patiekalas be makaronu g.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu vienu mano labai megstamu ir paprastu receptuku.

Reikes (kiekiu nezinau, viska "is akies"darau):
Kreveciu
Pievagrybiu
Sviesto
Ryziu
Fermentinio surio.

Islukstentas krevetes reikia gerai pakepinti svieste, susmulkintus pievagrybius - taip pat. Isverdam ryzius ir sutrinam arba suplakam mikseriu, kad kose gautusi. Aisku, tai nera butina, bet man daug skaniau. I ryzius sudedam krevetes ir pievagrybius, mase sudedam i troskintuva arba folija isklota skarda ir ant virsaus pabarstom tarkuoto surio. Pora minuciu pakaitinam, kol suris issilydys, ir valgom. Skanaus thumbup.gif

Atsakyti
Labai noriu kalmarų befstrogeno blush2.gif
gal žinote kaip pagaminti?
Atsakyti
...gal aks žinote,kaip pasigaminti kalmarus su baltu padažu, ar bltame padaže?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilmantina @ 2009 09 04, 11:09)
...gal aks žinote,kaip pasigaminti kalmarus su baltu padažu, ar bltame padaže?...  g.gif

labai elementaru smile.gif as visad kalmarus darau grietineles padaze. mums jei tokie skaniausi ax.gif is pradziu juos apverdu 5min. ne ilgiau tada supjaustau i dedu i keptuve kurioje jau buna pakepintos morkos su svogunais. taigis, pakepinu viska ir uzpilu grietinele, trumpai patroskinu ir isjungiu.. valgom su ryziais essen.gif
Atsakyti
Vyro megstamiausios karaliskos krevetes(dydeles tos smile.gif ) paprasciausiai sumaisai majoneza su kecupu lygiom dalim ir daug daug cesnako ax.gif kas megtat alu tongue.gif pats tinkamiausias patiekaliukas prie salto alaus bigsmile.gif
Skanaus! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina :): 05 spalio 2009 - 21:35
Gal kas nors žinot kaip tinkamai pagaminti šaldytas krabų kojas? g.gif Nes pora kartų viriau paprastai, kaip vėžius, su prieskoniais, bet kažkaip visai neskanu buvo... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos.

kaip matau, labai daug iš mūsų mėgsta jūros gėrybes. Bet vis dar yra didelė problema Lietuvoje gauti šviežių jūros gėrybių. Todėl jei jus domina jūros gėrybės (austrės, midijos, sraigės, kalmarai, omarai, langustinai) ir svarbiausia su garantija, kad bus šviežios, tai rašykite man až., nes kaip suprantu forume negalima reklamuotis smile.gif

Lauksiu jūsų žinučių.
Atsakyti
Sveikos visos, su sventem 4u.gif
turiu prasyma ax.gif gal kuri galit parasyti, kaip pasiskaninti (pasigaminti) dezutese sudyme (vici), jau be kriaukliu moliuskus... g.gif
Atsakyti
šiandien papirkau šaldytą jūros gėrybių kokteilį, ką galima pasidaryt, kokį troškinį? kadangi tai mano pirmas kartas su jūros gėrybėms, nelabai turiu idėjų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2009 12 31, 00:57)
šiandien papirkau šaldytą jūros gėrybių kokteilį, ką galima pasidaryt, kokį troškinį? kadangi tai mano pirmas kartas su jūros gėrybėms, nelabai turiu idėjų  4u.gif

galiu pasiūlyti nebent kiniškos jūros gėrybių sriubos arba makaronų su jūros gėrybių padažu receptą blush2.gif
Atsakyti