QUOTE (Tynka @ 2004 01 15, 15:34) |
o kaip vartotinos tos krevetes, kur virtos ir saldytos politel.maisuose parduodamos? Imanoma is ju ka nors skanaus isgauti? |
as tokias krevetes paprasciausiai suverciu i keptuve ir pakepinu,pridedama visokiausiu prieskoniu



tynka, imanoma.. ka tik nori
ir keptas su ryziukais
ir salotose
ir troskiniuose
ir t.t.
L.SKANU
ir keptas su ryziukais
ir salotose
ir troskiniuose
ir t.t.
L.SKANU
QUOTE (TauRe @ 2003 11 22, 07:50) |
dar galima didesnes krevetes ivyniot i plona bekono juosta ir apkepti bei padaryti prie ju balta padaza ;D oi, net pasiseiliojau ;D |
Oi, kaip gerai, TAURE, kad mestelejei ta receptuka. Padarysiu saviskiui Valentino vakarienei


Seip mes, tai kaip drakoniukai, parsinesam, atsisildom ir suvarom, kaip saulegrazas

Mes tai visuomet, kai nusiperkame, tai nieko negamine ir suvalgom, tik pries tai apslakstome jas, citrinos sultimis
Kas megsta siek tiek rugsteles, tai tiems turetu patikti
Bent jau mums su vyru tai



As is kreveciu tai kokias nors salotas darau....bet pats dazniausiais varijantas, kad greiciausiai is ju man gaunasi sumustiniai.... paprasciausiai sumaisai su majonezu (arba galima nusipirkti jau sumaisytu) ir ant duonos.......niam...


as perku be luksto, virtas shaldytas
Greifrutu, kreveciu ir fetos surio salotos
2 greifrutai
225 g virtu luptu kreveciu
200 g fetos surio
1 galva raudonos cikorijos, nuplauti ir paskirstyti lapais
1 galva geltonos cikorijos, nuplauti ir paskirstyti lapais
Padazas:
4 shaukshtai alyvu aliejaus
2 shaukshtai greifrutu sulciu
1 laiskinis svogunas, smulkiai sukapotas
1 shaukshtas svieziu kapotu petrazoliu
druska, pipirai
Nulupkite greifrutus ir ishpjaustykite minkstima (be pleveliu), tia darykite virsh kokio indo, kad ten suteketu sultys padazui. Sumaishykite visas sudedamasias dalis padazui. Ant serviravimo lekstes sudeliokite cikorijos lapus (galima vietoj cikorijos naudoti shiaip salota arba kinishka kopusta), sudekite krevetes su feta suriu bei greifruto minkstimu. Pilkite padaza.
2 greifrutai
225 g virtu luptu kreveciu
200 g fetos surio
1 galva raudonos cikorijos, nuplauti ir paskirstyti lapais
1 galva geltonos cikorijos, nuplauti ir paskirstyti lapais
Padazas:
4 shaukshtai alyvu aliejaus
2 shaukshtai greifrutu sulciu
1 laiskinis svogunas, smulkiai sukapotas
1 shaukshtas svieziu kapotu petrazoliu
druska, pipirai
Nulupkite greifrutus ir ishpjaustykite minkstima (be pleveliu), tia darykite virsh kokio indo, kad ten suteketu sultys padazui. Sumaishykite visas sudedamasias dalis padazui. Ant serviravimo lekstes sudeliokite cikorijos lapus (galima vietoj cikorijos naudoti shiaip salota arba kinishka kopusta), sudekite krevetes su feta suriu bei greifruto minkstimu. Pilkite padaza.
QUOTE (meduza @ 2004 02 06, 17:49) |
nu jus man kaimui paaiskinkit,cia rasot apie islukstentas krevetes,o ka daryt su tom kur su lukstu? ![]() |
Buna ir virtos saldytos su lukstu. Taip dar smagiau - sedi sau su kompanija kokiam priepirty ir luksteniesi, kremti vynu ar aluciu uzsigerdamas. Niam....
Beje, neseniai padariau atradima - saldytu produkltu skyriuje supakuotos tokios krevetes kainuoja apie 20 lt/kg, o zuvu skyriuje tokios pat palaidos sveriamos - tik 10 lt/kg. Visai tokios pat...
na, sugundet, tai ir as nusipirkau tu saldytu kreveciu. Zinot, skonis gal ir neblogas, bet pati ta isvaizda... Atrodo, kad kazkokie viksreliai plaukioja. Brrr. Valgiau atbulais dantim. Jeigu butu supjaustyta,gal galeciau valgyti, nes ir krabus, ir kalmarus megstu. O jums pasislykstejimo nekelia?
na jas reikia isvirt galima aisku ir atsilgyt bet pavirt geriau paskui islukstent nusuki galva ir uodega trauki link galvos ir ji islukstenta bulkos riekute krevete mojonezo ir i burna
