Įkraunama...
Įkraunama...

Krevetės, kalmarai ir kiti frutti di mare

jau nemazai prisneketa cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,gal zinote koki paprasta receptuka,ka galima pasidaryti is juru gerybiu kokteilio (ten kur daug ivairiu juros gerybiu)? blush2.gif ax.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot ar galima kalmarus kepti ant zariju? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2009 07 15, 09:17)
Gal kas zinot ar galima kalmarus kepti ant zariju? unsure.gif

Teko Kroatijoj valgyt kalmarus keptus ant žarijų. Tokie mažiukai jie buvo. Apsivalgymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2009 07 15, 09:55)
Teko Kroatijoj valgyt kalmarus keptus ant žarijų. Tokie mažiukai jie buvo. Apsivalgymas  thumbup.gif

Vejezau kaip noreciau zinoti receptuka.Turiu maiseli saldytu kalmaru ir nelabai zinau ka su jais daryti verysad.gif Radau farsiruotu receptukus,bet taip noreciau pasikepti koki saslykiuka.Gal kas bandet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2009 07 15, 11:27)
Vejezau kaip noreciau zinoti receptuka.Turiu maiseli saldytu kalmaru ir nelabai zinau ka su jais daryti  verysad.gif  Radau farsiruotu receptukus,bet taip noreciau pasikepti koki saslykiuka.Gal kas bandet? ax.gif

Na žinok jie ten buvo paprieskoniuoti ir tiesiog pakepti ant žarijų. Bet va vienas skirtumas - jie buvo švieži, ne šaldyti. Todėl negarantuoju ar su šaldytais gautųsi irgi gerai g.gif O tu imk kokį vieną ir pabandyk ir poto papasakosi ar skanu blush2.gif (aš kalmarams naudoju žuvies arba jūros gėrybių prieskonius)
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2009 07 15, 11:27)
Vejezau kaip noreciau zinoti receptuka.Turiu maiseli saldytu kalmaru ir nelabai zinau ka su jais daryti  verysad.gif  Radau farsiruotu receptukus,bet taip noreciau pasikepti koki saslykiuka.Gal kas bandet? ax.gif



kepiau ant zariju astuonkoji - super. ant groteliu, be jokiu foliju. manau,kalmaro mesa taip pat puikiausiai tinkama tokiam kepimo budui.
4u.gif


Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2009 07 15, 11:57)
Na žinok jie ten buvo paprieskoniuoti ir tiesiog pakepti ant žarijų. Bet va vienas skirtumas - jie buvo švieži, ne šaldyti. Todėl negarantuoju ar su šaldytais gautųsi irgi gerai  g.gif O tu imk kokį vieną ir pabandyk ir poto papasakosi ar skanu  blush2.gif  (aš kalmarams naudoju žuvies arba jūros gėrybių prieskonius)

Bijau perkept.Girdejau,kad jai per ilgai kepsi ar virsi pasidarys kieti kaip guma verysad.gif bet vistiek pabandysiu,gal kas ir gausis ax.gif
Atsakyti
Nu vis tik surizikavau ir iskepiau ant groteliu.Buvo tikrai skanu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2009 07 22, 08:01)
Nu vis tik surizikavau ir iskepiau ant groteliu.Buvo tikrai skanu nestuke.gif

tai papasakok plačiau - kaip paruošei, kiek laiko kepei mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2009 07 22, 09:17)
tai papasakok plačiau - kaip paruošei, kiek laiko kepei  mirksiukas.gif

Paprastai ruosiau.Turejau saldytus tai pirma atsildziau,pabarsciau vegeta ir persiladu(tai toks prieskonis jai kas nezino),i vidu prikimsau cukiniju ir melynu svogunu ir kepiau kol parudavo.Kiek laiko negaliu pasakyt,tiesiog paskrudo ir tiek.Man patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2009 07 22, 20:09)
Paprastai ruosiau.Turejau saldytus tai pirma atsildziau,pabarsciau vegeta ir persiladu(tai toks prieskonis jai kas nezino),i vidu prikimsau cukiniju ir melynu svogunu ir kepiau kol parudavo.Kiek laiko negaliu pasakyt,tiesiog paskrudo ir tiek.Man patiko biggrin.gif

turėtų būti skanu. tik aš vegetos nepripažįstu ax.gif o kas tas persiladas? rolleyes.gif
Atsakyti