Įkraunama...
Įkraunama...

Pavargau nuo vaikų

QUOTE(Hmmm... @ 2014 12 10, 14:23)
Jei tema čia būtų apie vaikus, apie juos parašyčiau. Tiek vienu, tiek kitu atveju vaikų man labai gaila. Sunku gyvent nemylimam pačio svarbiausio žmogaus gyvenime. Ir manau, kad žala vaikams daroma tiek vienu, tiek kitu atveju. Man taip pat labai gaila, kai vaikai gimdomi dėl pašalpų, nes vyras nori, žinant, kad tu jų nenori ir tau jie nerūpi ir nerūpės pagimdyti. Bet tema apie moterį. Jei asociali pametusi savo vaikus, jų nežiūrinti ir nemylinti, rašytų - ką man daryt, gal kažkas panašios patirties turit, mano pasiūlymai jai būtų identiški (gal dar papildomai priklausomybes kokias gydytis reiktų, jei jų būtų) - pirmiausia reikia susitvarkyti su savim ir nemeile sau. Aišku, galima apspjaut ir paspirt pro šalį einant - kiekvienam savi "paprotinimo" metodai 4u.gif
Rimtai? Gal čia ir požiūrio reikalas. Anokia čia meilė sau pasigimdyti tris nenorimus ir nemylimus vaikus vien tam, kad vyras nepabėgtų unsure.gif Čia tas pats, kas gyvent su degradu kokiu vien tam, kad vienai nelikt... Grynai subjektyviai man atrodo, kad tai nemeilė sau. Bet žinoma, aš galiu ir klįsti. Tai tik nuomonė, ne diagnozė biggrin.gif

Aš nežinojau, kad jei ne vaikai-vyras būtų pabėgęs. Gal reikėtų jos pačios paklausti, ar myli save?
Bet kuriuo atveju klausimas yra toks-KĄ ŽMOGUS GALI PADARYTI PATS, KAD JO GYVENIMAS PASIKEISTŲ? Kas turi atsitikti, kad situacija neatrodytų tokia bjauri? Ir dar jei galėtų laiką atsukti atgal-ar gimdytų?
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 12 10, 14:33)
O prie ko čia medalis?
Eilinį kartą jūsų problemos su teksto suvokimu. Aš Ciccio nei teisinu, nei smerkiu. Daugeliu atveju man jos sprendimai sunkiai suvokiami, ko gero, jie tiesiog tam tikrų psichologinių problemų išdava.

Tiesiog konstatuoju faktą, jog meilės jausmas su pinigų kiekiu ne visuomet koreliuoja.  Ir nesuprantu, kodėl kai kurios forumietės kiša pastoviai materialinę padėtį, kai ji šiuo atveju visiškai neaktuali, nes savų vaikų nemyli tiek didžiausios varguolės, tiek milijonierės.

Perskaitykite dar kartą savo pirmą sakinį kaip kitus pavydo pliūpsniais kaltinate, pati įžvelgiate nebūtus dalykus iš teksto biggrin.gif Jei tai ne gynimo forma, tai tada visi mes čia balerinos biggrin.gif
Atsakyti
As irgi turiu tris,myliu ,bet kazkodel mazyle labiausiai,nezinau,geda man deo to ,bet tos dideles jau,bet dar ne paaugles,pastovios problemos,tai su mokslais,taijos pykstasi,tai joms amzinai is manes kazko reikia,tai pamokas ruost ,tai pinigu ,tai siaip nervus gadina,pjaunasi kaip kates,tokiu jau ant keliu nepasisodinsi,o mazyle tokia miela,minkstute,svelnute,prajuokina savo mazom gudrybem,nezinau,kodel taip.... galvoju,kad kai paaugs susilygins : g.gif .,bet myliu as jas,tiesiog taip greit uzaugo smile.gif ir tiirai buna,kad pykstu ,apsaukiu,o kartais kai.pervagstu,matneturiu jokiu tvarkytoju,ir jeigu ka uzsisakau i namus tai pica sestadieniais kai ziauriai tingiu,tiesiog uzsirakinu kambary,isipilu vyno taure,irziuriu filma kol jauciu,kadvel galiu i vezes gryzti
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2014 12 10, 15:33)
Aš nežinojau, kad jei ne vaikai-vyras būtų pabėgęs. Gal reikėtų jos pačios paklausti, ar myli save?
Bet kuriuo atveju klausimas yra toks-KĄ ŽMOGUS GALI PADARYTI PATS, KAD JO GYVENIMAS PASIKEISTŲ? Kas turi atsitikti, kad situacija neatrodytų tokia bjauri? Ir dar jei galėtų laiką atsukti atgal-ar gimdytų?

Aš pamenu kažkurioj kitoj temoj ji yra rašiusi, kad gimdė, nes vyras norėjo, o jai tų vaikų nei reikėjo, nei ką.

Nu ir kaip Jums atrodo, ką ji dabar galėtų padaryt? Ir koks skirtumas, ką darytų ar nedarytų atsukusi laiką atgal? Kaip toj reklamoj sako - gyvenimas - ne kinas, juostos neatsuksi. Ar kažkaip panašiai smile.gif

Yra kaip yra, turi situaciją tokią, kokią susikūrė.
Atsakyti
Moterys moterys. Svarbiausias akcentas visoje šitoje košėje yra, kad Ciccio vaikų nenorėjo (dėl to ir nemyli). Bet pasidavusi aplinkinių spaudimui ir savo pačios kažkokiem nesveikiem įsitikinimam, vis tik susilaukė net 3 vaikų. Tad natūralu kad autorei kyla ir visokių minčių, ir visokių norų. Vis tik vaikas ne šuniukas, į prieglaudą neatiduosi. Vat visa ir bėda.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 12 10, 14:53)
Ne, na tai kai kokia asociali mama pameta savo vaikus, nežiūri, nemyli, negloboja, išvažiuoja iš namų, palieka vyrui, tai kaip ir smerkiam, kaip taip galima, kokia jinai bloga ir jokio gailesčio, Gailim vaikų, kokie jie nelaimingi. Bet kai turtinga mama, tai jau reikalavimai kiti ane, jau reikia ją suprasti, tegul važiuoja  palieka vaikus, tegul pabūna viena, tegul eina pas psichologą, meditacija ir t.t. Dvigubi standartai.

Skirtumas tas, kad asociali mama vaikus palieka vienus arba tokiam pat asocialiam tėčiui, negalvodama, ar jie turės elementariai ką pavalgyti, nekalbant apie kitus jų poreikius. Šiuo atveju taip nėra, temos autorė žino, kad vaikais bus pasirūpinta, gal net geriau, nei tai padarytų ji pati. Tai ko čia piktintis?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2014 12 10, 14:36)
Aš pamenu kažkurioj kitoj temoj ji yra rašiusi, kad gimdė, nes vyras norėjo, o jai tų vaikų nei reikėjo, nei ką.

Nu ir kaip Jums atrodo, ką ji dabar galėtų padaryt? Ir koks skirtumas, ką darytų ar nedarytų atsukusi laiką atgal? Kaip toj reklamoj sako - gyvenimas - ne kinas, juostos neatsuksi. Ar kažkaip panašiai smile.gif

Yra kaip yra, turi situaciją tokią, kokią susikūrė.

Bet tai gal nebūtų bėgęs, na, nebet pasakė taip.
Aš nežinau, ką galėtų padaryt, nesu jos kaily ir situacijos visos nežinau, bet ji pati manau giliai širdy žino. Ar bent jau galėtų sugalvoti. Jei, pasikartosiu, tai nėra išpindėjimas.
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2014 12 10, 13:25)
2. Nepanašu, kad autorė jaučia nepasitenkinimą savimi.

Autorė pirmoje žinutėje rašė: Turim sodybą, noriu ten išvažiuot kokiai pusei metų ir nematyt vaikų, nesiklausyt jų, neauklėt, užmiršti, kad jie yra. Tada pradeda kapitaliai graužti sąžinė, nors imk ir daužyk galvą į sieną.
Dėl pirmo punkto žr. komentarą žemiau.

QUOTE(Eden@ @ 2014 12 10, 13:53)
palyginimas kvailas. lygint giminaicius su savais vaikais  doh.gif
ar zinodama, kad giminaiciu ilgas sveciavimasis gali sukelti tokius jausmus, ryztumeis vistiek juos kviestis? a vdrug tokie jausmai nekamuos ir viskas bus ok.?

Kodėl kvailas? Todėl, kad neįsivaizduojate, kaip galima vaikams jausti panašius jausmus kaip anytai ar broliui? Neįprasta, bet įmanoma.
Aš kviestis tikriausiai nesiryžčiau, Ciccio pasiryžo. Šio sprendimo pasekmes (teigimas ar neigiamas) pati ir išgyvens.
Tačiau, man keisčiausia komentatorių reakcija. Kol nežinojo autorės finansinės padėties, guodė, kad situacija pagerės, patart bandė. Kai sužinojo apie tvarkytoją, auklę ir tai, kad, o Dieve, autorė pati net maisto negamina, nustatė diagnozę - išpindėjimas. Lyg už atliekamą tūkstantį litų galėtum nusipirkti norimas savybes.

QUOTE(cambala @ 2014 12 10, 14:26)
O kaip gali nejausti visuomenes pasipiktinimo, kai sedi apsiryjusi gero gyvenimo boba ir skiedzia tokias nesamones? Tik keista, kad dar nuo savo vyro nepavargo. O jei jau jauciasi taip - reiskia tegu needa uzsakomo maisto, o savo gamina, tegu tvarkosi namus pati, o ne namu tvarkytoja samdo. Greit viskas i savo vietas susideliotu, nebutu nei laiko nei noro neaisku nuo ko taip jaustis.
Cambala, kaip manote ar depresija yra liga, ar šiaip išsidirbinėjimas? Jei liga, ar ja gali sirgti tik įvairūs bėdžiai? Sėkmingus/turtingus/gražius ji aplenkia? Jeigu ne, tai kodėl manote, kad blogai jaustis (kad ir be diagnozės) negali tie, kurių gyvenimas, atrodytų, tobulas? P.S. ne, nenoriu pasakyti, kad temos autorei depresija.

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2014 12 10, 14:41)
Skirtumas tas, kad asociali mama vaikus palieka vienus arba tokiam pat asocialiam tėčiui, negalvodama, ar jie turės elementariai ką pavalgyti, nekalbant apie kitus jų poreikius. Šiuo atveju taip nėra, temos autorė žino, kad vaikais bus pasirūpinta, gal net geriau, nei tai padarytų ji pati. Tai ko čia piktintis?

Ania? O tai gal ir ji nekalta, kad laiku niekas jos to asocialumo nepatvarkė, nepasiūlė pas koduotoją nueit, užsikoduot pvz.? Gailėkime, kad dasivarė iki tokios būklės, kad vaikus teko palikti vienus ar tokiam pačiam.
Ciccio atveju pagailėti galima, jei tai būtų pirmas ir paskutinis vaikas. Tai tada suprasčiau, palaikyčiau. Ir jei ji, žinoma, ultimatumą vyrui iškeltų: kad štai, aš įvykdžiau ko prašoma, pagimdžiau tau vieną vaiką, dabar mes pilna šeima ier daugiau jokių kompromisų šia tema. O ji kaip matome moka tik su forumietėmis forume pasipešioti grubiau, o prieš vyruką jau caca lialia ša g.gif Žiūrėkit dar ir ketvirtas bus, sūnaus taigi trūksta vyrukui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 12 10, 12:43)
net plika akimi matosi, kuri moteris besalygiskai myli savo vaikus, kuri ne. gali rupintis jais, rengt, sukuot, vest i burelius, pramogas, glaust, buciuot, bet kad visa tai bus daroma be didelio dziaugsmo ir noro, tikrai matysis. esu maciusi kelis pvz. gaila.

QUOTE(__snowflake @ 2014 12 10, 12:48)
Ir aš turiu tokį pavyzdį netoliese. Bet kas turintis nors kiek proto mato visišką mamos nenuoširdumą ir apsimestinį rūpestį vaiko atžvilgiu.

O vat is ko jus matot ta plika akimi, myli svetimass zmogus savo vaika, ar ne? Is ko?
Ar visas, kurios elgiasi ne taip kaip jus, jau ir nurasomos toms nemylincioms? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 10, 15:35)
Perskaitykite dar kartą savo pirmą sakinį kaip kitus pavydo pliūpsniais kaltinate, pati įžvelgiate nebūtus dalykus iš teksto biggrin.gif Jei tai ne gynimo forma, tai tada visi mes čia balerinos biggrin.gif

temoje, kuri niekaip nėra susijusi su finansais, prikaišioti Ciccio pasisakymus apie jos pinigus iš kitų temų, vadinti išpindėjusia nuo pinigų, nebežinančia, ko nori, burbuliuoti, kad ji užsisako maistą į namus, kad sau leidžia namų tvarkytoją ir pan., aš vadinu pavydu.

Tai tiesiog noras įkąsti.
Papildyta:
QUOTE(Pilango @ 2014 12 10, 15:46)
Tačiau, man keisčiausia komentatorių reakcija. Kol nežinojo autorės finansinės padėties, guodė, kad situacija pagerės, patart bandė. Kai sužinojo apie tvarkytoją, auklę ir tai, kad, o Dieve, autorė pati net maisto negamina, nustatė diagnozę - išpindėjimas. Lyg už atliekamą tūkstantį litų galėtum nusipirkti norimas savybes.

Ot, būtent, tą patį noriu pasakyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitės šešėlis: 10 gruodžio 2014 - 14:53
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 10, 14:48)
O vat is ko jus matot ta plika akimi, myli svetimass zmogus savo vaika, ar ne? Is ko?
Ar visas, kurios elgiasi ne taip kaip jus, jau ir nurasomos toms nemylincioms?  biggrin.gif

Žmonės ne tokie ir svetimi, kad nesimatytų. Aš kalbu iš savo aplinkos. Na nesakykit, kad jūs nematytumėt, gal nėa šalia tokių, bet jei būtų-suprastumėt tikrai. Iš ko-nesiplėsiu, ne apie tai tema.
Atsakyti