Turiu dvi dukrytes, viena ju 9,5 men., taigi amzius panasus, kaip ir i Ciccio jaunyles. Pavargstu irgi, mazoji labai mazai miega, tiek diena, tiek nakti, todel nuovargis ir visokios neigiamos mintys yra neisvengiami. Vyresnele kai buvo tokio amziaus, ji buvo tiek prie tecio prisirisusi, tiek prie manes, vyras irgi bet kada galedavo ja nuraminti. Su maze yra visai kitaip. Ji - mamos vaikas, ypac vakarais nieko neprisileidzia, tik mane. Todel, oi kaip sunku, pavargusi esu ziauriai. Bet ne mazas vaikas esu, zinau, kad cia tik laikinas dalykas, juk turiu dar 10-mete, zinau, kad tas kudikiskas laikas kazkada ir baigsis (ir dar pasiilgsiu jo, ypac, kai daugiau vaiku tureti neplanuojame). Kai paaugs maze ir issimiegosiu, ir pailsesiu. Juk nebus visa gyvenima kudikis, kuris reikalauja prieziuros 24/7. Visos, VISOS pavargsta. Be vargo niekas vaiko dar neuzaugina. Ir man paciai kartais kyla mintis, kaip butu gerai kokiam ilgam savaitgaliui pasisalint kur nors ten, kur silta. Bet vel zinau, kad ypac vakarais mazei manes dar reikia, zinau kad verktu, jei manes nebutu, todel niekas manes dabar is namu kelioms dienoms neisvarytu
Savaitgaliais kartais palieku mergytes su teciu kelioms valandoms, nueinu su draugemis ar su mama kavos isgerti, pasivaikstau, apsiperku ir vel viskas is pradziu.
QUOTE(Ciccio @ 2014 12 09, 14:39)
Thanks, Captain Obvious
tai, kas prasideda po gimdymo - vyro atsakomybė, todėl mano atveju, tai ne auka.
Keista kad tokius zodzius raso moteris, gimdziusi 3 vaikus. Dar suprasciau, jei turetumet 1, bet 3???
QUOTE(Ciccio @ 2014 12 09, 15:04)
nejaučia
tu pervertini žmonių galimybes.
Jaucia. Zinau is savo patirties. Tiesa, mano atveju tai buvo ne mama, o mociute, is tevo puses. Apkabinimai ir pamylavimai veikia mazdaug iki paauglystes. O tada vaikas jau daugiau supranta ir labai puikiai pamato, kad jokiais apkabinimais ir pamylavimais nenuslepsi to, kad vaiko/anuko nemyli.
Palaukit dar keleta metu, ir jusu vyresnele prades viska daug geriau ir labiau suprasti.