Įkraunama...
Įkraunama...

Pavargau nuo vaikų

QUOTE(Ciccio @ 2014 12 09, 16:37)
jau kažkas panašiau, nes išties energijos trūksta, lyg kažkoks kamštis blokuotų energijos padavimą į sistemą. Nei sportas, nei kava jos neprideda, jūsų aprašyti būdai dar labiau amne aptingintų...Bliamba, gal man depresija?

patikekit, meditacija-geriausias budas pasikrauti energijos.tai darbas su savimi,kartais ir labai sunkus.siulyciau susirasti mokytoja,mokykla to pasimokinti. pvz man kvepavimo pratimai ryte suteikia energijos,zvalumo,optimizmo visai dienai
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 12 09, 14:39)
Thanks, Captain Obvious  biggrin.gif tai, kas prasideda po gimdymo - vyro atsakomybė, todėl mano atveju, tai ne auka.

Nu betgi žiūrėkit-jei po gimdymo vaikai tampa vyro rūpesčiu, tai kaip jie jums gali atsibosti???
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2014 12 09, 17:29)
Nu betgi žiūrėkit-jei po gimdymo vaikai tampa vyro rūpesčiu, tai kaip jie jums gali atsibosti???

tingiu aiškint, eik per mano žinutes ir susidėliosi taškus, o jei šiaip nori kabinėtis - kabinkis, tik durnele neapsimetinėk mirksiukas.gif
Atsakyti
Dukra auginu viena ir kai su vyru buvau ir kai be jo...Tikrai buna akimirku kai zodis MAMA!!!! ir paskui kazkoks noras virstavo "keiksmazodziu" blush2.gif Atrodo gryzti is darbo ir taip nori valandeles ramybes...Bet ji tada atrodo tycia lenda i akis... lotuliukas.gif Bet jei vyras rupinasi...tada tikrai nesuprantu kaip galima pavargti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 12 09, 17:37)
Bliamba, gal man depresija?

Pogimdyvinė? smile.gif

Diagnozių SM gal nereikėtų nustatinėt/nusistatinėt, pradžiai, jei, kaip rašėt, turit galimybę kažkur išvažiuoti viena, ir Jums to norisi, pabandykit išvažiuoti. Jei matysit, kad nepadeda, namo grįžti išties nesinori, visgi patarčiau kreiptis į psichologą.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2014 12 09, 07:53)
Tokios savijautos būna ir vieną vaiką auginančioms mamoms. Sakot, gimdyt iš viso nereikia?

Man atrodo, bet žinoma galiu ir klysti, jog šita moteris vaikų niekada nenorėjo, o gimdė dėl kažko, tik ne dėl savęs. Va ir rezultatas.
Gimdyti nereikia, jei nenori.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 12 09, 09:35)
Ciccio, pati žinai, kad nei viena, nei kita nėra  priežastis. Juk tik atėjusi į forumą išsakei savo mintis aiškiai -vaikų nenori, nemyli, tau jų nereikia. Niekas nepasikeitė. Likai tokia kokia buvai. Tu išgyvensi. Va mergaičių tai labai gaila. Joms reikia mamos.

O gal pasikeitė? Gal prieš daug metų tai buvo "poza", o dabar mintys ir deklaracijos materializavosi.

Atsakyti
O tai ka jai db daryt? Gi atgal nesusikis tu vaiku rolleyes.gif
Moralizuojat be konkreciu patarimu, bile tik pabambet. Nu nelabai norejo, bet gimde, nes vyras norejo. Galima pagalvot kad nei viena nieko nedarot, ko vyras nori, bet pacios nelabai.
Bet va zmigus ivardijo savo savijauta, patarimo iesko. Tai gal pabandykim pATart, o ne baksnot praeiti, kurios neistaisysi
Atsakyti
Tegul eina pas psichologą ir gydosi, ką čia patarsi daugiau. Nes sąlygos auginti tuos vaikus kuo puikiausios, gal galvos daktaras pridės ir noro...
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 12 09, 16:40)
daugiau nei pusė paauglių su tėvais nepalaiko glaudžių ryšių - nori pasakyt, kad daugiau nei pusė tėvų nemyli savo vaikų?

Ne, aš noriu pasakyti, kad net vaikus mylintiems tėvams iškyla problemų paauglystėje, o tu manai,kad jų neturėsi arba kažkaip jų išvengsi nemylėdama vaikų.
Labai tuo abejoju.
Be to, kai vaikas jaučiasi mylimas, tai paauglystėje dažnai visos bėdos ir tebūna tik eilinis paauglio papurkštavimas , nes vaika žiino, kad mylimas yra, bet va kai jau nėra ryšio, meilės, tada viskas sudėtingiau būna.
Atsakyti
QUOTE(onagope @ 2014 12 09, 18:50)
patikekit, meditacija-geriausias budas pasikrauti energijos.tai darbas su savimi,kartais ir labai sunkus.siulyciau susirasti mokytoja,mokykla to pasimokinti. pvz man kvepavimo pratimai ryte suteikia energijos,zvalumo,optimizmo visai dienai

Pritariu, ieškokite savęs savyje, eikite gyliau.
Meditacija, sąmoningas kvėpavimas būdai atrasti ryšį su savimi, suvokti ko iš tikrųjų nori.

http://www.breatheth...-kvepavimas.htm

http://www.kvepavime.lt/

p.s. užstrigo labiausiai mintys, kad emociškai save prievartaujate bendravime su vaikais, jūs ko gero tiesiog nesate savimi taip elgdamasi ir dėl to sunku. Susikūrėte vaidmenį kokia turite būti mama ir jį vaidinate? Gal? Čia mano pasvarstymai. Būti savimi nėra lengva...

Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 09, 22:08)
O tai ka jai db daryt? Gi atgal nesusikis tu vaiku rolleyes.gif
Moralizuojat be konkreciu patarimu, bile tik pabambet. Nu nelabai norejo, bet gimde, nes vyras norejo. Galima pagalvot kad nei viena nieko nedarot, ko vyras nori, bet pacios nelabai.
Bet va zmigus ivardijo savo savijauta, patarimo iesko. Tai gal pabandykim pATart, o ne baksnot praeiti, kurios neistaisysi

Gal moterys moralizuoja cicio, imdamos is jos pavyzdi, prisimindamos ja su savo moralais? Kaip taip atsitiko, kad ir paciai kazkas negero nutiko?
Atsakyti