Įkraunama...
Įkraunama...

Pavargau nuo vaikų

QUOTE(Subjektyvi @ 2015 01 14, 20:20)
Kaip tik mažiukus vargina pernelyg didelis ir padidintas žmonių dėmesys. Galbūt kitiems tas veikia teigiamai, bet maniškiai buvo ypač neramūs, negalėdavo nurimti, miegoti. Vis prausdavau veidus, kad nuplauti tos dienos įtampą.

demesys, ypac svetimu - sutinku, bet jei i ta vaika demesio aplinkiniai neskiria - visai gerai jie jaucias biggrin.gif
del tos priezasties kokiam pc/parke stengiuos leliuku "neuzkliudyt", nors man jie tokie wub.gif

tokiu budo dar negirdejau...padeda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 14 sausio 2015 - 20:26
QUOTE(VIVULIA @ 2015 01 14, 20:19)
skaitom pradzia - as manau.... letai parasiau? spejai perskaityt?
turi priesingu moksliniu irodymu? dedam ant stalo  biggrin.gif

Turiu vaiką su ryškiu socialinio nerimo sutrikimu ir autizmo bruožais. Ją padėt tau ant stalo ar psichiatrų išrašus?
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 01 14, 20:25)
Turiu vaiką su ryškiu socialinio nerimo sutrikimu ir autizmo bruožais. Ją padėt tau ant stalo ar psichiatrų išrašus?

uzjauciu 4u.gif

juk jus suprantat, kad "visi" = tai ne 100 %, tiesiog snekamoji kalba....

ir kam taip jautriai reaguoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 14 sausio 2015 - 20:33
QUOTE(VIVULIA @ 2015 01 14, 20:30)
uzjauciu  4u.gif

juk jus suprantat, kad "visi" = tai ne 100 %, tiesiog snekamoji kalba....

ir kam taip jautriai reaguoti  g.gif

Dėkui už užuojautą smile.gif

Tęsiant. Jei visi vaikai ekstravertai, tai užaugę jie taip pat bus ekstravertais. SM bendraujantieji yra užaugę, reiškia, jie taip pat visi ekstravertai. Taip išeina? mastau.gif

Nemanau, kad aš reaguoju jautriai. Man tiesiog tas "faktas" pasirodė visiškai išlaužtas iš piršto. Jam paneigti norėtumėte mokslinių straipsnių, bet jam patvirtinti tai nepateikėte nei vieno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 01 14, 21:00)
Dėkui už užuojautą  smile.gif

Tęsiant. Jei visi vaikai ekstravertai, tai užaugę jie taip pat bus ekstravertais. SM bendraujantieji yra užaugę, reiškia, jie taip pat visi ekstravertai. Taip išeina?  mastau.gif

Nemanau, kad aš reaguoju jautriai. Man tiesiog tas "faktas" pasirodė visiškai išlaužtas iš piršto. Jam paneigti norėtumėte mokslinių straipsnių, bet jam patvirtinti tai nepateikėte nei vieno smile.gif

igimtas yra TIK temperamentas.

todel ir rasau, as manau, o ne mokslininkai nustate... lotuliukas.gif jus gi praset kad nesamone, nu tai ir irodinekite pati sau
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 01 14, 21:20)
Kaip tik mažiukus vargina pernelyg didelis ir padidintas žmonių dėmesys. Galbūt kitiems tas veikia teigiamai, bet maniškiai buvo ypač neramūs, negalėdavo nurimti, miegoti. Vis prausdavau veidus, kad nuplauti tos dienos įtampą.

Gali būti, kūdikiai skirtingi, skirtingai reaguojantys.
Bet, gali būti ir kitaip. Mano mažasis labai mėgsta draugijas. Puola žaisti, bendrauti, atgyja akyse, jei aplinkui - veiksmas, žmonės. Ar tai gimta? O gal - įtakoja aplinka nuo pat gimimo? Du vyresni aplink šurmuliuojantys vaikai, plius daugybė į namus ėjusių kolegų labai greitai po gimimo, daugybė nešiojusių ant rankų, kalbinusių...Plius, mūsų išvykos, kelionės (darbinės irgi, kol maitinau tik MP, veždavausi) ...Gal būtent tie faktoriai suformavo (formuoja?) jo itin komunikabilų charakterį ir bendravimo džiaugsmą? g.gif

Žinoma, tai tik prielaidos, spėjimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 14 sausio 2015 - 21:40

Offline, ko dabar pasiutai? Na defektuotas tavo vaikas, bet normalūs vaikai paprastai mažiukai mėgsta dėmesį. Tipo, jei pasakau, kad visi vaikai mėgsta bėgioti, tu tėkštelsi, kad ne visi, nes tavo vaikas gimė be kojų? Kam kiši savo vaiko sutrikimus ne į temą?
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2015 01 14, 21:03)
igimtas yra TIK temperamentas.

Sakyčiau, melancholikai ir flegmatikai yra intravertai, sangvinikai ir cholerikai - ekstravertai.

Flight, mano vaikai, nors augę toje pačioje aplinkoje, nuo mažens komunikabilumo atžvilgiu yra tiesiog priešingybės.
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2015 01 14, 23:23)
Offline, ko dabar pasiutai? Na defektuotas tavo vaikas, bet normalūs vaikai paprastai mažiukai mėgsta dėmesį. Tipo, jei pasakau, kad visi vaikai mėgsta bėgioti, tu tėkštelsi, kad ne visi, nes tavo vaikas gimė be kojų? Kam kiši savo vaiko sutrikimus ne į temą?

O tavimi aš per daug šlykščiuosi, kad leisčiausi į diskusijas.
Atsakyti
QUOTE(off-line @ 2015 01 14, 23:29)
O tavimi aš per daug šlykščiuosi, kad leisčiausi į diskusijas.

ir nesileisk smile.gif diskusijos nieko nepakeis - normalūs vaikai mėgsta dėmesį.
Atsakyti
Tai kad jie nestokoja nei bendravimo, nei gyvenimo džiaugsmo. Tiesiog ne visiems kūdikiams tinka padidintas dėmesys, kai itin daug visokių norinčių juos šnekinti arba žmonės su stipria energetika, labai veikia, nors kažkas tuo galbūt ir netiki. Tai, kad jiems patinka, tuo momentu gerai jaučiasi, tai tikrai, bet lygiai tiek išvargina, jie pervargsta nuo emocijų.

Net ir suaugę panašiai jaučiasi. Kodėl viskas nuplaunama vandeniu? Net nesąmoningai tai daro, viskas nuplaunama vandeniu, ir nuovargis, ir įtampa, ir negatyvas, ir kt.. Vaikiukams veido nuprausimas arba nuplovimas po dušu labai padėdavo. Jei kas to nedaro, tai rekomenduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 14 sausio 2015 - 23:37
QUOTE(Ciccio @ 2015 01 14, 23:32)
ir nesileisk  smile.gif diskusijos nieko nepakeis - normalūs vaikai mėgsta dėmesį.

Lyg ir suaugusi moteris. Jei vaiku nemegstat, gai zeminti ju tikrai neduoda zmogui garbes.
Persispjaukite per kairi peti, nes neduok Die...
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2015 01 14, 23:51)
Lyg ir suaugusi moteris. Jei vaiku nemegstat, gai zeminti ju tikrai neduoda zmogui garbes.
Persispjaukite perį kairi peti, nes  neduok Die...

ir vėl doh.gif ...na nereikia manęs bauginti lemties scenarijais smile.gif yra temos apie vaikų ligas, ten ir reikia tomis ligomis mojuoti. O ir pasakymas, kad "visi vaikai mėgsta dėmesį", būtent tai ir reiškia, kad "visi normalūs vaikai mėgsta dėmesį" - cukruok kiek nori, bet esmės nepakeisi.
Atsakyti