Įkraunama...
Įkraunama...

Pavargau nuo vaikų

QUOTE(Eden@ @ 2015 01 04, 20:01)
normalu yra nenoreti vaiku. ok, nenori, nereikia. taciau nenoreti ir gimdyti- nenormalu.

Butent. Nenori vaiku, viskas gerai, neturek tu vaiku, bet kai savu vaiku nemyli, smerkiu tokias moteris, lygiai taip pat smerkiu vyrus, kurie nesirupina savo vaikais.
Papildyta:
QUOTE(karra @ 2015 01 04, 18:46)
na ir ka gi ta norma rodo - kad nemazai zmoniu yra kitokiu. tik tiek ir rodo.

o "ciuci-ciuci" polinkio nera.

kiek yra seimu kur mama kaip perekste - o vyras duok dieve kad bent vaiku vardus ir gimtadienius atsimintu, jau nekalbant kurioje jie klasese...  na ir ka?? gyvena. ir nesmerkia niekas tu vyru. 

Pedofilai irgi kitokie, nesmerkim ir ju? Sakysi, kad mama, nemylinti savo vaiku nedaro jiems zalos? Daro, dar ir kaip, vaikai viska jaucia.

Ne apie tai kalbu, o apie meile, ar zinai, kas tai yra?Ciui ciuci ? Tikrai ne.

Nu laba diena, is medzio iskritus? Tokius vyrus dar ir kaip smerkia, kurie palieka savo vaikus.
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2014 12 29, 18:39)
Kaipgi ne savo noru? Juk emigracija ne tremtis, per prievartą niekas neišveža.

Kartais aplinkybes privercia,o ne kazkas surakina ir isveza....
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 04, 20:17)
Butent. Nenori vaiku, viskas gerai, neturek tu vaiku, bet kai savu vaiku nemyli, smerkiu tokias moteris, lygiai taip pat smerkiu vyrus, kurie nesirupina savo vaikais.
Papildyta:

Pedofilai irgi kitokie, nesmerkim ir ju? Sakysi, kad mama, nemylinti savo vaiku nedaro jiems zalos? Daro, dar ir kaip, vaikai viska jaucia.

Ne apie tai kalbu, o apie meile, ar zinai, kas tai yra?Ciui ciuci ? Tikrai ne.

Nu laba diena, is medzio iskritus? Tokius vyrus dar ir kaip smerkia, kurie palieka savo vaikus.

manau pati is madzio iskritus 4u.gif

jei vyras nepalieka seimos - o tiesiog... normaliai dirba virsvalandzius. kasdien wub.gif ypac zmonos laukimosi/ vaiku mazu auginimo periodu randa darbu. daug kas pateisina (tipo seima rupinasi, dirba). nifiga. pazystu ne viena. po darbo pora valandu darbe filmus ziuri. kad tik namo negrist wub.gif yra kitokiu. be abejo yra. ir moteru yra kitokiu.

ir nesikabinekite prie temos autores zodziu "nemyliu". ji pati sake kad gyvybe atoduotu. na tai ir yra meile (mano kuklia nuomone). o ne ciuci- ciuci. ka kai kurie ( o tame tarpe ir temos autore) klaidingai maiso su meile. myli ji tuos vaikus, myli. bet noretu myleti dar labiau. taciau negali (del emocinio ar kitokio nuovargio, galbut net depresijos.. ir grauziasi ir guodziasi ir viskas cia normaliai).

o jei Jums 4u.gif del nestumo sukilo hormonai ir norite buti teiseja kitom motinom... tai gal geriau kokios raminancios arbatos ikalkite - daugiau naudos bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2015 01 04, 22:06)
ir nesikabinekite prie temos autores zodziu "nemyliu". ji pati sake kad gyvybe atoduotu. na tai ir yra meile (mano kuklia nuomone). o ne ciuci- ciuci. ka kai kurie ( o tame tarpe ir temos autore) klaidingai maiso su meile.  myli ji tuos vaikus, myli.  bet noretu myleti dar labiau. taciau negali (del emocinio ar kitokio nuovargio, galbut net depresijos.. ir grauziasi ir guodziasi ir viskas cia normaliai).

kad neatidziai jus skaitote kazkaip. prie ko cia tas nuovargis ir tai, kad ner ciuci ciuci? dar pries gimdydama vaikus autore zinojo ir sake, kad vaiku nenori ir jai ju nereikia, gimdo del vyro ir aplinkos. o visos kad kisa ta nuovargi, stresa ir pan. maisote skirtingus dalykus ir plakate i kruva viska doh.gif ne tokia si tema, kad mama tiesiog pervargo nuo vaiku ir suabejojo savo meile jiems....si tema apie tai, kad moteris vaiku net nenorejo ir jiem atsiradus, ji ir toliau jaucia, kad jai ju nereikia ir ne sau juos gimde. ar galima nuo to jausmo pabegti isvaziavus pailseti savaite ar menesi? ar gali staiga is niekur nieko atsirasti ta tikra meile, kai supranti, kad besalygiskai myli vaikus, o ne privalai juos myleti, nes taip reikia? vargu. tad neplakite i viena skirtingu dalyku.
Atsakyti
Gera tema, tik dabar pamačiau.
Manau, kad dabartines nuotaikas įtakoja didelis amžiaus skirtumas tarp vaikų. Jau viskas praeita, mergaitės paaugintos, jos dvi... ir čia bac antra serija vėl viskas nuo pradžių, viskas žinoma, patirta... tam trečiam ypač po didensio laiko tarpo reikia ryžtis labai labai viską pasvėrus ir labai labai jo norint. Bet yra kaip yra. Aš turiu du, tarp jų didelis amžiaus skirtumas, tai iš dalies žinau ką turi mtoeris galvoje. Bet nereikėtų atmesti ir depresijos.
QUOTE(Arven @ 2014 12 29, 13:37)

O aš irgi šaltos mamos vaikas. Nepamenu apkabinimų ar meilės prisipažinimų. Būdavo, kad jų norėjau ir neaiškiai suvokiau, kad kažko trūko. Užaugau. Turiu problemų, bet ne didesnių nei vidutiniškai.
Ar manau, kad mama manęs nemylėjo? Kažkada ant jos pykau ir taip maniau. Bet dabar manau, kad ji mane mylėjo taip kaip mokėjo ir taip kaip jai gavosi. Nebepykstu. Panorau daugiau bendraut su mama ir pamažu nustoju tikėtis nerealistiškų dalykų. Pavyzdžiui, kai pasipasakojau apie savo kovą su depresija, ji klausimų man neturėjo ir atrodė tik nustebus, kad nieko jai nesakiau. Kai pranešiau, kad laukiuosi, irgi santūriai pasveikino, nieko neklausinėjo ir atrodė, kad nesidomi. Anyta ir vyro giminės buvo daug labiau emocingi tuo klausimu. Bet aš jau kažko kito ir nesitikėjau.
Mama visada padarydavo, ko man fiziškai reikėjo - gamindavo maistą tris kartus per dieną, nors be galo nemėgsta gaminti valgyt, rūpinosi, kad būtume sveiki ir išsimiegoję, finansiškai parėmė kol reikėjo ir t.t. Visgi palaimingiausias prisiminimas man, kaip ji bučiuodavo į kaktą, tikrindama ar karščiuoju, kai sirgdavau. Nebuvo daug to fizinio kontakto ar nuoširdžių pokalbių pas mus. Ir dabar, kai labai negera ar emociškai sunku, paprašau vyro, kad pabučiuotų į kaktą lėtai ir švelniai...

Pati norėčiau būti kitokia mama. Nežinau kaip man pavyks. Stebiu savo vyro brolio žmoną - kaip ji viešai žavisi savo dukrele, myluoja, bučiuoja, žaidžia katučių, didžiuojasi visais jos pasiekimais. Ir man nejauku ir baisu, kad aš taip nesugebėsiu.

Jūs tik nepergyvenkit, būsite puiki mama. Man mano mama labai smirdėjo (rūkė kažkokias smirdančias cigaretes) ir aš pati jai atrodžiau šaltas vaikas, buvau tokia taktiška, nenorėjau jos įžeisti, įskaudinti, tai nesakiau, kad smirda- iki šiol nepasakiau... nesiglaustydavau prie jos, prie tėčio labiau, bet ne per daugiausiai. O pati vaikus bučiuoju ir myluoju, bet nerūkau smile.gif Juk mokaisi iš svetimų klaidų.. paklauskite jos kada prie progos, iš kur tas jos šaltumas? O gal jos tiesiog tokia natūra? Mano teta tikrai tokia yra, na, nereikia jai tų emocijų, ji vadovaujasi principu, kad nelįst į dūšią žmogui-norės, pats pasisakys. O jūs gal ne į ją, į kažką kitą iš šeimos atsigimėt smile.gif ir to švelnumo jums reikia labiau.
Atsakyti
QUOTE(Keilada @ 2015 01 03, 19:59)
Ir kitų moterų pasisakymai byloja, kad tokių kaip temos autorė ne viena.

Tikrai? Gal konkrečiau, kuri čia rašė TĄ PATĮ?
Nekalbam apie laikiną pavargimą, suabejojimą savo jausmais, laikinus sunkumus ir t.t., o apie PASTOVŲ nenorą savo vaikų, nemylėjimą, kuri čia taip rašė?

QUOTE(Eden@ @ 2015 01 05, 00:05)
kad neatidziai jus skaitote kazkaip. prie ko cia tas nuovargis ir tai, kad ner ciuci ciuci? dar pries gimdydama vaikus autore zinojo ir sake, kad vaiku nenori ir jai ju nereikia, gimdo del vyro ir aplinkos. o visos kad kisa ta nuovargi, stresa ir pan. maisote skirtingus dalykus ir plakate i kruva viska  doh.gif  ne tokia si tema, kad mama tiesiog pervargo nuo vaiku ir suabejojo savo meile jiems....si tema apie tai, kad moteris vaiku net nenorejo ir jiem atsiradus, ji ir toliau jaucia, kad jai ju nereikia ir ne sau juos gimde. ar galima nuo to jausmo pabegti isvaziavus pailseti savaite ar menesi? ar gali staiga is niekur nieko atsirasti ta tikra meile, kai supranti, kad besalygiskai myli vaikus, o ne privalai juos myleti, nes taip reikia? vargu. tad neplakite i viena skirtingu dalyku.

Būtent thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2015 01 05, 08:57)
Tikrai? Gal konkrečiau, kuri čia rašė TĄ PATĮ?
Nekalbam apie laikiną pavargimą, suabejojimą savo jausmais, laikinus sunkumus ir t.t., o apie PASTOVŲ nenorą savo vaikų, nemylėjimą, kuri čia taip rašė?

cia gal ir ne, bet yra kita tema, kur atsirado drasiu moteru, kurios prisipazino, jog vaiku visai nenori.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 01 05, 14:11)
cia gal ir ne, bet yra kita tema, kur atsirado drasiu moteru, kurios prisipazino, jog vaiku visai nenori.

Jau turimų 2-3 vaikų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2015 01 05, 14:55)
Jau turimų 2-3 vaikų?  g.gif

zinokit, ne musu visuomenej galima, kad ir per interneta pasakyti/parasyti, kad nenori vaiku schmoll.gif Pasmerkimas didziausias koks tik gali but. O dar pasakyt, kad pavargau nuo vaiku ar pan., tai visai gali akmenim uzmetyt. Ir realiai, ne virtualiai. Ar bent jau su zemem sudirbs, nes koks gi tu zmogus, ne zmogus, tu antzmogis, kad vaiku nenori ar nemyli. Susaudyt tave reiketu, bet kulku gaila......
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 01 05, 13:11)

moteriskes gali saukt, kad nenori vaiku ir ju nemyli kol ju neturi. kai jie jau siaim pasaulyje tegul susikisa savo nemeile i viena vieta... zodis ne zvirblis, net ir cia, forume...
manai, jai palengves, kad forume issiliejo? tyles dantis sukandusi?
ne velnio - nores skelbt "geraja" zinia toliau... anksciau ar veliau. ir vaikai pajus ta "meile" anksciau ar veliau - kuno kalbos dar niekam nepavyko ivaldyti...
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2015 01 05, 16:43)
zinokit, ne musu visuomenej galima, kad ir per interneta pasakyti/parasyti, kad nenori vaiku  schmoll.gif Pasmerkimas didziausias koks tik gali but. O dar pasakyt, kad pavargau nuo vaiku ar pan., tai visai gali akmenim uzmetyt. Ir realiai, ne virtualiai. Ar bent jau su zemem sudirbs, nes koks gi tu zmogus, ne zmogus, tu antzmogis, kad vaiku nenori ar nemyli. Susaudyt tave reiketu, bet kulku gaila......

dar ne viens nesusaude, nesumale su zemem bigsmile.gif vien sitoj temu kiek buvo prisipazinimu, kad pavargsta nuo vaiku - ne vienos nenuteise 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2015 01 04, 23:06)
manau pati is madzio iskritus  4u.gif

jei vyras nepalieka seimos - o tiesiog... normaliai dirba virsvalandzius. kasdien  wub.gif  ypac zmonos laukimosi/ vaiku mazu auginimo periodu  randa darbu. daug kas pateisina (tipo seima rupinasi, dirba). nifiga. pazystu ne viena. po darbo pora valandu darbe filmus ziuri. kad tik namo negrist  wub.gif  yra kitokiu. be abejo yra. ir moteru yra kitokiu.

ir nesikabinekite prie temos autores zodziu "nemyliu". ji pati sake kad gyvybe atoduotu. na tai ir yra meile (mano kuklia nuomone). o ne ciuci- ciuci. ka kai kurie ( o tame tarpe ir temos autore) klaidingai maiso su meile.  myli ji tuos vaikus, myli.  bet noretu myleti dar labiau. taciau negali (del emocinio ar kitokio nuovargio, galbut net depresijos.. ir grauziasi ir guodziasi ir viskas cia normaliai).

o jei Jums  4u.gif  del nestumo sukilo hormonai ir norite buti teiseja kitom motinom... tai gal geriau kokios raminancios arbatos ikalkite - daugiau naudos bus wink.gif

Ir toks vyru elgesys normalus, anot taves? Niekas ju neteisia?

Baik kisti ta ciuci-ciuci, ir is vis, kas cia per zodziai, pirma karta tokius girdziu. Man atrodo, kad pati nesupranti, kas yra meile vaikui, jei tau tai su kazkokiu ciuci asocijuojasi.

Nepereik prie asmeniskumu ir nekisk cia mano nestumo, kokia buvau iki siol, tokia ir esu, nei maziau, nei daugiau jautri, taip kad ziurek saves, o ne mano busena rupinki wink.gif.
Atsakyti
Pavargti nuo vaiku visiskai normalu, bet tureti 3 vaikus ir sakyti, kad del kitu ju susilauke, kazkas negerai su psichika zmogaus, nes jei nenori vaiku, negimdai. Na, gerai, norejai vaiko, nes vyras norejo, bet gal ties vienu ir reikejo sustoti? Kam dar du vaikus paleisti i pasauli? Man tai nesuprantama. Jei pastojai neplanuotai, bet vaiko nenori, geriau negimdyk, nei vaikas augs nemylimas, mama nenores nei rupintis, nei bendrauti su vaiku, kam traumuti tuos vaikus?
Atsakyti