Įkraunama...
Įkraunama...

Pavargau nuo vaikų

QUOTE(Le Murka @ 2014 12 18, 21:38)
prisirisimu didesniu, artimesniu emociniu rysiu su vienu is tevu labiau, nei su kitu

Pamirsai parasyt - dazniausiai tevu iniciatyva. Siaip vaizdelis is sono gan bjaurus. Abieju tevu vienodos meiles vaikas nori. Ir tai matosi.
Giminej ir tarp draugu apstu tokiu superteveliu.
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2014 12 18, 23:03)
Pamirsai parasyt - dazniausiai tevu iniciatyva. Siaip vaizdelis is sono gan bjaurus. Abieju tevu vienodos meiles vaikas nori. Ir tai matosi.

Pritariu visu 100proc. drinks_cheers.gif
Artimoj aplinkoj turiu pvz,kai vaikai taip buvo padalinti-mamos ir tetes,nuolat ta pabreziant,
rezultatas-dabar vaikai suauge net nebendrauja tarpusavy,o tas ne mamos vaikas nuoskauda jaucia ligi siolei doh.gif
Atsakyti
Le Murka, teisingai parase. Taip yra dar ir del to, kad mazasis musu turejo daug sveikatos problemu, tad gavosi taip, kol as su mazuoju tvarkemes tas problemas, didysis laika daugiau leido su teciu. Tad, jei imant ankstyvaja vaikyste, gal tai padare itakos g.gif Taciau, jei butu kokia problema, ar jei yra kokia problema, abu vaikai vienodai ja sprendzia su abiem. Abieju tevu pasiilgsta vienodai, per isvykas abieju tevu truksta vienodai. Pas mus viskas kartu, visur ir visada. Isimciu nera.

Papildyta:
QUOTE(VIVULIA @ 2014 12 18, 23:03)

QUOTE(gustika @ 2014 12 18, 23:15)

Isradingos moterys wub.gif Nera net ka pridurti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2014 12 18, 22:03)

nesamone parasei. jei su vienu is tevu rysys didesnis, tai nereiskia, kad su kitu jo visai nera, ar kad kitas nemyli. aisku matosi is sono, prie ko labiau prisirises. bet tai kame cia bjaurumas? nu gi visame gyvenime taip yra, kad prie vienu prisirisam labiau, prie kitu maziau. juk ir draugai zmogui nera emociskai vienodi. ir gimines nera visi vienodai artimi. man tai lb naturalu, kad vaikai su kazkuo vienu is tevu labiau sutampa, nei su kitu. o o tai tu tipo nori pasakyt kad tu identiskai bendrauji, tiek su tevu tiek su motina? tiek su vienu vaiku, tiek su kitu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 19, 00:12)
nesamone parasei. jei su vienu is tevu rysys didesnis, tai nereiskia, kad su kitu jo visai nera, ar kad kitas nemyli. aisku matosi is sono, prie ko labiau prisirises. bet tai kame cia bjaurumas? nu gi visame gyvenime taip yra, kad prie vienu prisirisam labiau, prie kitu maziau. juk ir draugai zmogui nera emociskai vienodi. ir gimines nera visi vienodai artimi. man tai lb naturalu, kad vaikai su kazkuo vienu is tevu labiau sutampa, nei su kitu. o o tai tu tipo nori pasakyt kad tu identiskai bendrauji, tiek su tevu tiek su motina? tiek su vienu vaiku, tiek su kitu? g.gif

tu nemaisyk kai vaikas pats prie konors vienu ar kitu laikotarpiu labiau bendrauja/prisirisa prie vieno is tevu.
kalbu apie tai kada tevai pabrezia, kad va sitas vaikas yra mano, o sitas - tecio (mamos). Ir ne visi vaikai jauciasi tokiose nuo ju nepriklausomase situacijose jaukiai. Nori apkabint mama, dvejoja, nes jis ne JOS, apsisuka nubega apkabinti teti. Is sono matosi, kaip tam vaikui sunku. Ir rysio galu gale nebelieka. Puskes mano augo tokio modelio seimoje. tai, kuri tecio, nera su mama tokiu santykiu, kokie buna tarp mamos ir dukros. Jos nesipyksta, bendrauja, o kazko truksta....ir tai MATOSI.

as vienturte. tevai issiskyre. tad zinoma labiau bendrauju su mama, nei su teciu, bet nesijauciu esanti tik mamos vaikas lotuliukas.gif

aisku ne identiskai, amziaus skirtumas gan didelis, bet dukros abi yra mamos karalaites, tecio -princeses biggrin.gif tegul man liezuvis nudziusta - jei pradesiu skirstyti vaikus į mamos ar tecio bigsmile.gif
Atsakyti

Nesutinku. Vaikai irgi labai renkasi ir būna labai individualūs ax.gif vienam iš mano brolių, seserų (tiksliai neminėsiu kam tongue.gif ) atrodė, kad nieko nereikia. nei ten jis/ji prisirišęs prie kažokurio buvo ar pan., toks pats sau ponas bigsmile.gif Man vaikystėje reikėjo tėvo labiau. Mama nepavydėjo, nedarė scenų, kaip tik stengėsi, bet veltui unsure.gif Dar ir paauglystėje tėvą rinkčiausi, jei reiktų g.gif O vėliau atradau mamą smile.gif Tėvas dabar kaip draugas daugiau, nepapasakosi jam gi bajerių apie vyrus ar pan. blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VIVULIA @ 2014 12 19, 08:49)
tu nemaisyk kai vaikas pats prie konors vienu ar kitu laikotarpiu labiau bendrauja/prisirisa prie vieno is tevu.

"Pamirsai parasyt - dazniausiai tevu iniciatyva."

Iš kur tokia statistika? Nebūtinai dažniausiai. Kaip minėjau, renkasi ir vaikai, o statistikų tame reikale kažin ar kas daro?
Papildyta:
QUOTE(VIVULIA @ 2014 12 19, 08:49)
kalbu apie tai kada tevai pabrezia, kad va sitas vaikas yra mano, o sitas - tecio (mamos).

O priešistorė žinoma? g.gif Tai gal ne tėvai ir rinkosi, o tėvai matė, kuris vaikas prie kurio linko, tai susitaikė su tuo ir tiek. Mano mama irgi sakydavo, kad aš tėčio vaikas ax.gif o kas jai liko daryti?
Atsakyti

kaimynai taip augina. Antro vaiko, kuris nėra tėvo vaikas tiesiog gaila. Akis skauda į jį žiūrint., ir dūšią klbantis, bendraujant.
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2014 12 19, 09:49)
kalbu apie tai kada tevai pabrezia, kad va sitas vaikas yra mano, o sitas - tecio (mamos). Ir ne visi vaikai jauciasi tokiose nuo ju nepriklausomase situacijose jaukiai. Nori apkabint mama, dvejoja, nes jis ne JOS, apsisuka nubega apkabinti teti. Is sono matosi, kaip tam vaikui sunku.  Ir rysio galu gale nebelieka. Puskes mano augo tokio modelio seimoje. tai, kuri tecio, nera su mama tokiu santykiu, kokie buna tarp mamos ir dukros. Jos nesipyksta, bendrauja,  o kazko truksta....ir tai MATOSI.

as vienturte. tevai issiskyre. tad zinoma labiau bendrauju su mama, nei su teciu, bet nesijauciu esanti tik mamos vaikas  lotuliukas.gif
aisku ne identiskai, amziaus skirtumas gan didelis, bet dukros abi yra mamos karalaites, tecio -princeses  biggrin.gif  tegul man liezuvis nudziusta - jei pradesiu skirstyti vaikus  į mamos ar tecio bigsmile.gif

TAip, as suprantu apie ka jus. Ir tikrai tikiu, kad tokiu seimu buna. Bet, viena ka zinau, kad jei kalbate apie mano seima, lai liezuvis jums nudziuna, - paraset visiska nesamone. mirksiukas.gif 4u.gif Jeigu pasakyciau trecias vaikas tevynei, nustatytumet, kad vaiku namuose auginamas, turbut biggrin.gif

Velgi, pritariu kitoms moterims. Mano dickis labai domisi technika, mokslu, technologijomis ir pan. dalykais. Pagrinda situ ziniu ir konkrecios patirties jis gauna is tecio. Nes, butent su teciu yra geriausios diskusijos apie tai. O, dar geriau konkrecia patirti. Tetis leidzia po masinas nakinetis, pamoko, parodo kaip ka pakeisti, ka padaryti, kur paspausti, tetis labiau zino kiek galima vaiku pasitiketi leidziant jam ta ir ana, kokias jis zinias turi ir pan. Butent tetis pasakoja apie masinas, specifikacijas ir visa kita. O, mama nu ka, ji net benzino pati neuzsipila. biggrin.gif Jeigu imant tik sia situacija, irgi galima daryti isvadas, nera rysio su mama, nemyli ir bla bla. Bet, va rytoj kepsiu sausainius, velgi didysis bus nr 1 pagalbininkas, jam labai patinka. Vel bus galima daryti isvadas, kad tik mamos ir vaiko rysys yra. Pasakyti, kad vaikas yra nemylimas is vieno ar kito sakinio, yra pakankamai stipru, ir isvis net keista, kad moteris-motina gali tokiais zodziais taskytis g.gif

QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 12 19, 19:20)
kaimynai taip augina. Antro vaiko, kuris nėra tėvo vaikas tiesiog gaila. Akis skauda į jį žiūrint., ir dūšią klbantis, bendraujant.

Nebandet paprotinti kaimynkos? bigsmile.gif O, va tokiu moteru niekada nesuprasiu. Kurios vyra stato pirmiau, nei savo vaikus. Kaip ir niekada nesuprasiu tu, kurios pageidauja tam tikros lyties vaiko.
Atsakyti
skaitau jusu gincus del "mamos/tevo" vaiko.. ir iskilo juokingas klausimas: o kaip tada vargsiukui treciajam, kuris gimdytas "Tevynei"? ax.gif rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 12 20, 12:43)

Nebandet paprotinti kaimynkos?  bigsmile.gif O, va tokiu moteru niekada nesuprasiu. Kurios vyra stato pirmiau, nei savo vaikus. Kaip ir niekada nesuprasiu tu, kurios pageidauja tam tikros lyties vaiko.

kalbejom, bet viskas liko kaip buvo.
Atsakyti
Sveikutes

As skaitau autores mintis ir niekaip nesuprantu, kaip galima savo vaikuciu nemylet unsure.gif
Ir dar visu triju. Juk kiek matau jokiu problemu neturi, turi ir pagalbos ir pinigeliu, belieka tik pamilt. Nejaugi taip sunku...
Pati auginu 3 dukrytes visos pametinukes ir labai laukiamos. Dar palyginus mazos, bet kaip su jomis smagu. Kiek dziaugsmo suteikia. Visos ateina apkabina ir pasako " mama tu pati geriausia is visu" ir zinoma daug bucinuku. Nemeluosiu buna visokiu dienu. Tada pasakai , kad mamyte uzsiemusi ir palauktu. O jeigu pavargsti, tada vyras uzsiiima, as i kokia vonia nueinu pagulet ir man uztenka.
Gyvenu uzsienyje, zinokit pagalbos jokios neturiu visiskai. Nieko nera kad kas su vaikuciais pabutu, bet man ir butu sunku kam palikti. Sunkiausia buna kai as ligonineje gulejau, tai vyrui reikia su visom susitvrakyti, bet ir tai neprapuolem. wub.gif
Manau reikia labai smarkiai paciai pamastyti , kas gi visdelto trukdo savo vaikucius pamilti... O gal truksta tiek nedaug... Sekmes ir tikiu viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 12 09, 02:18)
Gal amžius (baigiu ketvirtą dešimtį), gal vaikų skaičius, gal pasislėpusi pogimdiminė depresija, gal tai, kad priaugau daug svorio (per nėštumą 30 kg, po gimdymo 15 dingo, bet 15 liko), bet visiškai nebenoriu skirti laiko vaikams.  Turim sodybą, noriu ten išvažiuot kokiai pusei metų ir nematyt vaikų, nesiklausyt jų, neauklėt, užmiršti, kad jie yra. Tada pradeda kapitaliai graužti sąžinė, nors imk ir daužyk galvą į sieną.
Niekada nedegiau meile vaikams, bet reikėjo šeimos, vyras norėjo, tam tikra prasme norėjau ir aš - ne dėl savęs, dėl kitų. Ir su pirmomis dviem viskas buvo gerai - pametinukės, ne itin lengva, bet kažkaip susitvarkiau ir nekildavo sunkumų, o va dabar atėjo į pasaulį trečia. Praėjo pusė metų ir mane apėmė siaubingas tingulys ir nenoras. Ačiūdie, atėjo vyro eilė pasiimt vaiko priežiūros atostogas - mažoji tą pačią akimirką buvo perduota tėvui, be skrupulų. Bėda ta, kad nebenoriu bendrauti ir su dičkėmis.
Tokia situacija, Su laiku su ja susitvarkysiu, tik kartais atrodo, kad aš išties nebenoriu. Kartais imu galvoti, kad jei išties išvažiuosiu pusmečiui į sodybą - nebegrįšiu.
Ar kada nors, kas nors buvot papuolę į panašią situaciją?

buvom ir esam.
na, ką sugalvojai? krauniesi daiktus į sodybą?

QUOTE(wixxxx @ 2014 12 09, 07:37)
Nereikia prisigimdyt.

jo, patarimas labai laiku ir vietoj. gal sutinki priglaus ciccios 3 vaikus? nes susikišt atgal kaip ir nebeišeina.

QUOTE(Tigris @ 2014 12 09, 08:41)
Vyras pasieme vaiko prieziuros atostogas. O jus dirbanti? Jei ne, tai mars dirbti. Matysit vaikus 3 val per para. Tada pradesit galvoti koks is tikruju brangus tas laikas, praleistas su vaikais doh.gif.

nebūtinai. išėjau į darbą, mokslus, kaifuoju, namo grįžt nenoriu. g.gif

QUOTE(Aimeja @ 2014 12 09, 09:30)
Prieš kurį laiką SM buvo užsiregistravusi moteris, kuri atėjo pasakyti, kad nenori vaikų, kad neturi,  jų, kad vaikai, jos nuomone, trukdo daryti karjerą, keliauti, kad darbdaviui patrauklesnė darbuotoja vaikų, neturinti, nes nesirgs jie, kad daugiau pinigų gali skirti sau, laisvalaikiui, pramogoms, rūpintis tik savim ir t.t. Padiskutavus ,,giliau'' ir iš pasisakymų kitose temose , paaiškėjo, kad tai žiauriai nelaiminga moteris. Užsidėjus kaukę. Beveik keturiasdešimtmetė moteris jokios karjeros taip ir nepadarė (vaikai netrukdė gi), visą laiką dirbo už minimumą, jau du metai kaip bedarbė, nerandaanti jokio darbo, na negraibsto pasirodo darbdaviai tokio lobio be vaikų, iki tiek metų niekur nekeliavusi, nebuvusi, teatrai, kinai, kavinės , tai prabanga jai, nes darbo nėra, o visą laiką buvo irgi tik minimumas, pramogos minimalios- su draugu pasivaikščiojimas parke, nes mokėti nereikia. Taigi žmogus, pasirodo, kad neneorėjęs vaikų dėl daugybės dalykų, nei vieno jų taip ir neturi. Tai ar trukdo vaikai?  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(EvelinaZ @ 2014 12 21, 11:12)
Sveikutes
As skaitau autores mintis ir niekaip nesuprantu, kaip galima savo vaikuciu nemylet  unsure.gif
Ir dar visu triju. Juk kiek matau jokiu problemu neturi, turi ir pagalbos ir pinigeliu, belieka tik pamilt. Nejaugi taip sunku...
Pati auginu 3 dukrytes visos pametinukes ir labai laukiamos. Dar palyginus mazos, bet kaip su jomis smagu. Kiek dziaugsmo suteikia. Visos ateina apkabina ir pasako " mama tu pati geriausia is visu" ir zinoma daug bucinuku. Nemeluosiu buna visokiu dienu. Tada pasakai , kad mamyte uzsiemusi ir palauktu. O jeigu pavargsti, tada vyras uzsiiima, as i kokia vonia nueinu pagulet ir man uztenka. 
Gyvenu uzsienyje, zinokit pagalbos jokios neturiu visiskai. Nieko nera kad kas su vaikuciais pabutu, bet man ir butu sunku kam palikti. Sunkiausia buna kai as ligonineje gulejau, tai vyrui reikia su visom susitvrakyti, bet ir tai neprapuolem. wub.gif
Manau reikia labai smarkiai paciai pamastyti , kas gi visdelto trukdo savo vaikucius pamilti... O gal truksta tiek nedaug... Sekmes ir tikiu viskas bus gerai wub.gif

oi bliac, apsivemt galima. daugiau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif negalėjai pridėti?

dabar ateitų tau, pasakytų - eik pamilk va tą ir aną vyrą, nejaugi taip sunku? neįmanoma pamilt save verčiant tai padaryt, kad ir kaip stengtumeis.
Atsakyti