QUOTE(flight @ 2014 12 15, 19:23)
Ne, vieno iš darbų nemesiu, tik krūvį susimažinsiu iki man priimtino. Tą krūvį man ir uždėjo net neprašius, šįmet dar nenorėjau tiek daug turėti - bet kad visiems prisireikė
Ne, motyvacija mano kiek kita. Bet - tiek to, neturiu kada čia aiškintis
O jei trumpai - mano profesija man labai įdomi, man patinka tai, ką darau (o taip pat darydama tai, ką darau, galiu džiuginti ir kitus), aš labai, labai blogai jausčiausi, jei nedirbčiau. Tik, nepaskaičiavau krūvių su mažu vaiku, iš esmės, ne darbai man kliudo, o motinystė su trečiu vaiku. Tai, kad mažasis dar per mažas, kad naktimis nepamiegu ir t.t. . Paaugs - vėl galėsiu suderinti, nėra kažkokiek nežmogiški tie krūviai.
Flight, Jus esate tikra saunuole
Mane labai zavi Jusu poziuris i gyvenima. Tas nenoras taikstytis prie stereotipu, nepasiduodate ju itakai. Kad jus esate SAZININGA PATI SU SAVIMI IR SU APLINKINIAIS. Kad Jus esate savo gyvenimo seiminke, nepriklausomai nuo aplinkybiu.
Labai saunu kad Jus drisote oasisakyt sioje temoje, kurioje pateiket viesam aptarimui Jus istikusia problemele. Parodete zmonems, kad yra ir kita motinystes medalio puse. O svarbiausa, kad jaustis pavargusiai yra NORMALU, jog tai joks nusikaltimas, ar nemeiles vaikui pozymis.
Dziaugiuosi kad jus dristate eiti pries stereotipine dauguma ir gebate atstoveti savo gyvensena, poziuri, vertybes. O tai gali padaryti tik tvirtai ant zemes stovinti zmogus.
Papildyta:
QUOTE(Sindea @ 2014 12 16, 00:05)
todel,kad degreduoja kunas ir protas sedint namie su barskaliukais ir buteliukais.
Kazkam pasirodis kad esu velnio advokatas, bet man atrodo, ta degradacija priklauso nuo zmogaus, kaip jis jaucia pilnatve. Todel nemanau, kad sioje plotmeje svarbiausia, kad moteris-motina-vaikas jaustusi komfortiskai.
Moterys yra skirtingos, skirtingi ju poreikiai, tiesiog mums deretu tai suvokti ir nebrukti viena kitai savo TEISINGIAUSIA SUOPRATI. Ir neiskoti problemu ten kur ju nera, tam kad pateisintum savo izvalgas, ieskant kazko negatyvaus zmoguje, kad jo poreikiai kitokie.
Kiekviena musu gyvena taip, bent jau as tikiuosi, kaip jai geriau pasiekti pilnatve. Ir jei moteriai iki pilnos laimes pakanka buti kartu su vaiku, tai irgi puiku, jei ja tai tenkina. Lygiai taip pat, veikliai moteriai, kuriai darbas teikia dziaugsma, suteikia gyvenimui prasme, nes jai iki pilnos laimes truksta papildomos, su motinyste nesusijusios veiklos. nemanau, kad ja del to deretu smerkti, abejoti josios meile vaikui. Tiesiog skirtingi zmones, skirtingai randa pilnatve. Bet juk tai saunu, kam dabar visus versti gyventi pagal viena neva "teisinga" stereotipa.