Įkraunama...
Įkraunama...

Pavargau nuo vaikų

QUOTE(Terroriste @ 2014 12 11, 20:37)
meiles trukumas visai nera tokia ir tragedija, ypac, jei kazkas vistiek juos myli.

Kaip kam, priklauso nuo konkrečių individų. Kai kuriuos tikrai myli, o jiems maža, jiems atrodo, kad ne ir pan. Taigi, jokių garantijų kaip jausis vaikai, kai bus protingesni, vyresni.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 11, 21:54)
Kaip kam, priklauso nuo konkrečių individų. Kai kuriuos tikrai myli, o jiems maža, jiems atrodo, kad ne ir pan. Taigi, jokių garantijų kaip jausis vaikai, kai bus protingesni, vyresni.

garantiju, aisku, kad nera. Bet cia musu tautos toks bruozas - amzinai ieskot, kas blogai ir verkt verkt verkt, skustis ir skustis, kaip blogai doh.gif Visai nevertinam ka turim, kas gero gyvenime, bet randam koki muses dydzio minusiuka ir ispuciam kaip drambli.
na, tarkim, gerai, mama vaiku nemyli, aj aj nemyli ji manes. Bet tetis myli! Bet mociute myli! Bet senelis myli! Bet mano seses mane myli! Na, gal mama taip nemyli, kaip AS noriu(!!!) , bet neskriaudzia, tai ka dabar - nekest man jos ar eit virve ant kaklo kabintis? Ne, einu paverksiu, gyvenimas gi sugadintas, psichopate tapsiu (arba jau esu) unsure.gif
Atsakyti
Esu jau kartą girdėjus pasakymą iš moters, kuri buvo jau keturių vaikų mama i rji sakė jog apie 40 metį pasigimdys penktą vaiką ir jau mokės jo laukti ir mylėti. Mylėjo ji ir pirmus keturis, bet nealpo nė dėl vieno iš meilės, na buvo tokia labiau pragmatinė meilė. Labiau šaltas žmogus, šaltesnių emocijų. Taip labiau domino vaikų lavinimas ir lavėjimas. Noriai sutikdavo jog su vaikais laiką leistų tėvas, seneliai. Kaip ten tam vidui pas autorę manau jog suprantu. myli ji tuos vaikus, visus tris. Tiesiog didesnis atstumas, kitoks temperamentas ir daug kitų asmeninių dalykų. Pavargo. Na pavargo nuo savų minčių, kad jausmai vaikams atviri ir neslopinami ateina pavėluotai. Apsipras prie to, kad ji darosi irgi kudakuojanti mama. Kaip visos. Viskas bus gerai, svarbu mintys susidėliotų ir savęs taip nebūtų baisu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 12 11, 21:44)
tai ir su vaiku turejimu tas pats-visuomenes spaudimas,kazkokiu normu atitikimas,reik turret nes drauges aplink juk turi,a kuo as blogesene ir t..t ir pan.
Paskui numeta tuos vaikus auklem,tetom,mociutem,siuo atveju-vyrui,alia bent gerai,kad vyrui-ty tevui.
va butent ka as ir bandziau akcentuot drinks_cheers.gif

Tai nestebina, nes nuo mažens mergaitėms teigiama, kad jos – būsimos mamos.

QUOTE(cambala @ 2014 12 11, 22:01)
Negi neaisku? Viska gauna, pradedant nuo buckio ir apsikabinimo, baigiant vaiku ispindejusiu noru pildymu. Kaip sakoma, obuolys nuo obels netoli nurieda, tai kad vaikai turi viska ko reikia. Tik kad vaiku mama nezino ko nori. Atrodo myli tuos savo vaikus taip, kaip sugeba, bet cia problema sau isrado ir kitas balamutina, nes neaisku ko nori. Patarimo nori. Del ko? Suaugusi motera, puikiai viska pati supranta, bet turbut demesio stoka, kad tokia tema sukurt ir nezinia ko kazkur tai ieskot.

Jeigu neturit ką atsakyt, gal tas klausimas ne jums?
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 11, 23:00)
garantiju, aisku, kad nera. Bet cia musu tautos toks bruozas - amzinai ieskot, kas blogai ir verkt verkt verkt, skustis ir skustis, kaip blogai  doh.gif Visai nevertinam ka turim, kas gero gyvenime, bet randam koki muses dydzio minusiuka ir ispuciam kaip drambli.

Ir kritikuot, kritikuot, kritikuot. Tada save lengviau pateisint.
Atsakyti
as manau, kad gal mano abu tevai vaiku visai nenorejo, bet turejo, nes gi "taip reikia". Meiles is ju nejautem, mazybiniais vardais vadinami nebuvom, glostomi ar glaustomi taip pat. Niekad nepavadinau tevu mamyte ir teveliu. Bet ju del to nekaltinu. Tokie laikai buvo, kai visi privalejo gyvent "kaip visi". Is kitos puses, visad yra tikimybe, kad tai tiesiog salti zmones, mylejo ir myli mus, tik kazkaip nematomai. Bet juk neklausiu mamos ar myli ar mylejo kada nors mane, nes juk niekas negaletu savo vaikui pasakyt, kad nemyli. Kaip yra,taip yra, nieko nepakeisi.
Bet siais laikais zmones jau neprivalo gyvent "kaip visi", o tiksliau, kaip kazkas sugalvojo. Jei nenori turet vaiku, tai ir nereikia gimdyt, nes jei neapsiprasi su tuo, tai atgal nesusikisi. O jei jau vaikai yra, tai reikai juos uzaugint. Nes pagimdei, nes atsakai uz juos. Jei neistveri, jei manai, kad pavargai, tai reikia pailset. Pabut vienai savaite, dvi. Reikes ir 3 ar 4 savaites. Bus mazai, tai ir dar ilgiau. Iki kol galesi grizt i namus pailsejus, laiminga ir svytinti. O gal jau po poros dienu vienatves pajusi, kad visgi truksta tu triuksmaujanciu ir nenoretu vaiku. Gas po savaites suprasi, kad beprotiskai ju ilgiesi, o dar po poros dienu keturiom pas juos leksi. Gal. Pameginti reikia. Daryt kazka reikia.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2014 12 11, 22:17)
Tai nestebina, nes nuo mažens mergaitėms teigiama, kad jos – būsimos mamos.
Jeigu neturit ką atsakyt, gal tas klausimas ne jums?

Ir kritikuot, kritikuot, kritikuot. Tada save lengviau pateisint.

Tai kad atsakiau, ar atmintis slubuoja?
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 11, 21:12)
vyras taikstosi? TAgi, jis savo zmona ant ranku turetu nesiot! Zinojo, kad jai vaiku nereikia, kad ji ju nenori, bet vardan jo noro sutiko vaikus gimdyt. Reiskia, jo moteris pamyne savo norus ir pasiaukojo del vyro. Tai ne vyras nusprende neturet vaiku, nes jo moteris nenori.
Del ko seima egzistuoja  g.gif o kodel neturi egzistuot? Autore myli vyra ir nori su juo but. Vyras myli autore + dar gavo vaikus, kuriu tik jis norejo. O kai susitinka 2 zmones, kuriu vienas nori vaiku, o kitas ne, tai tiesiog vienas is ju turi atsisakyt savo noru ir gyvent pagal svetimus. Cia kompromisas neimanomas, vienas turi nusileisti. Jei nei vienas nenusileis,tada belieka skirtis. Bet skirtis ne visada norisi. kartais atrodo, kad vardan kito tikrai verta aukotis. Tik ar paskui bus laime sirdyje tai kitas klausimas.

Imanomas kompromisas dalinai. Vyras nori vaiku, moteris ne. Tai gal galima vienu vaiku apsiribot, o ne tris ar keturis gimdyt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2014 12 12, 08:21)

Imanomas kompromisas dalinai. Vyras nori vaiku, moteris ne. Tai gal galima  vienu vaiku apsiribot, o ne tris ar keturis gimdyt.

na, as drisciau teigti, kad vieno vaiko gimdymas vistiek nera kompromisas, o vieno nusileidimas kitam. Juk vistiek tam, kuris nenori vaiko, privales ji kazkaip pakesti. Bet pritariu, kad bent jau viso burio gimdyt tada nereikia vardan vyro noru.
Is kitos puses......... kaip daugiavaikiai tevai sako, daug vaiku gerai, nes jie vienas kitu uzsiima, kartu zaidzia, padeda vienas kitam pamokas ruost ir t.t., tai.... daug maziau demesio reikia skirt, nei vienturciui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terroriste: 12 gruodžio 2014 - 08:43
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 11, 22:00)
garantiju, aisku, kad nera. Bet cia musu tautos toks bruozas - amzinai ieskot, kas blogai ir verkt verkt verkt, skustis ir skustis, kaip blogai  doh.gif Visai nevertinam ka turim, kas gero gyvenime, bet randam koki muses dydzio minusiuka ir ispuciam kaip drambli.
na, tarkim, gerai, mama vaiku nemyli, aj aj nemyli ji manes. Bet tetis myli! Bet mociute myli! Bet senelis myli! Bet mano seses mane myli! Na, gal mama taip nemyli, kaip AS noriu(!!!) , bet neskriaudzia, tai ka dabar - nekest man jos ar eit virve ant kaklo kabintis? Ne, einu paverksiu, gyvenimas gi sugadintas, psichopate tapsiu (arba jau esu) unsure.gif

Bet taip ir būna. Pažįstu tokių žmonių.
Taip pat pažįstu tų, kuriems kiti mamos pavydi, o tie, kurių tai mama - neįvertina, išsidirbinėja.
Pasaulis margas, įvairus, todėl tai nėra amžinai blogumo ieškoti, o tiesiog matyti ir žinoti kas vyksta aplinkui, kaip būna ir naiviai nešnekėti: nepajaus, joms visko užteks.
Atsakyti
Paminti savo norus ir aukotis dėl kito, nėra kompromisas.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2014 12 11, 22:17)

jus kritikuojat tas, kurio bent i tema kritikuoja. jei neturit, ka pasakyti, gal vertetu patylet? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2014 12 12, 10:23)
Paminti savo norus ir aukotis dėl kito, nėra kompromisas.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Butant ,tai ir yra kompromisas,kai abu nusileidzia,ji pagimde,nors nenirejo,jis augina,nors tiketina,kqd mielai priimtu pagalba,tai nera bendradarbiavimas,kuris pasireiskia tuo,kad problema ispresti reikia taip,kad niekam nusileidineti nereiktu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2014 12 12, 09:21)
Tai kad atsakiau, ar atmintis slubuoja?

Gerai, daugiau nepamiršiu, uždėjau pliusiuką prie jūsų niko.

Papildyta:
QUOTE(Eden@ @ 2014 12 12, 13:49)

Jūs labai teisi, pamačius bobeles, pletkinančias ant suoliuko, visada geriau praeit.(Čia tikrai nekalbu apie visas nares).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idem: 12 gruodžio 2014 - 14:21