Įkraunama...
Įkraunama...

Pavargau nuo vaikų

QUOTE(pikkolo @ 2014 12 11, 14:35)
O nuo vyro tuomet nepavargsta? Nuo bendradarbių? Ar šiaip žmonių? Nes jau toks gyvenimas, kad su visais tenka pabendrauti.

nuo situ gali kitam kambary uzsidaryt-atsiribot.Paskyt-nroiu pabut viena,grisiu,kai
susigules mintys.
Su vaikais,ypac,mazais,viskas kitaip juk-duru pries nosi neuztrenksi.
Be to vaikai reikalauja daug kantrybes,tolerancijos ir zinoma,laiko.
Atsakyti
QUOTE(Pievugele999 @ 2014 12 11, 15:04)
QUOTE(Ramune8 @ 2014 12 11, 16:23)

Kazkoks cia sirsiu lizdas su aiskinimais is serijos ''kiekviena turi noreti vaiku ir juos megti''. Kaip kazkas pasake, nepirk suns, jei ju nemegsti ir nenori rupintis.
Autores kalte tik tame, kad ji nenorejo vaiku, bet juos del nesuprantamu priezasciu gimdesi. Reikejo to nedaryti ir dabar nebutu problemu

Kaltė, prieš ką ji kalta? Prieš save? Nėra čia jokios kaltės. Tai čia iš vis gal reikėjo negimti ir negyventi, nes gyvenimas pilnas problemų.

Tie sunkumai visi įveikiami, per tai ateina išmintis, branda, patirtis ir visa kita.

Aš taip pat manau, kad tai gali būti baimė būti savimi, savęs nepriėmimas. Aš pati galų gale tiesiog pyktį pradėjau jausti, iš nuolatinio bandymo vaidinti kažkokius kitų primestus, savo pačios sugalvotus vaidmenis...

Nesupratau? As ta pati ir sakau, kad reikejo negimdyti, jeigu nenorejo. Tame ir yra visa problema, kad nezmogui motinyste, bet save prievartavo tokia Tapti.
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 12 11, 15:21)
Su vaikais,ypac,mazais,viskas kitaip juk-duru pries nosi neuztrenksi.

Tai vyrui galima prieš nosį duris užtrenkt? Įdomu tada "ant ko" laikosi tokia šeima.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2014 12 11, 16:29)
Tai vyrui galima prieš nosį duris užtrenkt? Įdomu tada "ant ko" laikosi tokia šeima.

vyrui pasakyt galit,kad esat pavargus ir pagulet viena pvz norit
vaikas mazas to nesupras
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 12 11, 15:32)
vyrui pasakyt galit,kad esat pavargus ir pagulet viena pvz norit
vaikas mazas to nesupras

Taip, bet jei esi pavargusi ne nuo darbo, o nuo vaikų, o juos matai kasdieną, tai negi kasdien grįžusi sakysi: pavargau, einu pagulėsiu g.gif Nes lygiai taip pat pavargti galima ir nuo vyro.
Man aplamai keista tokia šeima, kur nenorint gimė net 3 vaikai, jais nesirūpinant nuo jų pavargstama, o vyras su visu tuo taikstosi. Dėl ko tokia šeima egzistuoja? Vien dėl visuomenėje priimtų moralės normų? Ar iš išskaičiavimo?
Atsakyti
Ciccio, o vyras žino, kad jums vaikų tai tikrai nereikėjo ir kad dabar taip jaučiatės?
Atsakyti
Idomi situacija, net negalvojau, kad tokiu buna.
Vaiku gaila

ir pritariu pikkolo mintims
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziurgita:): 11 gruodžio 2014 - 16:43
Nemėgstu žmonių, aš užkietėjusi mizantropė, gimiau tokia smile.gif nuo vyro nepavargstu. O nuo vaikų pavargstu, nes reikia iš savęs spausti emocijas, kurių nejaučiu. Gailėti mano vaikų tikrai nereikia -jos gauna visko turbūt net daugiau nei mylinčių mamų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(__snowflake @ 2014 12 11, 16:12)
Ciccio, o vyras žino, kad jums vaikų tai tikrai nereikėjo ir kad dabar taip jaučiatės?

be abejo, jis juk sutiko juos prižiūrėt. Savo požiūrio nuo jo neslėpiau ir neslepiu.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2014 12 11, 16:06)

Man aplamai keista tokia šeima, kur nenorint gimė net 3 vaikai, jais nesirūpinant nuo jų pavargstama, o vyras su visu tuo taikstosi.

pavargti galima ir nuo kazkieno buvimo salia. Kad ir nuo uzduodamu klausimu, nuo triuksmo namuose.

QUOTE(Dziurgita:) @ 2014 12 11, 16:40)

Vaiku gaila

gal. Bet daug labiau turetu but gaila vaiku, kurie auga pas alkoholikus, kurie alkani, neprausti, apteke utelem ir niezais, kurie gyvena menkai sildomuose namuose ir pan. Tai gal... taip labiau pamascius g.gif meiles trukumas visai nera tokia ir tragedija, ypac, jei kazkas vistiek juos myli.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2014 12 11, 17:06)

Man aplamai keista tokia šeima, kur nenorint gimė net 3 vaikai, jais nesirūpinant nuo jų pavargstama, o vyras su visu tuo taikstosi. Dėl ko tokia šeima egzistuoja? Vien dėl visuomenėje priimtų moralės normų? Ar iš išskaičiavimo?

tai cai visa diskusija jau galima isrutuliuot-del ko zmones kuria seimas?
sakysit is meiles?
noretusi aisku tuo tiket,o bet taciau...
tai ir su vaiku turejimu tas pats-visuomenes spaudimas,kazkokiu normu atitikimas,reik turret nes drauges aplink juk turi,a kuo as blogesene ir t..t ir pan.
Paskui numeta tuos vaikus auklem,tetom,mociutem,siuo atveju-vyrui,alia bent gerai,kad vyrui-ty tevui.
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2014 12 11, 21:28)
Gailėti mano vaikų tikrai nereikia -jos gauna visko turbūt net daugiau nei mylinčių mamų  smile.gif

Ivardinkint,kas pas jus seimoj-tas viskas,ka jos gauna?

Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2014 12 11, 21:37)
pavargti galima ir nuo kazkieno buvimo salia. Kad ir nuo uzduodamu klausimu, nuo triuksmo namuose.

kaip taikliai pasakyta.
va butent ka as ir bandziau akcentuot drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 12 11, 20:44)
tai cai visa diskusija jau galima isrutuliuot-del ko zmones kuria seimas?
sakysit is meiles?
noretusi aisku tuo tiket,o bet taciau...
tai ir su vaiku turejimu tas pats-visuomenes spaudimas,kazkokiu normu atitikimas,reik turret nes drauges aplink juk turi,a kuo as blogesene ir t..t ir pan.
Paskui numeta tuos vaikus auklem,tetom,mociutem,siuo atveju-vyrui,alia bent gerai,kad vyrui-ty tevui.
Papildyta:

Ivardinkint,kas pas jus seimoj-tas viskas,ka jos gauna?

Papildyta:
kaip taikliai pasakyta.
va butent ka as ir bandziau akcentuot drinks_cheers.gif

Negi neaisku? Viska gauna, pradedant nuo buckio ir apsikabinimo, baigiant vaiku ispindejusiu noru pildymu. Kaip sakoma, obuolys nuo obels netoli nurieda, tai kad vaikai turi viska ko reikia. Tik kad vaiku mama nezino ko nori. Atrodo myli tuos savo vaikus taip, kaip sugeba, bet cia problema sau isrado ir kitas balamutina, nes neaisku ko nori. Patarimo nori. Del ko? Suaugusi motera, puikiai viska pati supranta, bet turbut demesio stoka, kad tokia tema sukurt ir nezinia ko kazkur tai ieskot.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2014 12 11, 16:06)

vyras taikstosi? TAgi, jis savo zmona ant ranku turetu nesiot! Zinojo, kad jai vaiku nereikia, kad ji ju nenori, bet vardan jo noro sutiko vaikus gimdyt. Reiskia, jo moteris pamyne savo norus ir pasiaukojo del vyro. Tai ne vyras nusprende neturet vaiku, nes jo moteris nenori.
Del ko seima egzistuoja g.gif o kodel neturi egzistuot? Autore myli vyra ir nori su juo but. Vyras myli autore + dar gavo vaikus, kuriu tik jis norejo. O kai susitinka 2 zmones, kuriu vienas nori vaiku, o kitas ne, tai tiesiog vienas is ju turi atsisakyt savo noru ir gyvent pagal svetimus. Cia kompromisas neimanomas, vienas turi nusileisti. Jei nei vienas nenusileis,tada belieka skirtis. Bet skirtis ne visada norisi. kartais atrodo, kad vardan kito tikrai verta aukotis. Tik ar paskui bus laime sirdyje tai kitas klausimas.
Atsakyti