QUOTE(Aimeja @ 2014 12 11, 08:48)
Aš pasakysiu gal bjauriai, bet tokios personos mane nervina ir tiek. Ne vaikas jai ,,sušiko'' gyvenimą, bet jinai dabar tam vaikui gyvenimą gadina. Oi nemyliu, nekenčiu, nenoriu. Susireikšminus, savanaudė boba ir daugiau nieko. Tegul ne ant suoliuko sėdi, o eina savanoriauti, ten kur daug skausmo, ligų, vilties, kur žmonės aukojasi, ne tik del savų, o ir del svetimų. Tegul pabūna prie slaugomų ligonių, prie mamų , kurios augina su negaliom vaikus, ir t.t. Aš puikiai suprantu nenorą turėti vaikų, suprantu kai neturi, galiu suprasti ir pav. nesvaigimą dėl jau gimusio savo vaiko, na galbūt ,,šalčiau'' auginamą, tikrai tokių būna, bet moteriškei staugti, kad nekenčiu savo vaiko, man nesuvokiama. Yra tam tikras išsigimimas ir tiek, arba išpindėjimas, savimyla, egoizmas ir t.t. Ir dar dėl depresijų. Tai yra liga, sunki, kai IŠ TIKRŲJŲ sergama, o tokie maždaug tik bile pasakymai ,,man depresija'', tai juokina. Paklausk pas ją kokius vaistus naudoja, kada nustatė, koks ligos sunkumas, gal nedabinga ir t.t., nes jei tik parašo, kad depresija, tai nieko nereiškia.
Aš turėjau omenyje, jei nenori vaikų, nėra ko turėt. Tai nebus ir nuovargio, ir depresijų. Pagridinė daroma klaida ta, kad gimdoma, nes draugės turi, nes kaimynės sako, jog reikia; nes durna boba pasakė - pagimdysi ir mylėsi. Savo galva reik galvot. Jokio egoizmo aš čia nematau, matau baisią padarytą klaidą. Nepataisomą.