Įkraunama...
Įkraunama...

Pavargau nuo vaikų

QUOTE(Eden@ @ 2014 12 10, 23:07)
myli? valio! as juk ir nesakiau, kad nemyli. tik sakiau, kad visame tame elgesyje galima pamatyti ar mama visa tai daro, nes tikrai myli savo vaikus, ar todel, kad tiesiog reikia juos sergancius slaugyti, kartais apkabinti ir nuvezti i burelius. skirtuma matot tarp to, ka as sakau ir to, ka sakot jus? nes tai visai skirtingi dalykai. ar jus suprasite mano argumentus, kai paprastus mano postus sitaip iskraipote? kazin.

jetau, nuuuuuu, tai gi parasyk pagaliau ta skirtuma, kuri tu matai!!!!!!! kame jis???????????????????
kaip tu atskiri, ar mama tai daro is meiles, ar is kokiu kitu intensiju??????????????????? ju kaip??????????? nes as tai nematau, neskiriu, nu padek man neismanelei atskirt doh.gif
gal mano visi gimines ir kaimynai nemyli vaiku, tik as to neatskiriu. nu help me please, ismokink mane, moterie lotuliukas.gif

[B]buk zmogus, parasyk 5 pozymius, is kuriu galima atskirti, ar mama is tikro myli savo vaika, ar rupinasi juo, nes tiesiog reikia. nors 5, buk zmogus biggrin.gif [/B
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Le Murka: 10 gruodžio 2014 - 23:16
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 10, 23:16)
jetau, nuuuuuu, tai gi parasyk pagaliau ta skirtuma, kuri tu matai!!!!!!! kame jis???????????????????
kaip tu atskiri, ar mama tai daro is meiles, ar is kokiu kitu intensiju??????????????????? ju kaip??????????? nes as tai nematau, neskiriu, nu padek man neismanelei atskirt doh.gif
gal mano visi gimines ir kaimynai nemyli vaiku, tik as to neatskiriu. nu help me please, ismokink mane, moterie lotuliukas.gif

[B]buk zmogus, parasyk 5 pozymius, is kuriu galima atskirti, ar mama is tikro myli savo vaika, ar rupinasi juo, nes tiesiog reikia. nors 5, buk zmogus biggrin.gif [/B

ir kaip su jumis diskutuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 12 10, 23:33)
tuomet kokia koreliacija tarp meilės ir meilės išraiškos? Ko verta meilė, jei ji nerodoma arba rodoma priešokias tarp buities darbų ir pastangų išgyventi?

Prieiti, apkabinti GALI būti viena meilės išraiškų. Ne kaip priežastis (apkabinusi nepradėsi labiau mylėti), o kaip pasekmė (apkabinu, nes labai myliu).
Meilės išraiška tap pat gali būti ir nuoširdumas, ir spontaniškumas. Kitą kartą vaikas pajus motinos (ar tėvo) meilę, net jei ji jo nei apkabins, nei pabučiuos. Pajus iš jos žvilgsnio, iš pusės žodžio, iš išraiškos. Iš kokios nors labai natūralios, nesuvaidintos detalės, gal visai netikėtu momentu. Gal net tada, kai bus visai pavargysi nuo buities darbų ir pastangų išgyventi.

Gal būt tą sunku suprasti mamai, kurios miegamajame kabo dienotvarkė su punktu: 20.30 val nepamiršti prieiti, apkabinti, pabučiuoti vaikų, po pusantros minutės kiekvienam, švelniu judesiu. Nenoriu moralizuoti, bet bandau parodyti skirtumą.
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 12 10, 23:19)
ir kaip su jumis diskutuoti  doh.gif

tai cia tu nesugebi diskutuot.
priminsiu nuo pradziu:
tu teigei, kad pazisti seimu, kuriose, mamos rupinasi savo vaikais, ugdo, aukleja, buciuoja, glamoneja. bet visa tai tera kauke, spektaklis. jos is tikro vaiku nemyli. ir tai tau matosi is kazko. as paklausiau is ko. tu man nesugebejai atsakyt NEI 1 PAVYZDZIU. as tau teigiu, kad jei moteris rupinasi vaiku, ugdo, globoja, buciuoja, glamoneja, tai mano nuomone, ji myli. tu sakai - ne, nebutinai. ok, tai tu man negali pasakyt, kuom tai skiriasi? nei 1 aspekto negali nurodyt? nei 5????

tai ko verta tavo diskusija ir tavo pastebejimai? apskrito 0. tu esi tiesiog pletku boba, kuri ziuri pro langa ir mato, kaip as griztu namo 1 nakties, ir visiems kaimynam apskelbia - kekse, nu, ta is 15 buto, palieka vaikus, grizineja naktim visa nusidulkinusi, matosi vien paziurejus i veida lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Le Murka: 10 gruodžio 2014 - 23:29
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 10, 23:16)

Su intuicija nedraugaujate ryškiai smile.gif
Atsakyti
Ciccio, kokie tavo santykiai su mama? kaip ji reiske savo meile tau?

ka darytum jei vyras mirtu? augintum vaikus, ar atiduotum kam nors?

ar tau neima pavydas, kad po vaiku gimimo vyro demesio tau sumazejo?
Atsakyti
Bet juk yra metodika, kad jei prieisi prie veidrodžio ir nusišypsosi - pasijusi šiek tiek linksmesnis ir laimingesnis? Taip ir rodoma meilė stiprina manyje tebūnie ir ne pačią meilę, bet pareigos jausmą? Skambės keistai, bet Flight, pasakyk, jei jauties pavargusi nuo savo vaikų, iš kur žinai, kad juos myli?
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 12 10, 12:43)
o buvo galima tiketis, kad bus kitaip? kai moteris vaikus gimdo del vyro, del visuomenes poziurio, dl to, kad reikia. ir dar 3!! del Dievo meiles, tik nepasidarykit ketvirto, ka?!

o kad vaikai nejaucia suvaidintos meiles absurdas. net plika akimi matosi, kuri moteris besalygiskai myli savo vaikus, kuri ne. gali rupintis jais, rengt, sukuot, vest i burelius, pramogas, glaust, buciuot, bet kad visa tai bus daroma be didelio dziaugsmo ir noro, tikrai matysis. esu maciusi kelis pvz. gaila.

QUOTE(__snowflake @ 2014 12 10, 12:48)
Ir aš turiu tokį pavyzdį netoliese. Bet kas turintis nors kiek proto mato visišką mamos nenuoširdumą ir apsimestinį rūpestį vaiko atžvilgiu.

QUOTE(Le Murka @ 2014 12 10, 23:27)
tai cia tu nesugebi diskutuot.
priminsiu nuo pradziu:
tu teigei, kad pazisti seimu, kuriose, mamos rupinasi savo vaikais, ugdo, aukleja, buciuoja, glamoneja. bet visa tai tera kauke, spektaklis. jos is tikro vaiku nemyli. ir tai tau matosi is kazko. as paklausiau is ko. tu man nesugebejai atsakyt NEI 1 PAVYZDZIU. as tau teigiu, kad jei moteris rupinasi vaiku, ugdo, globoja, buciuoja, glamoneja, tai mano nuomone, ji myli. tu sakai - ne, nebutinai. ok, tai tu man negali pasakyt, kuom tai skiriasi? nei 1 aspekto negali nurodyt? nei 5????

tai ko verta tavo diskusija ir tavo pastebejimai? apskrito 0. tu esi tiesiog pletku boba, kuri ziuri pro langa ir mato, kaip as griztu namo 1 nakties, ir visiems kaimynam apskelbia - kekse, nu, ta is 15 buto, palieka vaikus, grizineja naktim visa nusidulkinusi, matosi vien paziurejus i veida lotuliukas.gif  doh.gif

doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 12 10, 23:32)
Su intuicija nedraugaujate ryškiai smile.gif

zinok draugauju, ir lb ryskiai 4u.gif . ir per savo jau pakankamai ilga gyvenima nesu pastebujus, kad motertis, kuri rupinasi vaiku visaip kaip, jo nemyletu, nu nesu. esu macius, kaip nemyli - bet tada ir nesitupina, neziuri, keikia, rekia, nieko neperka, neglaudzia, pagaliau net neaugina, numeta kam nors. apie burelius ir ugdyma net kalbos negali but. bliamba, turiu giminej pvz, kaip 5 vaikus utelem apleido, gere tevai be prosvaisciu, vaikai, vietoj batu su maiseliais apsivynioje ant koju ejo, kol neatsidure vtat rankose. ir tai negaliu tvirtint, kad jie ju nemyli. tiesiog rupintis nemoka, nesugeba, nes yra degradai alkoholikai. bet myli - vat taip iskreiptai, netobulai, neatsakingai, nu bet myli. zinok intuityviai jauciu, nes pazistu tuos zmones visa gyvenima. ir man gaila ne tik tu vargsu vaiku, bet ir tu tevu, kuriu meile tokia nerupestinga, tokia deformuota. aciu dievui, kad dabar tie vaikai gyvena normaliai, normaliuose namuose. bet vat jie skambina kartais tiems degradams tevams, nuvaziuoja ju aplankyt. nes vat yra ta meile abiejose pusese, kad ir kaip tai butu keista ir visuotinai nepriimtina
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 12 11, 00:34)
Bet juk yra metodika, kad jei prieisi prie veidrodžio ir nusišypsosi - pasijusi šiek tiek linksmesnis ir laimingesnis? Taip ir rodoma meilė stiprina manyje tebūnie ir ne pačią meilę, bet pareigos jausmą?

Taip, yra tokia metodika. Ir manau (sutinku), kad šiuo atveju tai geriau negu nieko. Jei tik vieną gražią dieną neiškyla visas užslėptas vidinis protestas, kuris rėkia -pavargau vaidinti. Viskas, nebegaliu. Man per sunku, noriu viską mesti ir bėgti toli toli iš čia.

QUOTE(Ciccio @ 2014 12 11, 00:34)
Skambės keistai, bet Flight, pasakyk, jei jauties pavargusi nuo savo vaikų, iš kur žinai, kad juos myli?

Geras klausimas:) Šiaip, mano vaikai (išskyrus mažiausiąjį, metinuką) žino,, kad kartais pavargstu nuo buvimo mama. Aš už nuoširdumą, kiek tai įmanoma. Gal keista ar paradokslau, bet jie taip pat žino, kad juos myliu net tokiais momentais. Pajuokaujam kartais ta tema.

Matai,Cicio, man susideda ir daugiau dalykų - aš labai daug dirbu pastaruoju metu, varau be poilsio, beveik be savaitgalių, o naktimis - dar ir be miego, kadangi mažasis žadina kasnakt kaip kareivinėse. SM'e parašyti - didžiausia prabanga, daugiau jokių pramogų, laisvalaikio, vienintelė viltis tunelio gale - mažiukas po metų jau bus pasirengęs eiti daržan. Elementarus pavargimas, kartais - jau ir balansavimas ant pervargimo ribos (vis dažniau iškeliu sau klausimų apie alternatyvas ir tam tikrus pakeitimus darbuose).
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 10, 23:33)
Ciccio, kokie tavo santykiai su mama? kaip ji reiske savo meile tau?

ka darytum jei vyras mirtu? augintum vaikus, ar atiduotum kam nors?

ar tau neima pavydas, kad po vaiku gimimo vyro demesio tau sumazejo?

Mylėjo mane mama, net labiau nei seserį. Aš sunkus vaikas buvau, matyt, mama manė, kad man trūksta meilės. O aš labiau mylėjau tėvą, patiko jis man, su juo buvo galima pyktis ir tylėti, o mama perdaug lįsdavo.
Auginčiau, kur gi dingsiu. Kita vertus, jei reiktų rinktis dėl vyro paaukoti vaiko gyvybę, turbūt paaukočiau - žiauru turbūt?
Neima. Džiaugiuosi matydama, koks jis laimingas.
Manai, kad ta mano nemeilė ir yra savotiška meilė?
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2014 12 10, 23:41)
Matai,Cicio, man susideda ir daugiau dalykų - aš labai daug dirbu pastaruoju metu, varau be poilsio, beveik be savaitgalių, o naktimis - dar ir be miego, kadangi mažasis žadina kasnakt kaip kareivinėse. SM'e parašyti - didžiausia prabanga, daugiau  jokių pramogų, laisvalaikio, vienintelė viltis tunelio gale - mažiukas po metų jau bus pasirengęs eiti daržan. Elementarus pavargimas, kartais - jau ir balansavimas ant pervargimo ribos (vis dažniau iškeliu sau klausimų apie alternatyvas ir tam tikrus pakeitimus darbuose).

A, pas tave tas tikrasis nuovargis. Tai ne visai mano situacija.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 12 10, 23:34)
Bet juk yra metodika, kad jei prieisi prie veidrodžio ir nusišypsosi - pasijusi šiek tiek linksmesnis ir laimingesnis? Taip ir rodoma meilė stiprina manyje tebūnie ir ne pačią meilę, bet pareigos jausmą? Skambės keistai, bet Flight, pasakyk, jei jauties pavargusi nuo savo vaikų, iš kur žinai, kad juos myli?

Ciccio, as pavargastu nuo savo vaiku, ziauriai. kai isvykstam su vyru atostogu, tai pirmas 3-5 dienas kaifuojam ir as jam sakau, - jauti, mus i laisve paleido, nieks necypia, niekuo rupintis nereik thumbup.gif . bet va po savaites - dvieju jau sakau, kazi ka veikia vaikas X, o kazi kaip miegojo vaikas Y. ai, sakau, noriu namo, pasiilgau pasaku sekimo vakare, pasiilgau mazu rankeliu apkabinimo. nors kai griztam jau po keliu val sakau - bliamba, begam is kur grizom.
BEt. tiesiog man mintis nekyla, kad ju nemyliu. zinau, kad del vaiku mirciau jei reiktu. del vaiku paaukociau inksta. del vaku padarryciau bet ka, jei tai padetu jiems isgyvent. as mnau, kad tai ir yra pozymiai,apibreziantys, art myli, ar ne. vat ir klausiau uz tai taves klausimu auksciau. nes nu tu gal tiesiog neisisaoinini savo mieles gylio g.gif
tiesiog pamodeliuok situacija - kiek del vaiku gali pasiaukoti. va sakei, kad lb myli savo vyra. tai palygink, ka paaukotum del jo, ir ka del vaiku
QUOTE(Eden@ @ 2014 12 10, 23:34)

nu nuostabus argumentas - veida dauzantis smailikas lotuliukas.gif . tu tikrai negali suregzt, suformuluot nei vienos normalios minties????? unsure.gif
Papildyta:
as tai, Ciccio, manau, kad tu myli savo dukras 4u.gif . gal nestandartiskai, gal be kiskuciu ir gelyciu, bet myli. ir nebutinai tu turi tai kazkaip specialiai parodyt. tu esi savita, ir parodysi taip, kaip moki, per savo savituma. tiesiog turi surast buda susitakyt su SAVO kitoniskumu pati. gal maziau fiziskai leisdama laiko su vaikais jaustumeis geriau. gal psichologas padetu susigaudyt. bet viskas is esmes yra su tavim gerai. tiesiog neatitinki to standartinio isivaizduojamo moters - mamos modelio, ir blaskaisi bandyydama jo pasiekt. bet is tikro nereikia siekt sau svetimu dalyku, reikia megautis buvome savimi. ir jei to negali, turi ieskot pagalbos, o ne verst save, pritempinet prie kazkokiu normu 4u.gif
Atsakyti