Įkraunama...
Įkraunama...

Pavargau nuo vaikų

QUOTE(Eden@ @ 2014 12 10, 21:58)

hm, skambūs lozungai iš jausmų ekspertės, baigėsi "tebūnie" g.gif man irgi būtų labai įdomu ir aktualu sužinoti, kokie yra nemeilės požymiai, jei mama ir apkabina, ir pabučiuoja, ir pamyluoja?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 12 10, 22:02)
hm, skambūs lozungai iš jausmų ekspertės, baigėsi "tebūnie"  g.gif man irgi būtų labai įdomu ir aktualu sužinoti, kokie yra nemeilės požymiai, jei mama ir apkabina, ir pabučiuoja, ir pamyluoja?

pasinaudokite googlu mirksiukas.gif
ir kur as rasiau nemeiles? as sakiau, kad meile, kai myli, nes reikia, nes taip turi buti matosi ir tiek. mirksiukas.gif o jeigu jums visa tai atrodo kazkoks kosmosas ir aukstos materijos, tai ne mano bedos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 12 10, 22:07)
pasinaudokite googlu  mirksiukas.gif
ir kur as rasiau nemeiles? as sakiau, kad meile, kai myli, nes reikia, nes taip turi buti matosi ir tiek.  mirksiukas.gif  o jeigu jums visa tai atrodo kazkoks kosmosas ir aukstos materijos, tai ne mano bedos  smile.gif

Ne, tai yra tavo bedos. Nes tu nesi zinia, kurios nesugebi pagristi argumentais. Tu nesugebi net pasakyt, kas konkreciai matosi, kaip tai atrodo. O tai tiesiog reiskia, kad tu tai isgalvojai, sufantazavai. Ir net pati tam googlej nesugebi rast nieko, kas tavo pasakytus zodzius pagristu
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 12 10, 22:07)
pasinaudokite googlu  mirksiukas.gif
ir kur as rasiau nemeiles? as sakiau, kad meile, kai myli, nes reikia, nes taip turi buti matosi ir tiek.  mirksiukas.gif  o jeigu jums visa tai atrodo kazkoks kosmosas ir aukstos materijos, tai ne mano bedos  smile.gif

na, o iš ko matosi?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 12 10, 22:18)
na, o iš ko matosi?

Pasinaudok google, nu lotuliukas.gif doh.gif . Jos didenybe edena gi nerasys cia tokiu elementariu ziniu is googlo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 10, 22:21)
Pasinaudok google, nu  lotuliukas.gif  doh.gif . Jos didenybe edena gi nerasys cia tokiu elementariu ziniu is googlo lotuliukas.gif

Mielai pasinaudočiau, jei jauspertė Edena bent jau raktinius žodžius pasufleruotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 12 10, 23:02)
hm, skambūs lozungai iš jausmų ekspertės, baigėsi "tebūnie"  g.gif man irgi būtų labai įdomu ir aktualu sužinoti, kokie yra nemeilės požymiai, jei mama ir apkabina, ir pabučiuoja, ir pamyluoja?

Dažniau svarbu ne pats veiksmas, o jo intencija..
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 12 10, 22:27)
Dažniau svarbu ne pats veiksmas, o jo intencija..

tuomet kokia koreliacija tarp meilės ir meilės išraiškos? Ko verta meilė, jei ji nerodoma arba rodoma priešokias tarp buities darbų ir pastangų išgyventi?
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 10, 22:17)
Ne, tai yra tavo bedos. Nes tu nesi zinia, kurios nesugebi pagristi argumentais. Tu nesugebi net pasakyt, kas konkreciai matosi, kaip tai atrodo. O tai tiesiog reiskia, kad tu tai isgalvojai, sufantazavai. Ir net pati tam googlej nesugebi rast nieko, kas tavo pasakytus zodzius pagristu

dar neatsibodo tersti temos? jeigu tingite pasidometi, manes nekaltinkite. as neprivalau pateikineti jums visa info, kad kazka irodyti. jums tai fantazijos, tebunie, man nuo to nei silta nei salta. jus beje, jokiu argumentu nepateikete, kad irodyti, jog as sakau netiesa, tik savo nuomone, jog visai tai yra pezalai, tad kodel is manes reikalaujate pagristu irodymu?
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 12 10, 22:34)
dar neatsibodo tersti temos? jeigu tingite pasidometi, manes nekaltinkite. as neprivalau pateikineti jums visa info, kad kazka irodyti. jums tai fantazijos, tebunie, man nuo to nei silta nei salta. jus beje, jokiu argumentu nepateikete, kad irodyti, jog as sakau netiesa, tik savo nuomone, jog visai tai yra pezalai, tad kodel is manes reikalaujate pagristu irodymu?

Tai as gi negaliu pateikt argumento akivaizdziai nesamonei lotuliukas.gif
Kaip as tau pateiksiu argumenta, kad sniegas baltas, o ne juodas. Cia tu teigi, kad jis juodas, tai ir argumentuok. As tai sakau kad baltas, ir visi tai mato, nes tokia spalva. O vat tu teigi neapibreztus dalykus, kurie nera savaime aiskus, todel turi pagrist, kad kas nors tave suprastu, o ne reikalaut kitu pagrist visiems matomus dalykus - nu apkabina mama, Buciuoja, giria, i burelius vezioja, ugdo, aukleja, slaugo serganti - reiskia myli. As tau taip matau. O vat tu kazka tame izvelgi atvirksciai. Ka? Kame?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Le Murka: 10 gruodžio 2014 - 23:02
QUOTE(Ciccio @ 2014 12 10, 19:27)
Kai kurių postus paskaičius susidaro nuomonė, kad geriau mylėti, bet nerodyti meilės, nei nemylėti, bet elgtis lyg mylėtum.
Kai kurios nori, kad staiga tapčiau vos galą su galu sudurianti, buities darbuose paskendusi ir nusikamavusi moteris, kuriai vyras nepadeda, na gerai, jei tokia būčiau, kada, tokiu atveju, aš galėčiau parodyti meilę savo vaikams, net jei ir labai mylėčiau?
Mano vaikai nepatiria iš manęs, nei psichologinio, nei fizinio smurto. Tiesa, aš nelabai moku guosti ir esu ganėtinai griežta, bet turint galvoje, kad tėvas "tryznioja" dėl mergičkų, manau - mūsų šeimoje idealus balansas.
Pasikapsčiau savyje, kodėl šįkart tas meilės-nemeilės diskomfortas šiek tiek aštresnis, manau, kad todėl, kad gimus mažajai, aš susimąsčiau, kad noriu mylėt jaunėlę. Noriu, bet nemoku ar negaliu (aš net verkt nemoku ir negaliu  smile.gif ), dar neišsiaiškinau. Tada prisimenu, kad yra dar dvi dukros...hm, reikia dar pagalvot, kaip čia viską surašyt, kol neatsirado pranašių paskelbsiančių, kad naktį pasmaugsiu savo vaikus  biggrin.gif

Blogai paskirstyti vaidmenys, pažeidžiami žmonės, ne tos rolės... Jūs - vyras, tėvas, jūsų vyras - moteris, mama
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 10, 23:00)
Tai as gi negaliu pateikt argumento akivaizdziai nesamonei lotuliukas.gif
Kaip as tau pateiksiu argumenta, kad sniegas baltas, o ne juodas. Cia tu teigi, kad jis juodas, tai ir argumentuok. As tai sakau kad baltas, ir visi tai mato, nes tokia spalva. O vat tu teigi neapibreztus dalykus, kurie nera savaime aiskus, todel turi pagrist, kad kas nors tave suprastu, o ne reikalaut kitu pagrist visiems matomus dalykus - nu apkabina mama,  Buciuoja, giria, i burelius vezioja, ugdo, aukleja, slaugo serganti - reiskia myli. As tau taip matau. O vat tu kazka tame izvelgi atvirksciai. Ka? Kame?

myli? valio! as juk ir nesakiau, kad nemyli. tik sakiau, kad visame tame elgesyje galima pamatyti ar mama visa tai daro, nes tikrai myli savo vaikus, ar todel, kad tiesiog reikia juos sergancius slaugyti, kartais apkabinti ir nuvezti i burelius. skirtuma matot tarp to, ka as sakau ir to, ka sakot jus? nes tai visai skirtingi dalykai. ar jus suprasite mano argumentus, kai paprastus mano postus sitaip iskraipote? kazin.

visa diskusija su jumis beprasme, nes jus isikirtote, kad as bandau irodyti, kad tokia mama (veziojanti i burelius, apkabinanti, slauganti) isvis nemyli vaiko, taciau kur jus visa tai iskaitete as nesupratau doh.gif as sakiau, kad tokios mamos elgesyje galima pamatyti, kad ji visa tai daro del to, kad reikia, privalo, taciau toks elgesys jai neteikia dziaugsmo ir malonumo. tad prasau, pateikite argumentu, kad viso to negalima pamatyti ir as savo ruoztu pateiksiu argumentus, kad tai pastebeti tikrai imanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eden@: 10 gruodžio 2014 - 23:15