Įkraunama...
Įkraunama...

Pavargau nuo vaikų

QUOTE(Le Murka @ 2014 12 10, 20:43)
tai as gi taves ir paklausiau, is ko tu sprendi,tai reiskia Ka TU ZINAI. tu atsakei, kad kazkaip mstiskai matosi. nu as netikiu mistiniu matymu. yra objektyvus rodikliai, kure signalizuoja tam tikras emocijas. bet tu ju neivardijai. reiska nieko tu nzn, pletkini ir tiek biggrin.gif

paskaityk tu mano posta dar karta.
mama gali neimti ant ranku vaiko, jo nebuciuoti, neglostyti, neklausti kaip jam sekesi diena, ir tai bus signalai apie jos jausmui vaikui. tu tik tokius supranti? nes as ne. yra kitokie, mazesni pozymiai. ne visi galbut tai pastebi, ypac jeigu tai nera zmogus is artimos aplinkos. o jeigu norite tu pozymiu, pilnas internetas. as tik pasakiau, kad tai matosi ir tokiu mamu esu ne viena maciusi
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 12 10, 20:53)
mama gali neimti ant ranku vaiko, jo nebuciuoti, neglostyti, neklausti kaip jam sekesi diena, ir tai bus signalai apie jos jausmui vaikui. tu tik tokius supranti? nes as ne. yra kitokie, mazesni pozymiai.  ne visi galbut tai pastebi, ypac jeigu tai nera zmogus is artimos aplinkos. o jeigu norite tu pozymiu, pilnas internetas. as tik pasakiau, kad tai matosi ir tokiu mamu esu ne viena maciusi

Ir jūs įsitikinusi, kad jūsų toks matymas 100% teisingas?
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 12 10, 20:53)

mama gali neimti ant ranku vaiko, jo nebuciuoti, neglostyti, neklausti kaip jam sekesi diena, ir tai bus signalai apie jos jausmui vaikui. tu tik tokius supranti? nes as ne. yra kitokie, mazesni pozymiai.  ne visi galbut tai pastebi, ypac jeigu tai nera zmogus is artimos aplinkos.

paskaiciau.nieko naujo neradau. tuscias tavo postas

kokie???? jei jie tokie yra, tai kodel tau taip sunku juos parasyt cia???
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 12 10, 21:02)

matote, as nekalbeciau, jei nezinociau. kiek teko susidurti, po mano tokiu pastebejimu, paaiskedavo tam tikros priezastys ir aplinkybes, kurios tik patvirtindavo mano spejimus. as tik noriu pasakyti, kad tai galima pastebeti. beje, ne as viena taip sakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 12 10, 21:02)

tai kad net neparae, ka konkreciai ji mato rolleyes.gif . as tai perskaiciau tik pletu lygio paaimanavima -ai nemyli ji to vaiko, neplanuotas, ir is vis kaipdirbtinai bendrauja... biggrin.gif zodziu, ssss cia, o ne objektyvi tiesa
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 10, 21:03)
paskaiciau.nieko naujo neradau. tuscias tavo postas
kokie???? jei jie tokie yra, tai kodel tau taip sunku juos parasyt cia???

nes diskusija ne apie tai. kas dar neaisku. parasiau savo nuomone, tu savo. beje, as teparasiau, kad autore myli savo vaikus tik todel, kad reikia, ka beje ji ir pati parase. tad ko prikibot? smile.gif

beje, info pilna internete.
tai, ka as matau ir ka jum cia parasyciau, butu tai, su kuo as susiduriau, is to zmoniu rato, kuriuos pazystu ar pazinojau, tad tikrai nenoriu apie tai rasyti cia, o santraukos as jums nesidarinesiu.
jums tai pletkai? tebunie. pasisakykite i tema tada geriau, o ne gaiskit laika su pletkinike smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eden@: 10 gruodžio 2014 - 21:12
QUOTE(Eden@ @ 2014 12 10, 21:07)
nes diskusija ne apie tai. kas dar neaisku. parasiau savo nuomone, tu savo. beje, as teparasiau, kad autore myli savo vaikus tik todel, kad reikia, ka beje ji ir pati parase. tad ko prikibot?  smile.gif

beje, info pilna internete.
tai, ka as matau ir ka jum cia parasyciau, butu tai, su kuo as susiduriau, is to zmoniu rato, kuriuos pazystu ar pazinojau, tad tikrai nenoriu apie tai rasyti cia, o santraukos as jums nesidarinesiu.
jums tai pletkai? tebunie. pasisakykite i tema tada geriau, o ne gaiskit laika su pletkinike  smile.gif

Nu ok, kaip tau matausi as - myliu savo vaikus, ar ne?

Is ko matosi mamos nemele vaikui? Buk gera, parasyk 5 simptomus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 10, 21:44)
Nu ok, kaip tau matausi as - myliu savo vaikus, ar ne?

Is ko matosi mamos nemele vaikui? Buk gera, parasyk 5 simptomus  lotuliukas.gif

na kam jus norit zaist vaiku darzeli? doh.gif
Atsakyti
O aš irgi pavargau nuo vaikų. Myliu, pasiilgstu, turiu kažkiek pagalbos, bet ...pavargau kraupiai. Kraupiai...
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 12 10, 21:45)
na kam jus norit zaist vaiku darzeli?  doh.gif

Tai negali bent 5 nemeiles vaikui pozymius nurodyt?
Reiskia nepazisti nei 1 tokios mamos. I viskas ka cia sneki, tera pezalai ir faktais nepagristi pletkai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Le Murka: 10 gruodžio 2014 - 21:54
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 10, 21:52)
Reiskia nepazisti nei 1 tokios mamos. I viskas ka cia sneki, tera pezalai ir faktais nepagristi pletkai

tebunie irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 10, 21:52)

Ne visi gi nori išduoti ekstrasensinių sugebėjimų paslaptis bigsmile.gif
Atsakyti