Įkraunama...
Įkraunama...

Pavargau nuo vaikų

QUOTE(Idem @ 2014 12 10, 18:32)
Kam ta jūsų nuomonė reikalinga, žmogus patarimo klausė.

tu ir patarinek, jei tau norisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 12 10, 19:33)
tu ir patarinek, jei tau norisi  mirksiukas.gif

Aš nežinau ką patart, dėl to patyliu. Yra problema, žmogus ją išsakė. Kai kurioms tai pasirodė puiki proga paliet tulžį. O tiems patiems vaikams, kuriuos ginat nuo monstrės motinos geriau pasidarė? Kažkoks realus patarimas naudos duotų daugiau nei užgauliojimai. Bet kad net tos, kurios tai daro, tuoj pat užčiaupiamos tobulų motinų.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2014 12 10, 18:33)
Akmenys, ne akmenai, diskutuotoja.

gal i tema, a? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2014 12 10, 15:46)
Cia manes klauset ka manau apie depresija. Kai kurie serga, kai kurie ispinda. Kas nori tvarkytis - tas susitvarko ir su ta pacia depresija, kas nenori - saukia,kad tai liga ir jis nieko negali padaryti. Aisku, buna ir sunkesniu formu(na kai nuo tiltu zmones soka ar bando is gyvenimo pasitraukt), kur be psichiatru ir psichologu pagalbos neissiversi. Mano nuomone pagrista savo ir mane supanciu zmoniu elgesiu.

Aaaa, šitam poste jau "kai kurie". Pažanga mąstyme vis tik vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Idem @ 2014 12 10, 18:38)
Aš nežinau ką patart, dėl to patyliu. Yra problema, žmogus ją išsakė. Kai kurioms tai pasirodė puiki proga paliet tulžį. O tiems patiems vaikams, kuriuos ginat nuo monstrės motinos geriau pasidarė? Kažkoks realus patarimas naudos duotų daugiau nei užgauliojimai. Bet kad net tos, kurios tai daro, tuoj pat užčiaupiamos tobulų motinų.

yra tema- nori, diskutuoji, nenori, nelendi. nevyks diskusija viena vaga, kuria jums norisi ir viskas.
o patarima as daviau- nepasidaryti dar vieno vaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 12 09, 16:31)
nuo ko tas pervargimas? Nėra bemiėgių naktų ar kažkokių sunkumų. Mažoji užmiega 9 vakare ir  keliasi 8 ryte, namus tvarko tvarkytoja, turim net ateinančią auklę, jei neišeina sudėlioti darbų.

Pervargimas nuo rutinos.Pasistenkit pakeist dienotvarke,isvaziuokit viena ,pabukit poilsineje ar Spa kokiam,atsigausit,pailsesit,susideliosit mintis.Buti motina,beabejo labai sunkus darbas ir dar be iseiginiu,bet jau yra kaip yra,bandykit dabar atgaut dvasine harmonija mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Čija @ 2014 12 10, 19:21)
Ūūūūū, kaip nesmagu tokioms netikroms ir dirbtinėms mamoms turėtų būti, kai jas stebi tobuloji mama wub.gif  Gal praveskit kokią paskaitėlę, kokiu kampu vaiką apkabinti ar kiek bučiuoti per dieną, kad jokiai zosei ilganosei neužkliūt?

tongue.gif drinks_cheers.gif
P.S.O juk seniau ponu vaikus aukledavo ir augindavo aukles,guvernantes,mokytojai lavindavo,mama susitikdavo tik prie stalo arba vakare atejusi pabuciuoti pries miega.Tada uzsiimdavo kai pati noredavo.Uzaugo puikus zmones ,gerbe ir mylejo savo motinas. Viskas atrode normalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sindea: 10 gruodžio 2014 - 19:00
Kai kurių postus paskaičius susidaro nuomonė, kad geriau mylėti, bet nerodyti meilės, nei nemylėti, bet elgtis lyg mylėtum.
Kai kurios nori, kad staiga tapčiau vos galą su galu sudurianti, buities darbuose paskendusi ir nusikamavusi moteris, kuriai vyras nepadeda, na gerai, jei tokia būčiau, kada, tokiu atveju, aš galėčiau parodyti meilę savo vaikams, net jei ir labai mylėčiau?
Mano vaikai nepatiria iš manęs, nei psichologinio, nei fizinio smurto. Tiesa, aš nelabai moku guosti ir esu ganėtinai griežta, bet turint galvoje, kad tėvas "tryznioja" dėl mergičkų, manau - mūsų šeimoje idealus balansas.
Pasikapsčiau savyje, kodėl šįkart tas meilės-nemeilės diskomfortas šiek tiek aštresnis, manau, kad todėl, kad gimus mažajai, aš susimąsčiau, kad noriu mylėt jaunėlę. Noriu, bet nemoku ar negaliu (aš net verkt nemoku ir negaliu smile.gif ), dar neišsiaiškinau. Tada prisimenu, kad yra dar dvi dukros...hm, reikia dar pagalvot, kaip čia viską surašyt, kol neatsirado pranašių paskelbsiančių, kad naktį pasmaugsiu savo vaikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilango @ 2014 12 10, 16:22)
Bet mes kalbame apie skirtingus dalykus. Tą pvz. pateikiau į komentarą, kad negalima pavargti nuo savo vaikų. Kodėl ne? Jei saviems vaikams jauti panašius jausmus, kaip eiliniams draugams/ giminaičiams, dar ir kaip galima. Dėl atsakomybės aš su jumis sutinku, bet atsakomybės jausmas neprivers pamilti vaikų. Tik didins savigraužą.

Aš jau pirmosiuose puslapiuose teigiau tą patį- nuo vaikų irgi pavargsta.

Būtent, čia ir atsiranda skirtumaz: kas nusveria - atsakomybė ar meilė. Kas iš tikrųjų yra pagrindas, kad negali tų vaikų kaip giminaičių atfutbolint.

QUOTE(Ciccio @ 2014 12 10, 19:27)
Kai kurių postus paskaičius susidaro nuomonė, kad geriau mylėti, bet nerodyti meilės, nei nemylėti, bet elgtis lyg mylėtum.
Kai kurios nori, kad staiga tapčiau vos galą su galu sudurianti, buities darbuose paskendusi ir nusikamavusi moteris, kuriai vyras nepadeda, na gerai, jei tokia būčiau, kada, tokiu atveju, aš galėčiau parodyti meilę savo vaikams, net jei ir labai mylėčiau?
Mano vaikai nepatiria iš manęs, nei psichologinio, nei fizinio smurto. Tiesa, aš nelabai moku guosti ir esu ganėtinai griežta, bet turint galvoje, kad tėvas "tryznioja" dėl mergičkų, manau - mūsų šeimoje idealus balansas.
Pasikapsčiau savyje, kodėl šįkart tas meilės-nemeilės diskomfortas šiek tiek aštresnis, manau, kad todėl, kad gimus mažajai, aš susimąsčiau, kad noriu mylėt jaunėlę. Noriu, bet nemoku ar negaliu (aš net verkt nemoku ir negaliu  smile.gif ), dar neišsiaiškinau. Tada prisimenu, kad yra dar dvi dukros...hm, reikia dar pagalvot, kaip čia viską surašyt, kol neatsirado pranašių paskelbsiančių, kad naktį pasmaugsiu savo vaikus  biggrin.gif

Aš tai manau, kad net ne smurte esmė... Man iš jūsų nupasakotos situacijos atrodo, kad jūs esat visiškai be emocijų. Tik su vaikais ar ir su kitais?
Atsakyti
O aš manau, kad jums reiketu isbandyti egzistencinė psichoterapija, čia tuo atveju jeigu norite, kad meile atsirastų ar kazkas pasikeistu. Čia mes tik šaudome tuščiais šoviniais..
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 12 10, 17:14)
priciom cia tas elgiasi kitaip nei mes?  doh.gif
matosi. is ko? nezinau, negaliu atsakyti. maciau 3 tokias mamas. vaikai ir aprengti, ir pamaitinti, ir burelius lanko, ir atrodo ta mama apkabina, ir pabuciuoja ir rodos turetu buti viskas liux, taciau tas elgesys mamos, bendravimas su vaiku toks dirbtinis, netikras, tik todel, kad reikia.  matosi ir tiek. ir beje, pasidomejus ir islenda tai, kad ar vaikas neplanuotas buvo, ar vyras labai norejo, ar labai reikejo ar panasios daineles  doh.gif
Papildyta:

gal vyras turtingas, todel ir norima pagimdyt jam 3 vaikus, ne

Bla bla bla, nieko tu nezinai. Subhektyvus pastebejimas ir tiek. Gal cia tik tau vaidenasi tas dirbtinumas, is tikro gal ta mama is proto eina del savo vaiku. Mano 1 vaikas irgi neplanuotas netyciukas zalioj jaunystej. Bet as myliu ji ne maziau uz antra planuota. Bet aplinkiniai ka mato ir galvoja, tai as neatsakinga.

QUOTE(Čija @ 2014 12 10, 18:21)
Ūūūūū, kaip nesmagu tokioms netikroms ir dirbtinėms mamoms turėtų būti, kai jas stebi tobuloji mama wub.gif  Gal praveskit kokią paskaitėlę, kokiu kampu vaiką apkabinti ar kiek bučiuoti per dieną, kad jokiai zosei ilganosei neužkliūt?

drinks_cheers.gif labai taiklu. Kaip juokina tokios visazines supermamos - paziuri ir joms matai, aisku, kas tikra, kas netikra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2014 12 10, 20:35)
Bla bla bla, nieko tu nezinai. Subhektyvus pastebejimas ir tiek. Gal cia tik tau vaidenasi tas dirbtinumas, is tikro gal ta mama is proto eina del savo vaiku. Mano 1 vaikas irgi neplanuotas netyciukas zalioj jaunystej. Bet as myliu ji ne maziau uz antra planuota. Bet aplinkiniai ka mato ir galvoja, tai as neatsakinga.
drinks_cheers.gif labai taiklu. Kaip juokina tokios visazines supermamos - paziuri ir joms matai, aisku, kas tikra, kas netikra  thumbup.gif

o tu zinai, ka as zinau? ka veikiu, kuo dirbu, su kokiais zmonem bendrauju? tad savo bla bla pasilaikyk sau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eden@: 10 gruodžio 2014 - 20:39
QUOTE(Eden@ @ 2014 12 10, 20:38)
o tu zinai, ka as zinau? ka veikiu, kuo dirbu, su kokiais zmonem bendrauju? tad savo bla bla pasilaikyk sau  mirksiukas.gif

tai as gi taves ir paklausiau, is ko tu sprendi,tai reiskia Ka TU ZINAI. tu atsakei, kad kazkaip mstiskai matosi. nu as netikiu mistiniu matymu. yra objektyvus rodikliai, kure signalizuoja tam tikras emocijas. bet tu ju neivardijai. reiska nieko tu nzn, pletkini ir tiek biggrin.gif
Atsakyti