QUOTE(cambala @ 2014 12 10, 16:27)
NSiaip mano pastebejimas buvo toks, kad turi viska (o gal tik taip raso, gal jau ten nera viskas taip idealu, tiksliau vyras, darbas, materialine gerove...), bet visiskai to nevertina. Kaip suprantu vaikai sveiki, vyras gewras, viskas gerai materialine prasme. Tai ko inksti? Nevyk Dievo medin, nes tos dabartines (ne) laimes (pagal cicio) gali greit ir nebuti. Stai ka norejau pasakyti, dziaukis gyvenime ka turi ir tiek.
O kuo susijęs materialinės gerovės (ne)vertinimas su meile vaikams, vistiek nesupratau iš jūsų paaiškinimo.
Iš kur žinote, kad nevertina to, ką turi? Gal ji net labai vertina savo sodybą, savo automobilį, savo namą. Gal džiaugiasi turimu darbu, turimomis pajamomis - bent aš neįžvelgiau, kad dėl to inkštų. Bet negi nuo to, kad turi bapkių, kažkaip staiga jai turėtų neberūpėti tai, kad nemyli vaikų?
Negi pagal jūsų logiką, kai ima sąžinė graužti, kad nejauti vaikams to, ką paprastai jaučia motinos, nueini, nusiperki naujus kailinius ir pasidarai laimingesnė?
Sorry, bet man turimų pinigų kiekis vistiek nesiriša su meilės pojūčiu savo vaikams (ir apskritai meilės). Prie ko čia pinigai?