Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

QUOTE(Deimiliux @ 2014 12 18, 09:27)
Labas rytas mielos pradinukės  4u.gif !

Jau greit į atostogėles Jums tad manau džiugios dienos wink.gif.

Labai norėčiau Jūsų paprašyti, kad užpildytumėte neilgą anketėlę, bei jos nuoroda pasidalintumėte su kolegėmis wink.gif

Būčiau Jums labai dėkinga smile.gif  ax.gif

Anketa rasite, paspaudę, ant šiuos nuorodos: www.manoapklausa.lt/apklausa/630593203/

AČIŪ  4u.gif !

Užpildžiau anketą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2014 12 18, 10:27)

Anketa rasite, paspaudę, ant šiuos nuorodos: www.manoapklausa.lt/apklausa/630593203/

AČIŪ  4u.gif !

užpildžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2014 12 16, 21:45)
AČIŪ, Rityte. Kaip malonu apie save skaityti gerus žodžius. Bet ta išmintis ne mano. Kažkur išskaičiau ir užstrigo dar neužkalkėjusiuose smegenų vingiuose. doh.gif  Ale juk tiesa?  bigsmile.gif

Net labai tiesa! smile.gif O man tai niekaip neužstringa įdomūs posakiai neužkalkėjusiuose smegenų vingiuose smile.gif Matyt neužkalkėjusių nėra, visi jau užkalkėję biggrin.gif

QUOTE(liepsnele2 @ 2014 12 16, 23:42)
Jei pavyktų rasti kada atsiųskite. Būčiau labai dėkinga. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man greičiau už akių užkliuvo, nei Aurutei, tai nusiunčiau į paštą smile.gif Ir dar pridėjau skaidres "Istorija apie tris medžius", gal irgi pravers smile.gif Nes jei kada reikės, tai gali už akių tuo metu ir neužkliūti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif matau,kad diskutuojant į ką kreipiamas dėmesys atleidimo metu, patyriau tą „malonumą“ prieš penkerius metus, atleidimo metu vadovaujamasi darbo kodeksu ir vsio, juoda ant balto suraityta, kad ir kaip ypatingai dirbtum, kad ir kaip tėvai norėtų jūsų niekas nepadės, tada palikau ketvirtokus, tėvai daug pastangų dėjo ir valdžia nebuvo abejinga, bet ....nėra to blogo kas neišeitų į gerą, tada atrodė, jog pasaulis sugriuvo, bet atsidarė kitų durų, turėjau naujų ir įdomių patirčių per tuos metus.Matyt per daug apie mokyklą svajojau, kad dabar vėl esu joje smile.gif kiek ilgai nežinau, bet dabar kažkaip ramiai jaučiuosi, žinau neprapulsiu, juk mes pradinukės daug ką mokam dirbti smile.gif
O šiaip džiaugiuosi šventėm artėjančiom, ryt vykstam pramogauti ir vsioooo.....
P.S klausimėlis. Ką darote su jogurtais kai masiškai vaikai jų nevalgo? ar leidžiate neštis namo? Kokios tvarkos pas jus mokyklose?

Oi kaip norėčiau tokioooos žiemos, graži daina wub.gif

https://www.youtube....h?v=PTrCtbldRtE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintule: 18 gruodžio 2014 - 19:14
QUOTE(gintule @ 2014 12 18, 20:07)

Puiki daina. thumbup.gif Laukiu nesulaukiu atostogų doh.gif
Atsakyti
Sveikos, kolegės 4u.gif Ačiū už Jūsų palaikymą, už padrąsinančius žodžius, tai labai padeda... Taip, kaip ir kažkas minėjo, jos yra žymiai už mane vyresnės, visos jos galėtų būti mano mamos smile.gif Darbe didžiulė įtampa, į mokytojų kambarį neinu, tačiau visos staiga "pasidarė" tokios draugės - kiek komplimentų gaunu apie aprangą, apie dovanas, kurias ruošiau, apie salės papuošimus... Viskas labai "neskanu", kai žmonės taip moka suvaidinti... Tačiau aš susikoncentravau į vaikus, tėvus, klasę, savo darbą... Atlaikėme du renginius, akciją ir Kalėdinį karnavalą, viskas pavyko puikiai, išgirdau daug gražių žodžių ir sau, ir savo vaikučiams - tai suteikia sparnus dirbti ir tobulėti wub.gif Tėveliai apipylė dovanomis, vienas bendras čekis, o kiti dar atnešė ir asmeniškai nuo savęs - žvakidės, šampano butelis apklijuotas centais, dovanos mano sūneliui, o keisčiausia dovana - rankinukas thumbup.gif Tačiau visas tas dovanas atpirko gražūs tėvų žodžiai, šilti apkabinimai, palinkėjimai, paskatinimai wub.gif

O dabar jau atostogos, darbai užbaigti... Kaip gera šiandien būti vienai namuose, visas laikas tik tai man thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba visoms,
Aš jogurtus ir liepiu neštis namo, klasėje nevalgom.
Atsakyti
Sveikos, valio valio ATOSTOGOS, ploja.gif
QUOTE(gintule @ 2014 12 18, 19:07)
...............
P.S klausimėlis. Ką darote su jogurtais kai masiškai vaikai jų nevalgo? ar leidžiate neštis namo? Kokios tvarkos pas jus mokyklose?

Vargstam, nes pusė klasės mokinių nevalgo, nes JIEMS neskanūs. Užpakaliai pilni.

QUOTE(Bebras2014 @ 2014 12 19, 13:40)
Sveikos, kolegės  4u.gif Ačiū už Jūsų palaikymą, už padrąsinančius žodžius,.................Tačiau visas tas dovanas atpirko gražūs tėvų žodžiai, šilti apkabinimai, palinkėjimai, paskatinimai  wub.gif

O dabar jau atostogos, darbai užbaigti... Kaip gera šiandien būti vienai namuose, visas laikas tik tai man  thumbup.gif  thumbup.gif

Šaunu, stenkis daryti tai, kas tauir tavo mokiniams malonu ir džiugina širdį.

QUOTE(Mergelė @ 2014 12 19, 14:26)
Laba visoms,

O kai nešasi namo, tai ja ir keliems buvo išsipylę kuprinėje. Žodžiu, niekada visiems nėra gerai. Kai kurie atsinešę šaukštelius turi, tai valgo.

Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2014 12 18, 19:07)
Ką darote su jogurtais kai masiškai vaikai jų nevalgo? ar leidžiate neštis namo? Kokios tvarkos pas jus mokyklose?

Pusė vaikų noriai valgo jogurtus. Valgome tik klasėje.
Negaliu matyti, kai mėto maistą. Neštis leidžiu tik tiems, kas turi pusryčių dėžutes arba tėvai ateina pasiimt.
O kitus likusius jogurtus mielai suvalgo penktokai.
Atsakyti
Pagaliau.... Pagaliau.... drinks_cheers.gif bis.gif vacation4.gif

QUOTE(Mergelė @ 2014 12 19, 14:26)
Laba visoms,

Pas mus liepia valgyt mokykloj, net šaukštelius davė į klases. Bet aš leidžiu ir namo neštis, svarbu maišelius turi kur susideda jogutus.

Atsakyti

[/quote]

Labai graži dainelė!
Jogurtų labai laukia. Suvalgo klasėje arba neša mažesniems broliukams ar sesutėms į namus...
Atsakyti
YEEEEEESS! Atooooostogos!
Pagaliau... Nepamenu laiko, kada taip laukiau atostogų. Ariau kaip arklys ( ach tie Arklio metai biggrin.gif ).
Šiandien "pažiburiavom" su vaikais. Prisiruošė užduočių, klausimų, atrakcijų, ekspromtu surengėm koncertą patys sau, suvalgėm picą, apsikeitėm dovanėlėm ir atsibučiavom iki kitų metų. Tyliai mintyse dėkojau tėvams, kad neužsipageidavo vaidinimo ar šventės vakare su šeimomis... smile.gif
Tai pagaliau minutė laisvo laiko ir keliu paštan dovanėlių tėveliams nuotraukas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 19 gruodžio 2014 - 18:54