[quote=Bebras2014,2014 12 14, 13:09]
jos ir šiaip visada visos yra labai naglos...
[/quote]
čia ir yra šuo pakastas. Matyt jos dar ir vyresnės už Jus. Tai jaučiasi ir pranašesnės. Aš esu ne kartą girdėjus:" va atėjo jaunesnė, kai ir daro", "ko mums draskytis, vis tiek ji ką nors sugalvos ir pan". JOS NAGLOS, kaip sakant ant svetimos šluotos į dangų joja. O Jums tik stiprybės. Labai gerai žinau ką tai reiškia.
[quote=Ronja1,2014 12 14, 16:25]
[quote=Bites Rites,2014 12 14, 15:53]
Mūsų darbe reikėtų leistis tik į konstruktyvius pokalbius, atmetant emocijas, nes emocijos priveda iki ašarų. Todėl visoms artėjant šventėm linkiu tik stiprybės.
[/quote]
Lenkiu galvą prieš tokią išmintį.
Bet kokiu atveju Bebrui linkiu dirbti dėl vaikų ir patenkintų tėvų. o tada ir vaikai ir tėvai eis už Jus ir viskas bus įvertinta ten kur ir reikia.
padarai viena už visas vieną kartą, antrą, trečią... ir kuo toliau, tuo labiau darosi pikta... stiprybės ir kantrybės, bebrai
QUOTE(Aurute @ 2014 12 16, 22:45)
Aš šiandien jaučiuosi kaip didžiulį kalną nuvertus. Apturėjau savo vaikų pirmąji koncertą ir pirmąją parodą. Sujungėm su Kalėdom, kad nereiktų dviejų renginių ruošt ir tėvams pinigai pasitaupytų. Viskas puikiai pavyko, vaikai ir tėvai liko patenkinti. Namo grįžau vos gyva.
Dabar liko tik dvi smulkmenos - trys dienos pamokų ir metinė darbų atakaita. Ir VALIO ATOSTOGOS.
AČIŪ, Rityte. Kaip malonu apie save skaityti gerus žodžius. Bet ta išmintis ne mano. Kažkur išskaičiau ir užstrigo dar neužkalkėjusiuose smegenų vingiuose. Ale juk tiesa?
Vertinga istorija. Moralas mums pačioms.
Turiu kažkur kompiuterio gilumoje ir pps su ta istorija.
Dabar liko tik dvi smulkmenos - trys dienos pamokų ir metinė darbų atakaita. Ir VALIO ATOSTOGOS.
AČIŪ, Rityte. Kaip malonu apie save skaityti gerus žodžius. Bet ta išmintis ne mano. Kažkur išskaičiau ir užstrigo dar neužkalkėjusiuose smegenų vingiuose. Ale juk tiesa?
Vertinga istorija. Moralas mums pačioms.
Turiu kažkur kompiuterio gilumoje ir pps su ta istorija.
Jei pavyktų rasti kada atsiųskite. Būčiau labai dėkinga.
Sveikos ,
Keli konkursai saugaus eismo tema:
http://www.lkpt.lt/l...ail.php?ID=2530
http://www.vsem.lt/
Keli konkursai saugaus eismo tema:
http://www.lkpt.lt/l...ail.php?ID=2530
http://www.vsem.lt/
[quote=Ronja1,2014 12 16, 07:42]
[/quote]
aš šiandien kažką ekspromtu bandžiau padaryt, liks tik sutvarkyt ir sukelt. dar nežiūrėjau ką ten tiksliai reikia surašyt į tą lentelę. grupių raidžių nepamenu, bet praeitą kartą buvau Jovitos ir Andželikos grupėj
Tikriausiai Jurgitos ir Andželikos Ir aš toje grupėje
[/quote]
Jovitos
Aurute, kaip smagu, kad šventės jau praėjo. Mūsų šventė ryt, tai jau vakare šoksiu maorių šokį
vakar pagaliau prisiruošiau pas gydytoją, gavau velnių kad tiek laiko sirgdama vaikštau, gavau receptą antibiotikams, bet dar neperku, sulauksiu kraujo tyrimų atsakymų.
[/quote]
aš šiandien kažką ekspromtu bandžiau padaryt, liks tik sutvarkyt ir sukelt. dar nežiūrėjau ką ten tiksliai reikia surašyt į tą lentelę. grupių raidžių nepamenu, bet praeitą kartą buvau Jovitos ir Andželikos grupėj
Tikriausiai Jurgitos ir Andželikos Ir aš toje grupėje
[/quote]
Jovitos
Aurute, kaip smagu, kad šventės jau praėjo. Mūsų šventė ryt, tai jau vakare šoksiu maorių šokį
vakar pagaliau prisiruošiau pas gydytoją, gavau velnių kad tiek laiko sirgdama vaikštau, gavau receptą antibiotikams, bet dar neperku, sulauksiu kraujo tyrimų atsakymų.
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 12 16, 23:42)
Jei pavyktų rasti kada atsiųskite. Būčiau labai dėkinga.
Kai tik užklius už akies... Dabar specialiai ieškojau, tai neradau. Būna taip....
Merginos, greit atostogos, tad linkiu nesirgt! Mes ryt turėsim laisvesnę dieną, poryt karnavalas, taip, kad pamokų nebebus. O ir jau vaikai pavargę, nebemąsto visai.
QUOTE(arden @ 2014 12 17, 14:59)
.......................... Mūsų šventė ryt, tai jau vakare šoksiu maorių šokį
Sveikutės, aš taip pat ryt švęsiu, tai penktadienį ramiai galėsiu susitvarkyti pusmečius.
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 12 16, 15:27)
stažas, maži vaikai, laikotarpis iki pensijos, prieš šiuos saugiklius kvalifikacija ir nuopelnai bejėgiai
pas mus taip pat pirmas dėmesys į kvalifikacinę kategoriją, o paskui visa kita... ir į mažus vaikus (po 3 metų) neatsižvelgė (nors bandėm mes įrodyti)
QUOTE(editaite @ 2014 12 17, 20:29)
pas mus taip pat pirmas dėmesys į kvalifikacinę kategoriją, o paskui visa kita... ir į mažus vaikus (po 3 metų) neatsižvelgė (nors bandėm mes įrodyti)
o į jų kiekį irgi neatsižvelgia? nors pas mus tik viena metodininkė, o visos kitos lygios, tai bala žino kaip ten surikiuos.
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 12 16, 15:40)
Nors ir ne kalėdinė istorija, bet labai graži... Seniai girdėta graži istorija: http://motersgyvenim...-ir-mokini.html
Atrodo turėjau ir skaidres pagal šią istoriją... O gal kuri turite?
Atrodo turėjau ir skaidres pagal šią istoriją... O gal kuri turite?
ech ir vėl nubraukiau ašarą
QUOTE(arden @ 2014 12 17, 20:41)
o į jų kiekį irgi neatsižvelgia? nors pas mus tik viena metodininkė, o visos kitos lygios, tai bala žino kaip ten surikiuos.
nea... pas mus kriterijai buvo išsilavinimas, kategorija, išdirbti metai... nors aš galvoju, kad po kategorijos turėtų kreipti dėmesį į mažamečius vaikus iki 14 metų... tie darbuotojai atleidžiami tik ypatingais atvejais...
turėtų metodininkės neliesti, o jus visas kitas statyti į eilę ir žiūrėti: išdirbtus metus, mažamečius vaikus ir t.t.
Labas rytas mielos pradinukės !
Jau greit į atostogėles Jums tad manau džiugios dienos .
Labai norėčiau Jūsų paprašyti, kad užpildytumėte neilgą anketėlę, bei jos nuoroda pasidalintumėte su kolegėmis
Būčiau Jums labai dėkinga
Anketa rasite, paspaudę, ant šiuos nuorodos: www.manoapklausa.lt/apklausa/630593203/
AČIŪ !
Jau greit į atostogėles Jums tad manau džiugios dienos .
Labai norėčiau Jūsų paprašyti, kad užpildytumėte neilgą anketėlę, bei jos nuoroda pasidalintumėte su kolegėmis
Būčiau Jums labai dėkinga
Anketa rasite, paspaudę, ant šiuos nuorodos: www.manoapklausa.lt/apklausa/630593203/
AČIŪ !