Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

QUOTE(leliuko_mama @ 2014 12 15, 18:45)
laba,
noriu paklausti, ar dabar jau webinarų pažymos mokamos, kad manęs 5 Lt prašo smile.gif

Ir aš taip suprantu, kad viskas mokama dabar.
Atsakyti
Bebriuk, patarimų sulaukei visokių... Aš jau savo nebepridėsiu... Dabar viską turi pefiltruoti per savo smegenis ir širdį. Linkiu tau stiprybės...

QUOTE(lutute1 @ 2014 12 14, 18:17)
Sėkmės! Diplomatijos! Lankstumo bendravime!

Taip ir prisiminiau, kas yra puikus diplomatas: Tai žmogus, kuris jus pasiųs pragaran taip, kad jūs su nekantrumu lauksite to kelionės.

Sėkmės diplomatijoj drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2014 12 15, 21:47)
Taip ir prisiminiau, kas yra puikus diplomatas: Tai žmogus, kuris jus pasiųs pragaran taip, kad jūs su nekantrumu lauksite to kelionės.

Aurute, Tavo išminties perliukai tai nepakartojami biggrin.gif Kai jau pasakai, tai nėra ką pridurti biggrin.gif Aš jau ne pirmą kartą žaviuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 12 15, 19:09)
pasikartosiu prašymą dėl žaidimų, kad būtų linkma ir vaikams ir tėvams  blush2.gif

Suskirstyti komandomis. Vienas komandos narys vaidina, o kiti turi atspėti, ką. Galima vaidinti Kalėdų senelį, snaigę, pavaizduoti, kaip atrodo kalėdinė eglutė, šiaurės elnias.
Dar šokis ant ledo lyčių - laikraščių, kai laikraštis vis mažinamas.
Atsakyti

[/quote]

aš šiandien kažką ekspromtu bandžiau padaryt, liks tik sutvarkyt ir sukelt. dar nežiūrėjau ką ten tiksliai reikia surašyt į tą lentelę. grupių raidžių nepamenu, bet praeitą kartą buvau Jovitos ir Andželikos grupėj wink.gif

Tikriausiai Jurgitos ir Andželikos smile.gif Ir aš toje grupėje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Ronja1,2014 12 16, 08:42]
[/quote]

aš šiandien kažką ekspromtu bandžiau padaryt, liks tik sutvarkyt ir sukelt. dar nežiūrėjau ką ten tiksliai reikia surašyt į tą lentelę. grupių raidžių nepamenu, bet praeitą kartą buvau Jovitos ir Andželikos grupėj wink.gif

Tikriausiai Jurgitos ir Andželikos smile.gif Ir aš toje grupėje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
[/quote]
Aš irgi labai greit atlikau, tikrai atmestinai.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 12 15, 19:32)
Sveikos,

Kriterijai savaime aišku - kvalifikacija, stažas ir t.t., bet dar žiūrima ir į nuveiktus darbus su mokiniais  mokykloje, už mokyklos ribų (rajone, respublikoje). Tai taip pat yra rodikliai. bent jau pas mus tai yra akcentuojama administracijos.

stažas, maži vaikai, laikotarpis iki pensijos, prieš šiuos saugiklius kvalifikacija ir nuopelnai bejėgiai
Atsakyti
Nors ir ne kalėdinė istorija, bet labai graži... Seniai girdėta graži istorija: http://motersgyvenim...-ir-mokini.html
Atrodo turėjau ir skaidres pagal šią istoriją... O gal kuri turite?
Atsakyti
Labas visoms,
Paskaičiau jūsų visas istorijas , tikrai nesmagu....o ypač dabar prieš Kalėdas, kai visi žmonės daro gerus darbus, viens kitam atleidžia, susitaiko, o kai kurioms kolegėms gavosi atvirkščiai...STIPRYBĖS, KANTRYBĖS, NEPRARASTI SAVĘS IR SAVITUMO ir labai patiko mintis apie diplomatiją...smile.gif Žinoma, mūsų darbe tai labai padeda bendraujant tiek su tėvais tiek su kolegomis, bet tai ne visiems duota, kartais reikia laaabai sunkiai ir kantriai su savimi padirbėti. O kartais tai ateina su amžiumi, patirtimi...
Laikykimės, mielosios. Ramios savaitėlės. kūrybingų darbų ir švenčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nonele: 16 gruodžio 2014 - 16:06
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 12 16, 16:27)
stažas, maži vaikai, laikotarpis iki pensijos, prieš šiuos saugiklius kvalifikacija ir nuopelnai bejėgiai

Kad ne, kvalifikacija čia turi didžiausią vertę, o paskui jau eina tie dalykai. Nes DK rašė, jei sprendžiama iš tos pačios kvalifikacijos lygio, tad atsižvelgti į vaikus, 3 ar 5 m. iki pensijos ir t.t (nebepamenu)
Atsakyti
Aš šiandien jaučiuosi kaip didžiulį kalną nuvertus. Apturėjau savo vaikų pirmąji koncertą ir pirmąją parodą. Sujungėm su Kalėdom, kad nereiktų dviejų renginių ruošt blush2.gif ir tėvams pinigai pasitaupytų. blush2.gif Viskas puikiai pavyko, vaikai ir tėvai liko patenkinti. Namo grįžau vos gyva. blink.gif
Dabar liko tik dvi smulkmenos - trys dienos pamokų ir metinė darbų atakaita. Ir VALIO ATOSTOGOS. bigsmile.gif

QUOTE(rityte @ 2014 12 15, 22:12)
Aurute, Tavo išminties perliukai tai nepakartojami  biggrin.gif Kai jau pasakai, tai nėra ką pridurti  biggrin.gif  Aš jau ne pirmą kartą žaviuosi  smile.gif

AČIŪ, Rityte. Kaip malonu apie save skaityti gerus žodžius. Bet ta išmintis ne mano. Kažkur išskaičiau ir užstrigo dar neužkalkėjusiuose smegenų vingiuose. doh.gif Ale juk tiesa? bigsmile.gif

QUOTE(liepsnele2 @ 2014 12 16, 15:40)
Nors ir ne kalėdinė istorija, bet labai graži... Seniai girdėta graži istorija: http://motersgyvenim...-ir-mokini.html
Atrodo turėjau ir skaidres pagal šią istoriją... O gal kuri turite?

Vertinga istorija. Moralas mums pačioms. thumbup.gif
Turiu kažkur kompiuterio gilumoje ir pps su ta istorija.

Atsakyti
Labas vakaras,
Smagu, - pas visas darbinė nuotaika. Turiu didelį prašymą, gal kuri būtų tokia maloni ir galėtų pasidalinti Pupos mokytojo knygą Nr. 2? 1 klasei? 4u.gif
Skoloje pažadu nelikti. ačiū 4u.gif
pirkaliukas@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskius_0417: 16 gruodžio 2014 - 22:41