Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

laba,
gal kuri po ranka gimtadieninių sveikinimų turite? reikia, ieškau, bet visi labai jau daug kartų girdėti...
Atsakyti
Laba diena,
paskutiniu metu labiau esu inkognito blush2.gif paskaitinėju, bet net neprisijungiu ax.gif supuolė visko tiek asmeniškai tiek darbe doh.gif
Labai norėčiau padiskutuoti, kokia jūsų mokyklose patirtis su pinigų už maistą rinkimu. Gal esate išsprendę šią problemą, kad nereikia mokytojoms rinkti. Labai laukiu minčių šiuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 02 17, 21:14)
Sveikos,

Gal bus norinčių rytoj (vasario 18d.) 9.00val. sudalyvauti nuotoliniame seminare "Edmodo socialinės aplinkos pristatymas ir  panaudojimo galimybės ugdyme".
Daugiau info mūsų pašte.

4u.gif Ačiū, Lutute1, dalyvavau, patiko, tik pritaikyti nelabai pavyks - mokykla ir vaikai "biedni". Bet, o gal tongue.gif , tobulėjimui ribų nėra mirksiukas.gif
Daivadzazzz, nelabai galiu pasidalinti patirtimi, nes vaikai patys kasdien nešiojasi pinigines, o aš jiems padedu valgykloje paskaičiuoti ir nusipirkti ką pavalgyti, nes dar pirmokiukai. Vėliau viskuo rūpinasi patys.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2015 02 18, 15:23)
Laba diena,
paskutiniu metu labiau esu inkognito blush2.gif paskaitinėju, bet net neprisijungiu ax.gif supuolė visko tiek asmeniškai tiek darbe doh.gif
Labai norėčiau padiskutuoti, kokia jūsų mokyklose patirtis su pinigų už maistą rinkimu. Gal esate išsprendę šią problemą, kad nereikia mokytojoms rinkti. Labai laukiu minčių šiuo klausimu 4u.gif

Mūsų mažiukai susimoka patys thumbup.gif Kainas jau visi moka atmintinai, o jeigu reikia pagalbos, tai budinti mokytoja būna šalia ir padeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2015 02 18, 17:32)
4u.gif Ačiū, Lutute1, dalyvavau, patiko, tik pritaikyti nelabai pavyks - mokykla ir vaikai "biedni". Bet,  o gal  tongue.gif , tobulėjimui ribų nėra  mirksiukas.gif
Daivadzazzz, nelabai galiu pasidalinti patirtimi, nes vaikai patys kasdien nešiojasi pinigines, o aš jiems padedu valgykloje paskaičiuoti ir nusipirkti ką pavalgyti, nes dar pirmokiukai. Vėliau viskuo rūpinasi patys.

QUOTE(Bebras2014 @ 2015 02 18, 17:35)
Mūsų mažiukai susimoka patys  thumbup.gif Kainas jau visi moka atmintinai, o jeigu reikia pagalbos, tai budinti mokytoja būna šalia ir padeda  thumbup.gif

O tai pas jus pietų neužsisako bendrai? Nes vienu metu nusipirkti pietus visi du šimtai tikrai negali g.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(lutute1 @ 2015 02 17, 20:14)
Sveikos,

Gal bus norinčių rytoj (vasario 18d.) 9.00val. sudalyvauti nuotoliniame seminare "Edmodo socialinės aplinkos pristatymas ir  panaudojimo galimybės ugdyme".
Daugiau info mūsų pašte.

Šiek tiek pakilau ir aš į tuos debesis po šio seminaro. Kuo toliau, tuo dar neaiškiau. Dabar sėdžiu ir maigau klaviatūros mygtukus. bent jau profili susitvarkiau smile.gif

Laba diena,

Pirmoje ir antroje klasėje renkame pačios pinigėlius ir užsakome (kas nori pietauti), vėliau (nuo trečios klasės) nusiperka savarankiškai, nes darosi išrankūs maistui ir pasirenka ko nori tądien.
Atsakyti
Sveikos,
jungiuosi ir aš į Jūsų gretas. Vis paskaitinėju ir tik dabar prisiregistravau. Tikiuos sužinot kažko naujo o gal ir aš kam būsiu naudinga. 4u.gif
Šiuo metu dirbu su pirmokais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailija4: 18 vasario 2015 - 16:11
QUOTE(Vailija4 @ 2015 02 18, 17:06)
Sveikos,
jungiuosi ir aš į Jūsų gretas. Vis paskaitinėju ir tik dabar prisiregistravau. Tikiuos sužinot  kažko naujo o gal ir aš kam būsiu naudinga.  4u.gif

Malonu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2015 02 18, 16:23)

Mes renkam pačios. Tiesa, trečiokų ir ketvirtokų nedaug būna. Dar apeliuoju į tėvelių supratingumą, nuo pat pradžių aiškinu, kad nesu parduotuvė ir neturiu daug apyvartinių lėšų, kad kiekvienam grąžą galėčiau atiduoti. Taip pat sakau, kad jei bėgsiu išsikeisti pinigėlių, tai turėsiu vaikus be priežiūros palikt. Džiugu, bet dabar didesnė dalis ketvirtokų man be grąžos už pietus atneša.. Na, gal tokie tėveliai šioj laidoj pasitaikė..
Papildyta:
QUOTE(Vailija4 @ 2015 02 18, 17:06)
Sveikos,
jungiuosi ir aš į Jūsų gretas. Vis paskaitinėju ir tik dabar prisiregistravau. Tikiuos sužinot  kažko naujo o gal ir aš kam būsiu naudinga.  4u.gif

Sveika 4u.gif smagu, kai gretos gausėja 4u.gif
Atsakyti

Tai ir pas jus iškilo jau ta problema?

Kol valgykla priklausė mokyklai mes rinkom ir įnešdavom į kasą. Už mėnesį.
Dabar atėjo privatininkai. Buvo labai daug dikusijų. Mokytojos nebenori rinkti. Bet susitarėm draugiškai: susirenkam kada norim, bet mokyklos valgykloj atsiskaitom penktadienį už savaitę valgiusius vaikus. Kasdien nunešam į valgyklą lapelį, kur užrašom, kiek vaikų valgys, kad žinotų kiek padengt. Kam netinka - perkasi. Trečioj ketvirtoj klasėj jau daug vaikų patys sustvarko su pinigais ir nusiperka. Mano pirmokai valgo visi užsisakę. Visada su vaikais būnu ir prižiūriu, kad pavalgytų.

Anūkėlis mano lano mokyklą Visagine. Tai ten tėvai perveda pinigus į nurodytą sąskaitą, o mokytoja tik fiksuoja kas valgo.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 02 18, 20:13)
Tai ir pas jus iškilo jau ta problema?

Kol valgykla priklausė mokyklai mes rinkom ir įnešdavom į kasą. Už mėnesį.
Dabar atėjo privatininkai. Buvo labai daug dikusijų. Mokytojos nebenori rinkti. Bet susitarėm draugiškai: susirenkam kada norim, bet mokyklos valgykloj atsiskaitom penktadienį už savaitę valgiusius vaikus. Kasdien nunešam į valgyklą lapelį, kur užrašom, kiek vaikų valgys, kad žinotų kiek padengt. Kam netinka - perkasi. Trečioj ketvirtoj klasėj jau daug vaikų patys sustvarko su pinigais ir nusiperka. Mano pirmokai valgo visi užsisakę. Visada su vaikais būnu ir prižiūriu, kad pavalgytų.

Anūkėlis mano lano mokyklą Visagine. Tai ten tėvai perveda pinigus į nurodytą sąskaitą, o mokytoja tik fiksuoja kas valgo.

Mums seniai kirba tie rinkimai. Pas mus valgo visi, sumos didelės, pastoviai būna neatitikimai doh.gif juos padengiam mes. Dabar iškilo klausimas, kas bus jei pasitaikys netikrų pinigų g.gif gavom atsakymą, padengsim mes arba pirkit tuos aparatus tikrinimui doh.gif Ko tai nebesinori šito darbo dirbti, bet nerandam kito sprendimo. Todėl ir klausiu jūsų patirties ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Seniai besilankiau, nes problemos lipa ant galvos unsure.gif Išgyvensiu mirksiukas.gif rolleyes.gif

Diskutuojat apie pinigų rinkimą už maistą. Aš dirbu mokykloj- daržely, renkam pinigus už mėnesį iki 10 dienos. Pačios žymimės. Atsiskaitom už maistą 15 ir paskutinę dieną. Jei nebuvo tą dieną vaikas, pinigus nukeliam į kitą mėnesį. Valgykloj vaikams pačios išpilstom sriubą, išdalinam antrą patiekalą, atsigert ir vaisius (jei būna). Vadovybė sureagavo į mūsų prašymą- nupirko pinigų tikrinimo aparatą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 18 vasario 2015 - 18:53