Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

QUOTE(gintule @ 2015 02 12, 16:08)
Puiki mintis, reiks ir man pabandyt 4u.gif

bebras2014, neprarask optimizmo,nors žinau, kad labai labai sunku, o šiaip tai darbo biržos puslapį sek, dabar vistik konkursai organizuojami į laisvą darbo vietą...gal kartais bus, bent praėjusiais metais tai nekartą mačiau skelbimų, kad reikia mokytojų pr. klasių, darželio auklėtojų(jei gali dirbti darželyje).
Va pažiūrėk, ir dabar šis bei tas yra.

http://www.ldb.lt/LD...a5-0af644506afc

Stengiuos optimizmo neprarasti 4u.gif Taip, taip stebiu ir biržos puslapį, ir mokyklų puslapiuose vis ieškau... Biržoje rodo, kad Vydūno gimn ieško mokytojos, bet mokyklos puslapyje rašo, kad ieško lietuvių k. mokytojos, tai dabar suprask kaip nori... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 02 12, 16:55)
Stengiuos optimizmo neprarasti  4u.gif Taip, taip stebiu ir biržos puslapį, ir mokyklų puslapiuose vis ieškau... Biržoje rodo, kad Vydūno gimn ieško mokytojos, bet mokyklos puslapyje rašo, kad ieško lietuvių k. mokytojos, tai dabar suprask kaip nori... g.gif

daivajazz dirba Vydūne. Gal ji ką žino...
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 02 12, 20:04)
daivajazz dirba Vydūne. Gal ji ką žino...

Žino mirksiukas.gif ieško mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2015 02 12, 18:58)

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal kas galite pasiūlyti kokį įdomų refleksijos ir vertinimo metodą pasaulio paž. pamokai 4 kl. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2015 02 12, 18:58)

Gal galite papasakoti plačiau, jeigu ką žinote... Ar laikinam laikui ieško ar ilgesniam... g.gif
Atsakyti
Sveiki,
Beklaidžiodama internete radau paveikslėlių spalvinimui: dinozaurai, medžiai, pagal metų laikus ir daug kitų: http://raskras-ka.co...aski-dinozavry/

Gal kam pravers...

Užuojauta Bebrui2014.. Tikrai nepavydėtina tokia padėtis, nežinomybė dėl darbo... Kažką buvau girdėjusi, kad P. Mašioto mokykloje žada daugėti pirmų klasių komplektų... Siūlyčiau pasidomėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele2: 13 vasario 2015 - 13:48
Valio! Vaikai atostogaus kitą savaitę! Spėsim darbus nebaigtus nudirbt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2015 02 13, 19:07)
Valio! Vaikai atostogaus kitą savaitę! Spėsim darbus nebaigtus nudirbt  biggrin.gif

Pas mane ir ši šventė atėjo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal bus norinčių rytoj (vasario 18d.) 9.00val. sudalyvauti nuotoliniame seminare "Edmodo socialinės aplinkos pristatymas ir panaudojimo galimybės ugdyme".
Daugiau info mūsų pašte.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 02 17, 20:14)
Sveikos,

Gal bus norinčių rytoj (vasario 18d.) 9.00val. sudalyvauti nuotoliniame seminare "Edmodo socialinės aplinkos pristatymas ir  panaudojimo galimybės ugdyme".
Daugiau info mūsų pašte.

Sveika, gal ir bus, jei niekas nesutrukdys. Kiek ilgai jis tęsis?
Atsakyti
Kūrybinių darbų konkursas "Mano kišenpinigių istorija"
http://www.pinigubit...c53fe960c11ad01
Atsakyti