Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

QUOTE(leliuko_mama @ 2015 02 11, 14:43)
ir mums panašiai...  blink.gif

doh.gif Ypač rašiniai
Atsakyti
Kaip aš jums nepavydžiu... Pernai ir mes su ketvirtokais iš proto ėjom...
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2015 02 11, 19:10)
doh.gif Ypač rašiniai

Aš rašinius duodu namie rašyti, bet žinoma atsiranda tokių gudruolių - iš kusrių nesulaukiu.
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2015 02 11, 20:34)
Aš rašinius duodu namie rašyti, bet žinoma atsiranda tokių gudruolių - iš kusrių nesulaukiu.

Aš į namus nelabai duodu rašyti, nes tuoj mamos prisideda ir jau nėra tikro rezultato.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif dirbam dirbam su vaikais, bet rezultatai nedžiugina, aš žinokit duodu tuos rašinius į namus rayti, tegul mokosi,kad ir su mama, galvoju, kad vistiek nauda yra šiokia tokia, gal kokį vaizdingą posakį sužinos, gražią mintį užrašys. Tokius rašinius iš namų stengiamės paskaityti klasėje, renkame geriausią pradžią, pabaigą....nu žodžiu nevertinu jų. Kitus rašome klasėje,aišku, tada rezultatai nėra tokie gražūs...nežinau ar gerai aš čia darau, bet jau nebesugalvoju kaip bedirbti doh.gif
Atsakyti
Teksto suvokimas taip pat liūdina. Kad ir kiek bedirbtume, tačiau rezultatai aukštyn nekyla schmoll.gif Svyra rankos... Matyt, šitoj vietoj neišmokysi. Kam neduota, tai verskis per galvą- nebus nieko.
O gal testai sunkėja? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 11 vasario 2015 - 20:48
QUOTE(gintule @ 2015 02 11, 21:43)
Sveikutės 4u.gif dirbam dirbam su vaikais, bet rezultatai nedžiugina, aš žinokit duodu tuos rašinius į namus rayti, tegul mokosi,kad ir su mama, galvoju, kad vistiek nauda yra šiokia tokia, gal kokį vaizdingą posakį sužinos, gražią mintį užrašys. Tokius rašinius iš namų stengiamės paskaityti klasėje, renkame geriausią pradžią, pabaigą....nu žodžiu nevertinu jų. Kitus rašome klasėje,aišku, tada rezultatai nėra tokie gražūs...nežinau ar gerai aš čia darau, bet jau nebesugalvoju kaip bedirbti doh.gif

Už namu užduotis duotu kaupiamųjų balų, tai ne tik rašinių padaugėjo, bet ir papildomų užduočių lapų noriau pasiima ir atlieka...
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 02 11, 22:43)

Labukas, tai va, kad visiškai nedžiugina. Baisiausia, kad ir mamoms dziiiiin...
Leidžiu su mamomis dirbti, parsineša patobulinti rašinius, arba teksto suvokimo surasti reikiamą atsakymą, bet............ ,,Mamos nesupranta" arba ,,Ketvirtokai jau pamokas ruošia savarankiškai, mes nesikišam".... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2015 02 10, 20:08)
mes ir jau antri metai atostogaujame 2 dienas mažiau... mūsų atostogos nuo vasario 11 iki 18 d. ( 17-18 d. ir vyresniems atostogos)...

QUOTE(Bebras2014 @ 2015 02 11, 09:00)
O kas, kaip ir kodėl - tikrai neįsivaizduoju  g.gif  Su 1-5kl mokiniais turėtume grįžti 17d, bet kadangi 6-12kl mokiniams 17 ir 18d yra žiemos atostogos, tai visiems nutęsia ir visi grįžtame 19d  smile.gif

Ačiū už atsakymus! Esam pradinė mokykla, dičkių nėra, todėl, matyt, nenusipelnėm gyventi geriau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Ateinu šiandien čia su liūdnom žiniom... Visos puikiai žinom, koks mūsų švietimas yra skurdus... Regis, gali būti, kad kitais metais liksiu be darbo, mat taupant lėšas, žada sujungti klases... Kreipiuosi į klaipėdtietes, gal žinote ar girdėjote, kad kažkur ketinama ieškoti pradinių klasių mokytojos... gal kokia pensijinio amžiaus mokytoja ruošiasi išeiti... doh.gif Neviltis kažkokia drasko mane doh.gif
Atsakyti
Įsibrausiu i jusu temma.
Nezinau ar cia, bet per galva gal niekas neduos blush2.gif

Ieškau savo berniukui, kad galėčiau atspausdyti raideles.
kad butu viename lape ir spausdintiskai parasyta ir rasytine raidele.
Ieskau kazko panasaus, bet gal kas turi word,exel versija.

PAVYZDYS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 12 vasario 2015 - 14:16
QUOTE(klaipedike @ 2015 02 11, 22:12)
Už namu užduotis duotu kaupiamųjų balų, tai ne tik rašinių padaugėjo, bet ir papildomų užduočių lapų noriau pasiima ir atlieka...

Puiki mintis, reiks ir man pabandyt 4u.gif

bebras2014, neprarask optimizmo,nors žinau, kad labai labai sunku, o šiaip tai darbo biržos puslapį sek, dabar vistik konkursai organizuojami į laisvą darbo vietą...gal kartais bus, bent praėjusiais metais tai nekartą mačiau skelbimų, kad reikia mokytojų pr. klasių, darželio auklėtojų(jei gali dirbti darželyje).
Va pažiūrėk, ir dabar šis bei tas yra.

http://www.ldb.lt/LD...a5-0af644506afc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintule: 12 vasario 2015 - 16:10