Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

QUOTE(zuzanele @ 2015 02 09, 17:42)
Man atrodo šis diskas ir knygelė jau yra mūsų kažkuriam pašte., nes aš tikrai buvau radus ir mokiau vaikus dainelę apie žiemą rolleyes.gif O gal čia naujesnis? g.gif

Rašo 2013m. leidimas g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

norėjau paklaust, ar jums reikia mokslo metų gale rašyti mokytojo ugdomosios veiklos ataskaitą? Jei taip, tai gal kas galėtų forma tos ataskaitos pasidalinti?

Įdomu, kaip apskritai pildot klasės vadovo veiklą?
Atsakyti
Sveikos,

Konkursas vertas planšetinio kompiuterio:

http://www.15min.lt/...15-483786?cf=df
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Mano žadėtas siuntinukas jau išsiųstas į muzikinį paštą mirksiukas.gif Dainuokit į sveikatą. Džiaugiuosi, kad bent kažkaip, kažkiek, bentkiek galiu prisidėti prie mūsų lobyyyyyno ax.gif
Skanerio neturiu, tai kolkas tik įdainuotos dainos ir fonogramos. Bet juk tai ir yra tikrasis lobis biggrin.gif
Papildyta:
Mergaitės, tik pasikartosiu, gal kas turite šios dainos fonogramą? unsure.gif

http://www.themusic....s-paukste-92307

Papildyta:
O čia galima parsisiųsti įvairių dainelių bigsmile.gif
http://senamuzika.lt...mp3_paieska/0-9
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2015 02 09, 20:11)
Sveikos  4u.gif

norėjau paklaust, ar jums reikia mokslo metų gale rašyti mokytojo ugdomosios veiklos ataskaitą? Jei taip, tai gal kas galėtų forma tos ataskaitos pasidalinti?

Įdomu, kaip apskritai pildot klasės vadovo veiklą?

Laba. Mes rašome kiekvienais metais. Galiu įmesti į paštą savo pradėtą jau šiems metams ataskaitos formą.
Atsakyti
Labas vakaras!

QUOTE(Bebras2014 @ 2015 02 08, 19:33)
Taip, papildomos  thumbup.gif Į mokyklą grįžtame 19 dieną  thumbup.gif

Atsiprašau, įsiterpiu, bet: kuo remiantis (kokiu dokumentu, nutarimu, sprendimu) grįžtate ne 17 d.? Mūsų pavaduotoja jau trečius metus iš eilės atsisako rasti tas 2 papildomas atostogų dienas pradinukams, kurias turi visa likusi Lietuva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2015 02 10, 19:18)
Labas vakaras!
Atsiprašau, įsiterpiu, bet: kuo remiantis (kokiu dokumentu, nutarimu, sprendimu) grįžtate ne 17 d.? Mūsų pavaduotoja jau trečius metus iš eilės atsisako rasti tas 2 papildomas atostogų dienas pradinukams, kurias turi visa likusi Lietuva doh.gif

mes ir jau antri metai atostogaujame 2 dienas mažiau... mūsų atostogos nuo vasario 11 iki 18 d. ( 17-18 d. ir vyresniems atostogos)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 10 vasario 2015 - 20:12
QUOTE(ingredb @ 2015 02 10, 19:12)
Laba. Mes rašome kiekvienais metais. Galiu įmesti į paštą savo pradėtą jau šiems metams ataskaitos formą.

Labai norėtųsi žvilgtelt. Būčiau labai dėkinga. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2015 02 10, 19:18)
Labas vakaras!

O kas, kaip ir kodėl - tikrai neįsivaizduoju g.gif Su 1-5kl mokiniais turėtume grįžti 17d, bet kadangi 6-12kl mokiniams 17 ir 18d yra žiemos atostogos, tai visiems nutęsia ir visi grįžtame 19d smile.gif
Atsakyti
Labukas, mes taip pat atostogaujam thumbup.gif Tiek darbų susikaupė, kad siaubas.
Kreipiuosi į ketvirtokes, tikriausiai ruošiatės standartizuotų patikrai ir dirbat su testais lietuvių ir matematikos. Kaip sekasi? mirksiukas.gif Man tai fear.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2015 02 11, 11:51)
Labukas, mes taip pat atostogaujam thumbup.gif Tiek darbų susikaupė, kad siaubas.
Kreipiuosi į ketvirtokes, tikriausiai ruošiatės standartizuotų patikrai ir dirbat su testais lietuvių ir matematikos. Kaip sekasi? mirksiukas.gif  Man tai  fear.gif  verysad.gif

ir mums panašiai... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2015 02 11, 14:51)
Kreipiuosi į ketvirtokes, tikriausiai ruošiatės standartizuotų patikrai ir dirbat su testais lietuvių ir matematikos. Kaip sekasi? mirksiukas.gif  Man tai  fear.gif  verysad.gif

Paskutinius testus rašiau tik rašinius. Įvairiai.Kaip visada, kas gerai, kas blogai.Du vaikai neištraukia teigiamam schmoll.gif
Atsakyti