Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

QUOTE(b.s @ 2015 01 30, 17:02)
Sveika, o kaip tu supranti „komandos iki 5 mokinių“ ir mokytojas.

Labas. Mano galva, galima formuoti savo klasės komandą ne daugiau 5 mokinių. Taip pat gali daryti jungtinę komandą iš kelių klasių. Nuostatuose tai nėra apibrėžta, palikta pačio mokytojo nuožiūrai.
"Komandų skaičius, atstovaujantis mokyklai, neribojamas. Gali dalyvauti gamtos ir kitų dalykų mokytojai."
Planuoji dalyvauti?
Papildyta:
QUOTE(Betukas @ 2015 01 30, 21:31)
noriu sudėt nufilmuotas vaikų dainuojamas daineles į internetą, kad galėtume balsuoti, rinkti labiausiai patikusį. Patarkit, kaip tai padaryti? Nenoriu į youtube.... Patarkit, kas turite svetaines gal...Susikurti man kažką ar kaip?  unsure.gif

Betuk, jeigu turi susikūrusi svetainę, tai jokių problemų. Sudėk norimą filmuotą medžiagą svetainę, įkelk balsavimo lentelę. Tik nepamiršk gauti tėvų sutikimo dėl vaikų filmuotos medžiagos talpinimo viešojoje erdvėje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 02 01, 09:05)

Betuk, jeigu turi susikūrusi svetainę, tai jokių problemų. Sudėk norimą filmuotą medžiagą svetainę, įkelk balsavimo lentelę. Tik nepamiršk gauti tėvų sutikimo dėl vaikų filmuotos medžiagos talpinimo viešojoje erdvėje. smile.gif

Svetainės neturiu...
O jei į mokyklos svetainę? Ar priklauso, kokia svetainė? O kaip balsavimo lentelę pasidaryt? Gal galit įmest nuorodą, kur galėčiau pasiskaityti apie svetainės sukūrimą ir tas lenteles ar pan..... Ačiū 4u.gif
Atsakyti
labas vakarelis 4u.gif gal pasiulytumet kokios veiklos tema " vienas už visus ir visi už vieną ". pakalbeti pakalbesim, o gal praktiniu kokiu darbeliu pasiulytumet?
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2015 02 01, 11:16)
Svetainės neturiu...
O jei į mokyklos svetainę? Ar priklauso, kokia svetainė? O kaip balsavimo lentelę pasidaryt? Gal galit įmest nuorodą, kur galėčiau pasiskaityti apie svetainės sukūrimą ir tas lenteles ar pan..... Ačiū 4u.gif

Į mokyklos svetainę nepatarčiau, nes ne pati tvarkysi. Lengviausia susikurti svetainę su jimdo. Na bet kaip įkelti balsavimo lentelę nežinau...
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(Betukas @ 2015 01 30, 20:31)
... Patarkit, kas turite svetaines gal...Susikurti man kažką ar kaip?  unsure.gif  Nesumąstau, kaip geriau...  unsure.gif 
Labai tikiuosi jūsų patarimo  4u.gif  Ačiū  4u.gif

Žinoma, kad susikurti pačiai. Tarp kitko, labai įdomu būtų specializuota muzikai mokytojos svetainė. Sėkmės, Betuk. Tu gali.

QUOTE(lutute1 @ 2015 02 01, 09:05)
Labas. Mano galva, galima formuoti savo klasės komandą ne daugiau 5 mokinių. Taip pat gali daryti jungtinę komandą iš kelių klasių. Nuostatuose tai nėra apibrėžta, palikta pačio mokytojo nuožiūrai.
"Komandų skaičius, atstovaujantis mokyklai, neribojamas. Gali dalyvauti gamtos ir kitų dalykų mokytojai."
Planuoji dalyvauti?
Papildyta:

Labai jau „gundausi“, tik neįsivaizduoju kaip tai daryti su 5 mokiniais, nes jei kažką darai pamokų metu, tai dalyvauja visa klasė.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 02 01, 22:59)
Na bet kaip įkelti balsavimo lentelę nežinau...

Balsavimui naudoju šią lentelę:
https://www.easypolls.net

Bet internete jų yra ir kitokių. Sėkmės, Betuk! 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės ! Bandysiu ! 4u.gif
Jei kas dar klausiu , ačiū wub.gif
Atsakyti
Daug gražių minčių apie draugystę su paveikslėliais:

http://mintys.lt/pav...k...(Mintys.lt)

Gal kam pravers...
Atsakyti
Parašiau į paštą laiškelį su prašymu blush2.gif Kur daugiau ieškoti pagalbos jei ne čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2015 02 02, 21:19)
Parašiau į paštą laiškelį su prašymu  blush2.gif Kur daugiau ieškoti pagalbos jei ne čia  smile.gif

Vaikai grupėmis analizavo berniuko poelgį, vyko diskusija, kaip pasielgtų kiekvienas būdamas jo vietoje. Rašė rašinį „Mano gyvūno istorija“
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 02 02, 21:38)
Vaikai grupėmis analizavo berniuko poelgį, vyko diskusija, kaip pasielgtų kiekvienas būdamas jo vietoje. Rašė rašinį „Mano gyvūno istorija“

Ačiū, ninkute, už išsakytas mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2015 02 01, 18:59)
Gal pasiulytumet kokios veiklos tema " vienas už visus ir visi už vieną ". pakalbeti pakalbesim, o gal praktiniu kokiu darbeliu pasiulytumet?

Man labai patiko kolektyviškumo žaidimas.

Žaidžia būtinai visa klasė. Ant grindų išskkleidžiama laikraščiai. Tiesiog kažkoks plotas padengtas laikraščiais. Vaikams pasakojama, kad jie plaukė laivu ir jų laivas užplaukė ant ledkalnio. Laikraščių plotas - jų gelbėjimosi valtis. Ji yra tik viena ir išsigelbėti gali arba visi, arbe nei vienas. Duodamas signalas ir visi turi tilpti ant laikraščių ir išstovėti (išsėdėti), kol suskaičiuos iki 10. Jei per tą laiką nors vienas vaikas prisiliečia prie grindų - niekas neišsigelbėja. Leidžiama kartoti dar kartą, kol išsigelbėja.
Paskui užduotis sunkinama: sumažinama gelbėjimosi valtis.

Man šis žaidimas labai padėjo atstumtiesiems pritraukti prie kolektyvo. Mes žaidėme per kūno kultūrą sprto salėje.
Atsakyti