QUOTE(linastri @ 2015 01 26, 17:49)
Ar tik nebūsi klausiusi Žilionienės seminaro?
Ne, čia aš tik tokią pavarą jau seniai įsijungusi
.Bet su abejingumu čia neturi nieko bendro
.Tiesiog jau senokai esu susitaikiusi su tuo, kad kai kurie vaikai( ir tėvai) mokosi aukštesniame lygyje, kai kurie nepatenkiname
.Stengiuosi motyvuoti, stengiuosi mokyti, darau viską, ką galiu
.Bet tikrai nesinervinu, jeigu neatsineša, jeigu nedaro, jeigu nenori, jeigu tik patenkinamas, nors gallėtų būti pagrindinis ar pan. Tiesiog įvertinu ir einam pirmyn, vėl mokomės. Tada vėl įvertinimas. Kaip čia pasakius, nemanau, kad viskas yra mano atsakomybė.
O dėl pusmečių vedimo.Jeigu vertinau daug, jeigu testai vien patenkinamas lygis ar vien nepatenkinamas lygis, pilna įrašytų pastabų, kad nepadarė, neatsinešė, tai ir vertinu tą pusmetį ramiai.Bet,jei pamatau, kad vertas patenkinamo, o mano vertinimuose per pusmetį kažkaip daugiau pagrindinio, tai jau pati kalta
, ,,prasprūdo"
, vedu pagrindinį
P.s. dėl namų darbų pirmokams ir dar savaitgaliui aš labai prieš. Ketvirtokams savaitgaliui nieko neužduodu, na, tik ypatingais atvejais, jei jau labai labai nesimokė kuris. Manau, kad vaikas savaitgalį turi atsijungti. Pirmadienį šventas reikalas pasakotis po du sakinius apie savaitgalio nuotaikas.Štai ir namų darbas.O pirmoką savaitgalį versti mokytis eilėraštį...žiauru