Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

QUOTE(Aurute @ 2015 01 25, 16:28)
Laba dienele  4u.gif .

Puikus sekmadienis . Puikus laikas švęsti bis.gif . Aš septintą kartą tapau močiute user posted image .
Negi gali būt darbas svarbiau.... user posted image Gimė Bajoras Algis trečiasis user posted image 
Už Algiuką trečiąjį 
user posted image

Sveikutės 4u.gif . Pavėluotai, bet nuoširdžiai sveikinu septintąkart tapus močiute thumbup.gif . Sveikatos mamytei ir vaikučiui, visiems šeimyniškiams džiugių akimirkų mirksiukas.gif .
Patiko bajeris apie ilgesnius mokslo metus doh.gif . Ar proktologas taip keršija už streiką? Žema...
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 01 25, 15:28)
Laba dienele  4u.gif .

Puikus sekmadienis . Puikus laikas švęsti bis.gif . Aš septintą kartą tapau močiute user posted image .
Negi gali būt darbas svarbiau.... user posted image Gimė Bajoras Algis trečiasis user posted image 
Už Algiuką trečiąjį 
user posted image

Kaip smagu, tai bent džiaugsmas Jūsų šeimose. Sveikatos visiems.
Atsakyti
Sveikos,
klausimukas:
kokios minimalios apimties turi būti rašinys standartizuotame teste 4 kl.?
Lyg ir diskutuota šiame forume buvo... Nerandu...
Pernykščiame vertinimo apraše minima, kad jei apimtis mažesnė nei 60 žodžių už struktūrą - 0 taškų.
Tad kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 26 sausio 2015 - 19:02
QUOTE(Gvadalupė @ 2015 01 26, 20:01)
Sveikos,
klausimukas:
kokios minimalios apimties turi būti rašinys standartizuotame teste 4 kl.?
Lyg ir diskutuota šiame forume buvo... Nerandu...
Pernykščiame vertinimo apraše minima, kad jei apimtis mažesnė nei 60 žodžių už struktūrą - 0 taškų.
Tad kaip?

Kiek pamenu apimtis nebuvo akcentuojama...
Teksto turinys: atsižvelgimas į užduoties reikalavimus; temos atskleidimas; nuoseklumas ir vientisumas.
Teksto struktūra: pavadinimas, teksto struktūra.
Kalbinė raiška. Raštingumas.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 01 26, 20:37)
Kiek pamenu apimtis nebuvo akcentuojama...
Teksto turinys: atsižvelgimas į užduoties reikalavimus; temos atskleidimas; nuoseklumas ir vientisumas.
Teksto struktūra: pavadinimas, teksto struktūra.
Kalbinė raiška. Raštingumas.

Atmintis apgavo doh.gif . Paieškojau NEC puslapyje. Radau.
Parašyta taip:

Už teksto struktūrą gauna 0 taškų, jeigu:
• Teksto per mažai išvadoms daryti (parašyta mažiau nei 4 – 6
eilutės, priklausomai nuo rašysenos.).

Tas pats ir už kalbinę raišką bei turinį. Keturios - šešios eilutės tai apie 40 - 60 žodžių?

Vis dėlto reikia "laužti", kad būtų minimum 60 ar 80 žodžių... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 26 sausio 2015 - 20:17
QUOTE(Gvadalupė @ 2015 01 26, 21:11)
Atmintis apgavo doh.gif . Paieškojau NEC puslapyje. Radau.
Parašyta taip:

Už teksto struktūrą gauna 0 taškų, jeigu:
• Teksto per mažai išvadoms daryti (parašyta mažiau nei 4 – 6
eilutės, priklausomai nuo rašysenos.).

Tas pats ir už kalbinę raišką bei turinį. Keturios - šešios eilutės tai apie 40 - 60 žodžių?

Vis dėlto reikia "laužti", kad būtų minimum 60 ar 80 žodžių... g.gif

Man atrodo, kad turėtų būti nurodyta, nes kai taisėme tai skaičiavome klaidas man atrodo iki 100 žodžių. O toliau jau galėjo būti nors begalė klaidų lotuliukas.gif Bet bijau dabar sumeluoti ar tikrai šimtas žodžių g.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2015 01 26, 21:46)
Man atrodo, kad turėtų būti nurodyta, nes kai taisėme tai skaičiavome klaidas man atrodo iki 100 žodžių. O toliau jau galėjo būti nors begalė klaidų lotuliukas.gif Bet bijau dabar sumeluoti ar tikrai šimtas žodžių g.gif

Taip. Rašybą taisyti reikia "tik" 100 žodžių.
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2015 01 26, 17:49)
Ar tik nebūsi klausiusi Žilionienės seminaro? lotuliukas.gif

Ne, čia aš tik tokią pavarą jau seniai įsijungusi lotuliukas.gif .Bet su abejingumu čia neturi nieko bendro biggrin.gif .Tiesiog jau senokai esu susitaikiusi su tuo, kad kai kurie vaikai( ir tėvai) mokosi aukštesniame lygyje, kai kurie nepatenkiname biggrin.gif .Stengiuosi motyvuoti, stengiuosi mokyti, darau viską, ką galiu bigsmile.gif .Bet tikrai nesinervinu, jeigu neatsineša, jeigu nedaro, jeigu nenori, jeigu tik patenkinamas, nors gallėtų būti pagrindinis ar pan. Tiesiog įvertinu ir einam pirmyn, vėl mokomės. Tada vėl įvertinimas. Kaip čia pasakius, nemanau, kad viskas yra mano atsakomybė.
O dėl pusmečių vedimo.Jeigu vertinau daug, jeigu testai vien patenkinamas lygis ar vien nepatenkinamas lygis, pilna įrašytų pastabų, kad nepadarė, neatsinešė, tai ir vertinu tą pusmetį ramiai.Bet,jei pamatau, kad vertas patenkinamo, o mano vertinimuose per pusmetį kažkaip daugiau pagrindinio, tai jau pati kalta biggrin.gif , ,,prasprūdo" lotuliukas.gif , vedu pagrindinį 4u.gif
P.s. dėl namų darbų pirmokams ir dar savaitgaliui aš labai prieš. Ketvirtokams savaitgaliui nieko neužduodu, na, tik ypatingais atvejais, jei jau labai labai nesimokė kuris. Manau, kad vaikas savaitgalį turi atsijungti. Pirmadienį šventas reikalas pasakotis po du sakinius apie savaitgalio nuotaikas.Štai ir namų darbas.O pirmoką savaitgalį versti mokytis eilėraštį...žiauru doh.gif
Atsakyti
Mano pirmokėliai savaitgaliui prašosi namų darbų, tai aš duodu kažką paspalvinti, pakarpyti, bet jokių rimtų užduočių thumbup.gif Merginos, giriuosi, pasidžiaukite kartu su manimi - klasėje turiu naują kompiuterį thumbup.gif Pagaliau, galėsime normaliai naudotis smart lenta, nes senasis kompiuteris vos paveždavo viską thumbup.gif thumbup.gif 59.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 01 27, 15:29)

O dėl pusmečių vedimo.Jeigu vertinau daug, jeigu testai vien patenkinamas lygis ar vien nepatenkinamas lygis, pilna įrašytų pastabų, kad nepadarė, neatsinešė, tai ir vertinu tą pusmetį ramiai.Bet,jei pamatau, kad vertas patenkinamo, o mano vertinimuose per pusmetį kažkaip daugiau pagrindinio, tai jau pati kalta biggrin.gif , ,,prasprūdo" lotuliukas.gif , vedu pagrindinį 4u.gif

testai ir surinkti papildomų užduočių įvertinimai - puikus reikaliukas pusmečių įvertinimui - nereikia prieš tėvus aiškintis, kodėl vaikas "gavo" tik tokį įvertinimą

QUOTE(Bebras2014 @ 2015 01 27, 15:44)
Merginos, giriuosi, pasidžiaukite kartu su manimi - klasėje turiu naują kompiuterį  thumbup.gif Pagaliau, galėsime normaliai naudotis smart lenta, nes senasis kompiuteris vos paveždavo viską  thumbup.gif  thumbup.gif  59.gif

džiaugiamės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 01 26, 17:20)
Sveikos, prisidedu prie sveikinimų močiutei 4u.gif Aurutei
Šiandien dieną pasitikau naujiena, kad mano klasė atrinkta TIMSS tyrimui,mažai dar tu standartizuotų mums doh.gif

mūsų abi 4 kl. dalyvaus
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2015 01 27, 17:57)
mūsų abi 4 kl. dalyvaus

Įdomu kada jie atliekami?
Atsakyti