Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

Labas rytas.
"zylute" perskaiciau dukrai, sake lyg tas. Tai puolem mokytis iskart. Katik isleidau pro duris, deklamavo be klaidu ♡
pamirso vistukas knyga mokykloje, o sekmadienio vakara paivairino Tamo rasti nurodymai biggrin.gif galvojau iprastai ka paskaotysim ir tiek biggrin.gif
O gi geda prisipazint mokytojai, kad tik 19 val. Prie namu darbu sedam.

Nors pirmokui savaitgaliui namu darbai....

Bet juk svarbiausia, kad be jusu nieko nebutu pavyke.ACIU ACIU ACIU belekiek kartu.
p.s. net jei ir apie salti reikejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2015 01 25, 23:02)
Sveikutės 4u.gif
Džiugios naujienos Tave lanko. Smagu thumbup.gif Džiaugiuos kartu  4u.gif
Mes pusmečius išvedėm gruodžio pabaigoj- pas mus tada baigias pusmetis mirksiukas.gif
Turiu ir aš tokių, kuriems būtinai norėčiau parašyt neigiamą. Ir kas labiausia siutina... Tai tai, kad parašai, jog Jūsų vaikas nepasiruošęs pamokai, nepadaręs namų darbų, o man atrašo: "Namų darbai padaryti, pati patikrinau ir tikrinu kasdien, o priemones visas turėjo kuprinėje". Ką po tokių žodžių gali pasakyt, kad aš prisigalvoju? g.gif Tai dabar, kad įrodyčiau, prie kiekvienos neatliktos užduoties rašau "Nepadaryta!" ir dar papildomai įrašau į to dalyko pastabas. Tai nė vieno atsakymo negavau, kad "namų darbus patikrinau" biggrin.gif

Ir man buvo toks atvejis, tai aš tėvam parašiau, kad neturiu teisės lysti į jūsų vaiko kuprinę ir pažiūrėti ar jis ten viską turi.. Paprašiau, kad pakalbėtu su vaiku, kad visas priemones pasidėtų ant suolo.. Bet... niekas manęs neišgirdo smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 01 25, 23:30)

Paruošusius namų darbus pagiriu,neparuošusius...... irgi pagiriu, kad atėjo į mokyklą biggrin.gif

Ar tik nebūsi klausiusi Žilionienės seminaro? lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, ką tik parlėkiau iš seminaro apie individualios pažangos vertimą thumbup.gif seminaras labai patiko, daug informacijos thumbup.gif ir taip pat skubu pasidalinti "gera" žinia... keista, kad šios informacijos dar nėra internete, bet trečiadienį vykusiame susirinkime pas Švietimo ministrą, gerbiamasis pareiškė, kad nuo kitų metų bus ILGINAMI MOKSLO METAI, nes, pasak ministro, birželio mėnesį mokytojai neturi ką veikt... tik kavytę gurkšnoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 01 26, 16:08)
Merginos, ką tik parlėkiau iš seminaro apie individualios pažangos vertimą  thumbup.gif seminaras labai patiko, daug informacijos  thumbup.gif ir taip pat skubu pasidalinti "gera" žinia... keista, kad šios informacijos dar nėra internete, bet trečiadienį vykusiame susirinkime pas Švietimo ministrą, gerbiamasis pareiškė, kad nuo kitų metų bus ILGINAMI MOKSLO METAI, nes, pasak ministro, birželio mėnesį mokytojai neturi ką veikt... tik kavytę gurkšnoja  drinks_cheers.gif

Kokią kavytę g.gif nespėjam bėgioti nuo vieno egzamino prie kito doh.gif kada vaikai mokysis? Ar tiesiog vaidinsim, kad mokomės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2015 01 26, 15:14)
Kokią kavytę g.gif nespėjam bėgioti nuo vieno egzamino prie kito doh.gif kada vaikai mokysis? Ar tiesiog vaidinsim, kad mokomės mirksiukas.gif

Galėsim ir pavaidinti thumbup.gif Pasak, ministro, pinigėlius gauname už dyką, nes birželį nėra ką veikt, o visus egzaminus ir jų taisymus, ministras tiesiog pamiršo thumbup.gif
Atsakyti
Aurutei didžiausi linkėjimai thumbup.gif dar smagu girdėti kad Lietuvoj vaikučių gimsta bigsmile.gif

gal galima plačiau apie individualią pažangą - pasidalink mintimis, įspūdžiais po seminaro ( nepamenu, kuri buvo seminare) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2015 01 26, 15:26)
Aurutei didžiausi linkėjimai thumbup.gif  dar smagu girdėti kad Lietuvoj vaikučių gimsta bigsmile.gif

gal galima plačiau apie individualią pažangą - pasidalink mintimis, įspūdžiais po seminaro ( nepamenu, kuri buvo seminare) blush2.gif

Pirmoji mintis po seminaro - žiauriai daug popierizmo.... doh.gif Bet.... atsirinkus tai ko reikia ir kažką paredagavus, gautųsi puikus rezultatus.. Gaila, kad rodė tik vyresnioku anketas, pradinukų žadėjo atsiųsti paštu.. Iš tikrųjų gerai, kad vaikai vertina save, atsako už kiekvieną parašytą balą, mato jų kaitą, po to dar turi parašyti, ką darys, kad rezultatai būtų geresni ir t.t.. ugdoma vaikų atsakomybė g.gif ir labai aiškiai galima matyti ir pamatuoti individualią pažangą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 01 25, 21:30)
Pusmečiais pradėsiu domėtis tik rytoj, nes buvau užsiėmusi gimtadieniu:))) 4u.gif
Blogiukai gyvena savo gyvenimą, aš gyvenu savo gyvenimą ax.gif
Paruošusius namų darbus pagiriu,neparuošusius...... irgi pagiriu, kad atėjo į mokyklą biggrin.gif

O, čia tai protingai pasakyti. Įjungsiu ir aš panašią pavarą. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondzinka @ 2015 01 26, 08:59)
Labas rytas.
"zylute" perskaiciau dukrai, sake lyg tas. Tai puolem mokytis iskart. Katik isleidau pro duris, deklamavo be klaidu ♡
pamirso vistukas knyga mokykloje, o sekmadienio vakara paivairino Tamo rasti nurodymai biggrin.gif  galvojau iprastai ka paskaotysim ir tiek biggrin.gif
O gi geda prisipazint mokytojai, kad tik 19 val. Prie namu darbu sedam.

Nors pirmokui savaitgaliui namu darbai....

Bet juk svarbiausia, kad be jusu nieko nebutu pavyke.ACIU ACIU ACIU belekiek kartu.
p.s. net jei ir apie salti reikejo biggrin.gif

Šaunuolė mamytė! tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, prisidedu prie sveikinimų močiutei 4u.gif Aurutei
Šiandien dieną pasitikau naujiena, kad mano klasė atrinkta TIMSS tyrimui,mažai dar tu standartizuotų mums doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 01 26, 15:08)
Merginos, ką tik parlėkiau iš seminaro apie individualios pažangos vertimą  thumbup.gif seminaras labai patiko, daug informacijos  thumbup.gif ir taip pat skubu pasidalinti "gera" žinia... keista, kad šios informacijos dar nėra internete, bet trečiadienį vykusiame susirinkime pas Švietimo ministrą, gerbiamasis pareiškė, kad nuo kitų metų bus ILGINAMI MOKSLO METAI, nes, pasak ministro, birželio mėnesį mokytojai neturi ką veikt... tik kavytę gurkšnoja  drinks_cheers.gif

Jei kur kada inete tai užtiksi, irgi pasidalink.
Siaubas, kokia nuomonė apie mus. Mokytojai veltėdžiai doh.gif

QUOTE(Bebras2014 @ 2015 01 26, 15:16)
Galėsim ir pavaidinti  thumbup.gif Pasak, ministro, pinigėlius gauname už dyką, nes birželį nėra ką veikt, o visus egzaminus ir jų taisymus, ministras tiesiog pamiršo  thumbup.gif

Gal gi ministras pats vykdys egzaminus ir taisys egzaminų darbus. g.gif

QUOTE(alaizy @ 2015 01 26, 15:26)
Aurutei didžiausi linkėjimai thumbup.gif  dar smagu girdėti kad Lietuvoj vaikučių gimsta bigsmile.gif

Deja, Alaizy, ne Lietuvoje. Abu mano šitie sūnai Airijoje blush2.gif . Bet Lietuvoje irgi 5 mano anūkai auga mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 26 sausio 2015 - 16:22