Labas rytas.
"zylute" perskaiciau dukrai, sake lyg tas. Tai puolem mokytis iskart. Katik isleidau pro duris, deklamavo be klaidu ♡
pamirso vistukas knyga mokykloje, o sekmadienio vakara paivairino Tamo rasti nurodymai galvojau iprastai ka paskaotysim ir tiek
O gi geda prisipazint mokytojai, kad tik 19 val. Prie namu darbu sedam.
Nors pirmokui savaitgaliui namu darbai....
Bet juk svarbiausia, kad be jusu nieko nebutu pavyke.ACIU ACIU ACIU belekiek kartu.
p.s. net jei ir apie salti reikejo
QUOTE(zuzanele @ 2015 01 25, 23:02)
Sveikutės
Džiugios naujienos Tave lanko. Smagu Džiaugiuos kartu
Mes pusmečius išvedėm gruodžio pabaigoj- pas mus tada baigias pusmetis
Turiu ir aš tokių, kuriems būtinai norėčiau parašyt neigiamą. Ir kas labiausia siutina... Tai tai, kad parašai, jog Jūsų vaikas nepasiruošęs pamokai, nepadaręs namų darbų, o man atrašo: "Namų darbai padaryti, pati patikrinau ir tikrinu kasdien, o priemones visas turėjo kuprinėje". Ką po tokių žodžių gali pasakyt, kad aš prisigalvoju? Tai dabar, kad įrodyčiau, prie kiekvienos neatliktos užduoties rašau "Nepadaryta!" ir dar papildomai įrašau į to dalyko pastabas. Tai nė vieno atsakymo negavau, kad "namų darbus patikrinau"
Džiugios naujienos Tave lanko. Smagu Džiaugiuos kartu
Mes pusmečius išvedėm gruodžio pabaigoj- pas mus tada baigias pusmetis
Turiu ir aš tokių, kuriems būtinai norėčiau parašyt neigiamą. Ir kas labiausia siutina... Tai tai, kad parašai, jog Jūsų vaikas nepasiruošęs pamokai, nepadaręs namų darbų, o man atrašo: "Namų darbai padaryti, pati patikrinau ir tikrinu kasdien, o priemones visas turėjo kuprinėje". Ką po tokių žodžių gali pasakyt, kad aš prisigalvoju? Tai dabar, kad įrodyčiau, prie kiekvienos neatliktos užduoties rašau "Nepadaryta!" ir dar papildomai įrašau į to dalyko pastabas. Tai nė vieno atsakymo negavau, kad "namų darbus patikrinau"
Ir man buvo toks atvejis, tai aš tėvam parašiau, kad neturiu teisės lysti į jūsų vaiko kuprinę ir pažiūrėti ar jis ten viską turi.. Paprašiau, kad pakalbėtu su vaiku, kad visas priemones pasidėtų ant suolo.. Bet... niekas manęs neišgirdo
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 01 25, 23:30)
Paruošusius namų darbus pagiriu,neparuošusius...... irgi pagiriu, kad atėjo į mokyklą
Ar tik nebūsi klausiusi Žilionienės seminaro?
Merginos, ką tik parlėkiau iš seminaro apie individualios pažangos vertimą seminaras labai patiko, daug informacijos ir taip pat skubu pasidalinti "gera" žinia... keista, kad šios informacijos dar nėra internete, bet trečiadienį vykusiame susirinkime pas Švietimo ministrą, gerbiamasis pareiškė, kad nuo kitų metų bus ILGINAMI MOKSLO METAI, nes, pasak ministro, birželio mėnesį mokytojai neturi ką veikt... tik kavytę gurkšnoja
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 01 26, 16:08)
Merginos, ką tik parlėkiau iš seminaro apie individualios pažangos vertimą seminaras labai patiko, daug informacijos ir taip pat skubu pasidalinti "gera" žinia... keista, kad šios informacijos dar nėra internete, bet trečiadienį vykusiame susirinkime pas Švietimo ministrą, gerbiamasis pareiškė, kad nuo kitų metų bus ILGINAMI MOKSLO METAI, nes, pasak ministro, birželio mėnesį mokytojai neturi ką veikt... tik kavytę gurkšnoja
Kokią kavytę nespėjam bėgioti nuo vieno egzamino prie kito kada vaikai mokysis? Ar tiesiog vaidinsim, kad mokomės
QUOTE(GORGONE @ 2015 01 26, 15:14)
Kokią kavytę nespėjam bėgioti nuo vieno egzamino prie kito kada vaikai mokysis? Ar tiesiog vaidinsim, kad mokomės
Galėsim ir pavaidinti Pasak, ministro, pinigėlius gauname už dyką, nes birželį nėra ką veikt, o visus egzaminus ir jų taisymus, ministras tiesiog pamiršo
QUOTE(alaizy @ 2015 01 26, 15:26)
Aurutei didžiausi linkėjimai dar smagu girdėti kad Lietuvoj vaikučių gimsta
gal galima plačiau apie individualią pažangą - pasidalink mintimis, įspūdžiais po seminaro ( nepamenu, kuri buvo seminare)
gal galima plačiau apie individualią pažangą - pasidalink mintimis, įspūdžiais po seminaro ( nepamenu, kuri buvo seminare)
Pirmoji mintis po seminaro - žiauriai daug popierizmo.... Bet.... atsirinkus tai ko reikia ir kažką paredagavus, gautųsi puikus rezultatus.. Gaila, kad rodė tik vyresnioku anketas, pradinukų žadėjo atsiųsti paštu.. Iš tikrųjų gerai, kad vaikai vertina save, atsako už kiekvieną parašytą balą, mato jų kaitą, po to dar turi parašyti, ką darys, kad rezultatai būtų geresni ir t.t.. ugdoma vaikų atsakomybė ir labai aiškiai galima matyti ir pamatuoti individualią pažangą
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 01 25, 21:30)
Pusmečiais pradėsiu domėtis tik rytoj, nes buvau užsiėmusi gimtadieniu:)))
Blogiukai gyvena savo gyvenimą, aš gyvenu savo gyvenimą
Paruošusius namų darbus pagiriu,neparuošusius...... irgi pagiriu, kad atėjo į mokyklą
Blogiukai gyvena savo gyvenimą, aš gyvenu savo gyvenimą
O, čia tai protingai pasakyti. Įjungsiu ir aš panašią pavarą.
QUOTE(blondzinka @ 2015 01 26, 08:59)
Labas rytas.
"zylute" perskaiciau dukrai, sake lyg tas. Tai puolem mokytis iskart. Katik isleidau pro duris, deklamavo be klaidu ♡
pamirso vistukas knyga mokykloje, o sekmadienio vakara paivairino Tamo rasti nurodymai galvojau iprastai ka paskaotysim ir tiek
Bet juk svarbiausia, kad be jusu nieko nebutu pavyke.ACIU ACIU ACIU belekiek kartu.
Šaunuolė mamytė!
Sveikos, prisidedu prie sveikinimų močiutei Aurutei
Šiandien dieną pasitikau naujiena, kad mano klasė atrinkta TIMSS tyrimui,mažai dar tu standartizuotų mums
Šiandien dieną pasitikau naujiena, kad mano klasė atrinkta TIMSS tyrimui,mažai dar tu standartizuotų mums
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 01 26, 15:08)
Jei kur kada inete tai užtiksi, irgi pasidalink.
Siaubas, kokia nuomonė apie mus. Mokytojai veltėdžiai
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 01 26, 15:16)
Galėsim ir pavaidinti Pasak, ministro, pinigėlius gauname už dyką, nes birželį nėra ką veikt, o visus egzaminus ir jų taisymus, ministras tiesiog pamiršo
Gal gi ministras pats vykdys egzaminus ir taisys egzaminų darbus.
QUOTE(alaizy @ 2015 01 26, 15:26)
Aurutei didžiausi linkėjimai dar smagu girdėti kad Lietuvoj vaikučių gimsta
Deja, Alaizy, ne Lietuvoje. Abu mano šitie sūnai Airijoje . Bet Lietuvoje irgi 5 mano anūkai auga .