Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

QUOTE(liepsnele2 @ 2015 01 25, 17:57)
Dideliausi sveikinimai, Aurute!
Už Algiuką trečiąjį! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  clap.gif 

Oi ,Aurute, kaip smagu kartu švęsti tokias progas thumbup.gif
Už Algiuką trečiąjį ir nuostabią močiutę user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 01 25, 16:28)
Puikus sekmadienis . Puikus laikas švęsti bis.gif . Aš septintą kartą tapau močiute

Kaip gražu! Kaip nuostabu! Tikriausiai pati turtingiausia esi iš mūsų visų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dideliausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, padeeekit gelbekit.

gal kuri turite 2 pupos dali ir galite paziureti koks eilerastis yra 47 puslapyje?
Atsakyti
QUOTE(blondzinka @ 2015 01 25, 20:18)
Sveiki, padeeekit gelbekit.

gal kuri turite 2 pupos dali ir galite paziureti koks eilerastis yra 47 puslapyje?

kurios klasės?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2015 01 25, 21:22)
kurios klasės?

pirmoku
Atsakyti
QUOTE(blondzinka @ 2015 01 25, 20:23)

Z. Gaižauskautė. Zylutė
tai čia gal aš kokią senesnę versiją turiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 25 sausio 2015 - 20:36
QUOTE(blondzinka @ 2015 01 25, 20:18)

Šaltis kiemsargis jau trina
Ledo pasakos vitriną.

Spindinčiu sniegu nušluosto
Mėnesio cukrinį skruostą.

Žiūri jis, kaip sniego rožės
Iškilmingai puotai ruošias.
Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2015 01 25, 19:57)

Už Algiuką trečiąjį ir nuostabią močiutę user posted image

Prisijungiu ir aš prie sveikinimų 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 01 25, 16:24)
Na, merginos, ar pusmečiai jau išvesti ir sutvarkyti?  g.gif Aš jau viską baigiau ir kaip visada ima pyktis, dėl tų mokinių, kurie yra verti nepatenkinamo rezultato, tačiau esi priversta išvesti patenkinamą.. Tuos blogiukus norėjau "pamokyti" ir bent kelias dienas palikti pataisų, pagalvojau, gal išsigąs, bet valdžia neleido to padaryti... g.gif Kaip jūs sutramdote tuos blogiukus, kurie KIEKVIENĄ PAMOKĄ ateina nepasiruošę, namų darbai nepadaryti, net sąsiuvinio neturi.. Per pamoką kokį šikpopierių išsitraukia ir rašo..  g.gif

Pusmečiais pradėsiu domėtis tik rytoj, nes buvau užsiėmusi gimtadieniu:))) 4u.gif
Blogiukai gyvena savo gyvenimą, aš gyvenu savo gyvenimą ax.gif
Paruošusius namų darbus pagiriu,neparuošusius...... irgi pagiriu, kad atėjo į mokyklą biggrin.gif
Bet svarbiausia, kad Aurutei gimė septintas pasaulio stebuklas ir norisi jai palinkėti, kad sulauktų dar ir devinto 4u.gif Nes čia tai tikrai yra SVARBU 4u.gif
Štai kokia aš šiandien atsipalaidavusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2015 01 25, 20:28)
Z. Gaižauskautė. Zylutė
tai čia gal aš kokią senesnę versiją turiu...

Vadinasi atsirinks kurio reikia.
Pavarčiau skirtingo leidimo ŠOK vadovėlius. Tikrai skairiasi tekstai. Pvz prie dvibalsio uo vienuose yra apie eglutės puošimą, o kitame apie uogienę.

Vaivoryte, tikrai atsirenkam kas mums yra svarbu. Mūsų reikalas yra mokyti, o jei jau kas nesimoko, tai jau nebe mūsų problemos. Man šiandien tikrai kitkas svarbu. Labai jau per jėgą ruošiuosi pamokoms.

AČIŪ visoms merginoms už palaikymą. Kaip malonu, kad yra su kuo kartu pasidžiaugt. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Džiugios naujienos Tave lanko. Smagu thumbup.gif Džiaugiuos kartu 4u.gif

QUOTE(Bebras2014 @ 2015 01 25, 13:24)
Na, merginos, ar pusmečiai jau išvesti ir sutvarkyti?  g.gif Aš jau viską baigiau ir kaip visada ima pyktis, dėl tų mokinių, kurie yra verti nepatenkinamo rezultato, tačiau esi priversta išvesti patenkinamą.. Tuos blogiukus norėjau "pamokyti" ir bent kelias dienas palikti pataisų, pagalvojau, gal išsigąs, bet valdžia neleido to padaryti... g.gif Kaip jūs sutramdote tuos blogiukus, kurie KIEKVIENĄ PAMOKĄ ateina nepasiruošę, namų darbai nepadaryti, net sąsiuvinio neturi.. Per pamoką kokį šikpopierių išsitraukia ir rašo..  g.gif

Mes pusmečius išvedėm gruodžio pabaigoj- pas mus tada baigias pusmetis mirksiukas.gif
Turiu ir aš tokių, kuriems būtinai norėčiau parašyt neigiamą. Ir kas labiausia siutina... Tai tai, kad parašai, jog Jūsų vaikas nepasiruošęs pamokai, nepadaręs namų darbų, o man atrašo: "Namų darbai padaryti, pati patikrinau ir tikrinu kasdien, o priemones visas turėjo kuprinėje". Ką po tokių žodžių gali pasakyt, kad aš prisigalvoju? g.gif Tai dabar, kad įrodyčiau, prie kiekvienos neatliktos užduoties rašau "Nepadaryta!" ir dar papildomai įrašau į to dalyko pastabas. Tai nė vieno atsakymo negavau, kad "namų darbus patikrinau" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 25 sausio 2015 - 23:03
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 01 25, 16:31)
Mes džiaugiamės, kad šiaip netaip pavyko dvi klases surinkt, tai antrus m nieko negalim palikt, nes kiekvienas vaikas brangus..

Maniškis tai turi bėdų, susitarėm su mama dėl tyrimo PPt. Antrais metais ir mes nebegalim palikt dėl komplektacijos...
Papildyta:
Aurute, džiaugiamės su tavimi! Tegul vaikelis auga stiprus ir sveikas! 4u.gif
Atsakyti