Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

QUOTE(lutute1 @ 2015 01 22, 23:46)
Sveikos,

Gal kas savaitgalį į LITEXPO planuoja užsukti? Vyks 3-oji tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda ADVENTUR 2015.
http://www.litexpo.lt/lt/event/66/show

Ačiū Lutute, tikrai per daug užsisėdėjau namie biggrin.gif Visokios ligos mus apipuolė, bet lyg tyčia vakar pasakiau tokiam buvimui NE lotuliukas.gif Taip kad ryt ko gero važiuosim į parodą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2015 01 23, 11:54)
Taip kad ryt ko gero važiuosim į parodą lotuliukas.gif

Šaunu thumbup.gif Sostinė laukia tavęs, age-melage 4u.gif
Atsakyti
Mintinai perskaičiuoti į Eurus į litus metodas

Bankas savo klientams pataria, kaip mintinai perskaičiuoti kainą iš eurų į litus: sumą eurais padauginti iš trijų, tą pačią pirminę sumą padalinti iš dviejų, gautas sumas sudėję gausite kainą litais.

Pvz. 40 EUR*3=120
40:2=20
40 EUR atitinka 140 litų mintinai skaičiuojant pagal banko pasiūlytą metodiką
paklaida nedidelė

40*3,4528=138,12

http://www.delfi.lt/...2#ixzz3O7RCNvgt
Atsakyti
http://www.bernardin...si-budas/126675

Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2015 01 24, 13:08)
Mintinai perskaičiuoti į Eurus į litus metodas

Bankas savo klientams pataria, kaip mintinai perskaičiuoti kainą iš eurų į litus: sumą eurais padauginti iš trijų, tą pačią pirminę sumą padalinti iš dviejų, gautas sumas sudėję gausite kainą litais.

Pvz.  40 EUR*3=120         
          40:2=20
40 EUR atitinka 140 litų mintinai skaičiuojant pagal banko pasiūlytą metodiką
paklaida nedidelė

40*3,4528=138,12

http://www.delfi.lt/...2#ixzz3O7RCNvgt

Ot tai ačiū 4u.gif Išmokau biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, merginos, ar pusmečiai jau išvesti ir sutvarkyti? g.gif Aš jau viską baigiau ir kaip visada ima pyktis, dėl tų mokinių, kurie yra verti nepatenkinamo rezultato, tačiau esi priversta išvesti patenkinamą.. Tuos blogiukus norėjau "pamokyti" ir bent kelias dienas palikti pataisų, pagalvojau, gal išsigąs, bet valdžia neleido to padaryti... g.gif Kaip jūs sutramdote tuos blogiukus, kurie KIEKVIENĄ PAMOKĄ ateina nepasiruošę, namų darbai nepadaryti, net sąsiuvinio neturi.. Per pamoką kokį šikpopierių išsitraukia ir rašo.. g.gif
Atsakyti
Aš tai vienam pirmokui išvedžiau nepatenkinamą, vienodai man rodo valdžios draudimai. Matau, kad vaikas negeba, plius ir nesimoko, tai ir vedu. Tegul eina ir tikrina, jei nori.
Atsakyti
Laba dienele 4u.gif .

Puikus sekmadienis . Puikus laikas švęsti bis.gif . Aš septintą kartą tapau močiute user posted image .
Negi gali būt darbas svarbiau.... user posted image Gimė Bajoras Algis trečiasis user posted image

Už Algiuką trečiąjį
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2015 01 25, 13:49)
Aš tai vienam pirmokui išvedžiau nepatenkinamą, vienodai man rodo valdžios draudimai. Matau, kad vaikas negeba, plius ir nesimoko, tai ir vedu. Tegul eina ir tikrina, jei nori.

Mes džiaugiamės, kad šiaip netaip pavyko dvi klases surinkt, tai antrus m nieko negalim palikt, nes kiekvienas vaikas brangus..
Atsakyti
Aurute, patys didžiausi ir šilčiausi sveikinimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2015 01 25, 16:28)
Laba dienele  4u.gif .

Puikus sekmadienis . Puikus laikas švęsti bis.gif . Aš septintą kartą tapau močiute user posted image .
Negi gali būt darbas svarbiau.... user posted image Gimė Bajoras Algis trečiasis user posted image  
Už Algiuką trečiąjį 
user posted image

Dideliausi sveikinimai, Aurute!
Už Algiuką trečiąjį! 4u.gif 4u.gif 4u.gif clap.gif clap.gif clap.gif

O trimestrai ir pusmečiai man dar kol kas nerūpi... vis dar nedarbinga... Nusprendžiau ilsėtis, kol tik tęs biuletenį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele2: 25 sausio 2015 - 17:00
QUOTE(Aurute @ 2015 01 25, 17:28)
Laba dienele  4u.gif .

Už Algiuką trečiąjį 
user posted image

Aurute, dideliausi sveikinimai visai jūsų šeimai clap_1.gif Sveikatytės ir mamytei ir mažiukui wub.gif
Atsakyti