Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

Aurute ir kt. mergaitės siūlau jums pasiūlyti toms mamytėms pačioms pravesti bent vieną pamoką. Tegu pamoko jus kaip reikia mokyti vaikus. Pamatys ką sugeba jų pačių vaikai. Labai dažnai tėvai galvoja, kad mes sėdim koją ant kojos pasidėėjusios ir namo einam. Už ką mes algą gaunam juk tėvai dažniausiai nesupranta schmoll.gif Aš vieną savo mamytę taip "išgydžiau". mirksiukas.gif Dabar viskas gerai, jokių priekaištų ax.gif
Atsakyti
Pratybose vaikai patys dėl savęs viską nusispalvina, o aš turiu pasidarius dėl savęs - lietuvių, matematikos ir pasaulio paž. lapus.. turiu juos "po ranka" ir, bet kada galiu tėvams atversti ir parodyti, kokie rezultatai vaiko..
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2015 01 19, 20:24)
Aurute ir kt. mergaitės siūlau jums pasiūlyti toms mamytėms pačioms pravesti bent vieną pamoką. Tegu pamoko jus kaip reikia mokyti vaikus. Pamatys ką sugeba jų pačių vaikai. Labai dažnai tėvai galvoja, kad mes sėdim koją ant kojos pasidėėjusios ir namo einam. Už ką mes algą gaunam juk tėvai dažniausiai nesupranta schmoll.gif Aš vieną savo mamytę taip "išgydžiau".  mirksiukas.gif Dabar viskas gerai, jokių priekaištų ax.gif

Tai va, kad jų vaikai viską sugeba. Tik aš nesugebu įvertint. Jos čia puikiai vertinimus surašytų. lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos. Pagaliau po visų ligų, bėdų išlendu ir aš į pasaulį...
QUOTE(GORGONE @ 2015 01 19, 21:24)
Aurute ir kt. mergaitės siūlau jums pasiūlyti toms mamytėms pačioms pravesti bent vieną pamoką. Tegu pamoko jus kaip reikia mokyti vaikus. Pamatys ką sugeba jų pačių vaikai. Labai dažnai tėvai galvoja, kad mes sėdim koją ant kojos pasidėėjusios ir namo einam. Už ką mes algą gaunam juk tėvai dažniausiai nesupranta schmoll.gif Aš vieną savo mamytę taip "išgydžiau".  mirksiukas.gif Dabar viskas gerai, jokių priekaištų ax.gif

QUOTE(Aurute @ 2015 01 19, 22:04)
Tai va, kad jų vaikai viską sugeba. Tik aš nesugebu įvertint. Jos čia puikiai vertinimus surašytų.  lotuliukas.gif

Aurute, teisi kaip visada smile.gif Tokios mamos (turiu ir aš kelias)mielai ateina į pamokas ir praveda. Tik paskui apskritai susikalbėti nebeįmanoma. doh.gif
Mergaitės, gal kuri galėtų pasidalinti metodinės grupės veiklos planu? Mūsų met.grupės "vadas" susirgo, o padaryt reikia. Būčiau labai dėkinga. blush2.gif
Ir dar prašymas- kitą savaitę vykstu stebėti atvirų pamokų. Gal patartumėt ką protingai parašyti "kokios pedagoginės patirties įgyjau?" nes pavaduotojai paprasti sakiniai- bialetristika cool.gif Reik kažko protingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2015 01 19, 22:22)

Ir dar prašymas-  kitą savaitę vykstu stebėti atvirų pamokų. Gal patartumėt ką protingai parašyti "kokios pedagoginės patirties įgyjau?" nes pavaduotojai paprasti sakiniai- bialetristika cool.gif  Reik kažko protingo g.gif

Gal remkis tuo, kokias patobulinai kompetencijas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 20 sausio 2015 - 19:52
QUOTE(Tili Mili @ 2015 01 19, 23:22)
4u.gif Sveikos. Pagaliau po visų ligų, bėdų išlendu ir aš į pasaulį...
Aurute, teisi kaip visada smile.gif Tokios mamos (turiu ir aš kelias)mielai ateina į pamokas ir praveda. Tik paskui apskritai susikalbėti nebeįmanoma.  doh.gif
Mergaitės, gal kuri galėtų pasidalinti metodinės grupės veiklos planu? Mūsų met.grupės "vadas" susirgo, o padaryt reikia. Būčiau labai dėkinga.  blush2.gif
Ir dar prašymas-  kitą savaitę vykstu stebėti atvirų pamokų. Gal patartumėt ką protingai parašyti "kokios pedagoginės patirties įgyjau?" nes pavaduotojai paprasti sakiniai- bialetristika cool.gif  Reik kažko protingo g.gif

linkiu daugiau nesirgti smile.gif
dėl stebėtų pamokų: ar nepadėtų audito lentelės, kurias pildo auditoriai stebėdami pamoką. gal kažką protingo ten rastum g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Užsuku dažnai, bet paskendus darbuose.
Va ir šiandien gavau užduotį jau kitai savaitei paruošti pranešimą apie ugdymo proceso diferencijavimą ir individualizavimą. Gal kas turit jau tokį? g.gif Būčiau dėkinga ax.gif 4u.gif

Atsakyti
4u.gif Sveikos
Į paštą įmečiau Vaivorykštės pasiūlymą.
Atsakyti
gal kuri užsiregistravo webinaruose Loreta Šernienė. Paskaita "Vertinimas - integrali ugdymo proceso dalis"
aš nespėjau doh.gif , būtų įdomu sulaukti žinių ir naujienų
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2015 01 21, 01:28)
gal kuri užsiregistravo webinaruose Loreta Šernienė. Paskaita "Vertinimas - integrali ugdymo proceso dalis"
aš nespėjau  doh.gif , būtų įdomu sulaukti žinių ir naujienų

Laba visoms, aš užsiregistravau, bet nemanau, kad bus naudos iš nemokamo. Gal pernai klausios tos lektorės seminarą, tai buvo tik informacija ir užuominos, o jei nori kažką daugiau sužinoti - susimokėk. Pasirodo dabar negalima ir praleistų seminarų peržiūrėti, ta prasme buvau užsiregistravus į R. Želionienės seminarą, bet buvo problemų su internetu, vėliau neleido prisijungti, anksčiau lyg galima buvo, ar aš klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2015 01 21, 14:11)
Laba visoms, aš užsiregistravau, bet nemanau, kad bus naudos iš nemokamo. Gal pernai klausios tos lektorės seminarą, tai buvo tik informacija ir užuominos, o jei nori kažką daugiau sužinoti - susimokėk. Pasirodo dabar negalima ir praleistų seminarų peržiūrėti, ta prasme buvau užsiregistravus į R. Želionienės seminarą, bet buvo problemų su internetu, vėliau neleido prisijungti, anksčiau lyg galima buvo, ar aš klystu g.gif

negalima pasižiūrėt, nes tiems, kas užsiregistravo seminaro metu, specialią nuorodą atsiunčia g.gif
Atsakyti
laba,
gal žinote, ar yra R. Rugelienės "Pasirenk standartizuotam testui. Matematikos testai. 4 kl." vertinimo instrukcijos? rašo, kad yra sviesa.lt, bet nerandu (gal ieškoti nemoku...)
Atsakyti