Sveikutės,
Gal kas turit karaoke dainelės ,,Sninga Kalėdos". Kažkokią parsisiunčiau, bet tonacija tokia keista, nepadainuojam visai... . labai jua skiriasi nuo originalo... Labai pagelbėtumėt...
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 12 09, 20:39)
Sveiki,
Gal dar kas nepasipuošėte klasės ir susigundysite išsikarpyti šių karpinių: http://www.gami.lt/k...i-is-popieriaus
Gal dar kas nepasipuošėte klasės ir susigundysite išsikarpyti šių karpinių: http://www.gami.lt/k...i-is-popieriaus
Ir dar viena svetainė: http://mudubudu.lt/k...i_is_popieriaus
čia yra karpinių ir dar visokių gėrybių...
Sveiki.
Ačiū už naujus namučius. Smilga99 jau ketvirtokė.
Atsiprašau už neapsisprendimą.
Papildyta:
Su ketvirtokais per kl. valandėlę kalbėjom apie tai, kokią gyvenimo akimirką jie norėtų sustapdyti. Pradžioje rodžiau parteiktis. Nusiunčiau į paštą. Gal ir jūs panaudosit, pas mane net apsiašarojusių buvo ir minčių superinių parašė.... panaudosim per Adventinę popietę
Papildyta:
Su ketvirtokais per kl. valandėlę kalbėjom apie tai, kokią gyvenimo akimirką jie norėtų sustapdyti. Pradžioje rodžiau parteiktis. Nusiunčiau į paštą. Gal ir jūs panaudosit, pas mane net apsiašarojusių buvo ir minčių superinių parašė.... panaudosim per Adventinę popietę
Sveikos, kažkuri iš mūsų kolegių dalinosi video vaizdeliais dailės pamokoms, piešiant žiemą ir kt. Gal kuri išsisaugojote nuorodas. Reiktų
QUOTE(smilga99 @ 2014 12 09, 21:41)
Sveiki.
Papildyta:
Papildyta:
Sveiki norėčiau ir aš su savo ketvirtokais pabandyti, gal atsiųstumėt kurgita@gmail.com
QUOTE(b.s @ 2014 12 10, 17:17)
Sveikos, kažkuri iš mūsų kolegių dalinosi video vaizdeliais dailės pamokoms, piešiant žiemą ir kt. Gal kuri išsisaugojote nuorodas. Reiktų
gal šita?
https://www.youtube....h?v=VL_wuKsYe2A
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 12 10, 20:09)
Ačiū, taip šitas
gal kuri neseniai turėjote praktikantę?
ir gal kuri neseniai atestavotės (vyr. mokytoja)?
ir gal kuri neseniai atestavotės (vyr. mokytoja)?
Sveikutės naujuose namučiuose Mes labai intensyviai ruošiamės šventei, mokomės vaidinti, o to laiko vis maža Ačiū visoms už nuorodas , tikrai labai didelė pagalba skubant. Gal žinote kur ieškoti konkursų grafiko Niekur dar nedalyvavome
[/quote]
Aš turiu pateiktį, kuri puikiai veikia, kai vaikai mėto bandeles, tas ir anas nebeskanu, tas anas nebepatinka , žodžiu, šikna pina. Įmesiu į paštą.
[/quote]
Aš turiu pateiktį, kuri puikiai veikia, kai vaikai mėto bandeles, tas ir anas nebeskanu, tas anas nebepatinka , žodžiu, šikna pina. Įmesiu į paštą.
Reikalai taisosi, mūsų gretose liko tik 20 neapsisprendusių Dar kartą raginu jus pranešti man į a.ž. su kuria klase dirbate.
Neapsisprendusių sąrašiukas:
Ir dar prašau pagalbos, renku muziką scenarijui, nežinau, kokią muziką galėčiau panaudoti gerųjų burtininkų scenoje pasirodymui įgarsinti, taip pat reikia kažkokios grėsmingos muzikos blogio pasirodymui įgarsinti. Dar reikia muzikos žaidžiantiem vaikams: juokas, klegesys. Gal kuri turite, ar žinote iš kur galėčiau parsisiųsti, išsikirpti. Truptį ne melomanė, o labai norėčiau paidaryti jau šiandien, kad neliktų paskutinei dienai.
Neapsisprendusių sąrašiukas:
jugeta
Vildinga
Šarkka
Betukas
staben
naminukė
kad ji kur galas
eknos
Gabija4
lamur
rutagra
alaizy
mindojur
auglina
pusele30
INEXS
b.s
Natele
elbitele
Mergelė
Vildinga
Šarkka
Betukas
staben
naminukė
kad ji kur galas
eknos
Gabija4
lamur
rutagra
alaizy
mindojur
auglina
pusele30
INEXS
b.s
Natele
elbitele
Mergelė
Ir dar prašau pagalbos, renku muziką scenarijui, nežinau, kokią muziką galėčiau panaudoti gerųjų burtininkų scenoje pasirodymui įgarsinti, taip pat reikia kažkokios grėsmingos muzikos blogio pasirodymui įgarsinti. Dar reikia muzikos žaidžiantiem vaikams: juokas, klegesys. Gal kuri turite, ar žinote iš kur galėčiau parsisiųsti, išsikirpti. Truptį ne melomanė, o labai norėčiau paidaryti jau šiandien, kad neliktų paskutinei dienai.
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 12 11, 20:10)
Man labai patinka Paul Mariat melodijos. Įmesiu į paštą. Burtininkių scenai manau, atrastum. Aš jo melodijas naudoju kurdama flimukus.
Daugiau nieko nebeliko pas mane... turiu tokią bėdą. Naudoju išorinį kietąjį diską ir jis vis prašėsi formatuojamas. Tačiau vis neprisiruošiau. O kai prisiruošiau reikėjo iškelti visą medžiagą į kitą diską, tačiau nebespėjau... Jis nebeatsidaro ir negaliu iš ten pasiimti savo nuotraukų, dainelių ir dar kitokių gėrybių... Dar turiu vilties gal atrasiu žmogų, kuris sugebėtų išimti likusius failus iš to disko. O gal čia yra sugebančių ir išmanančių tokius dalykus...