QUOTE(22peliukas22 @ 2014 12 11, 20:10)
Ir dar prašau pagalbos, renku muziką scenarijui, nežinau, kokią muziką galėčiau panaudoti gerųjų burtininkų scenoje pasirodymui įgarsinti, taip pat reikia kažkokios grėsmingos muzikos blogio pasirodymui įgarsinti. Dar reikia muzikos žaidžiantiem vaikams: juokas, klegesys. Gal kuri turite, ar žinote iš kur galėčiau parsisiųsti, išsikirpti. Truptį ne melomanė, o labai norėčiau paidaryti jau šiandien, kad neliktų paskutinei dienai.
Man labai patinka Paul Mariat melodijos. Įmesiu į paštą. Burtininkių scenai manau, atrastum. Aš jo melodijas naudoju kurdama flimukus.
Daugiau nieko nebeliko pas mane... turiu tokią bėdą. Naudoju išorinį kietąjį diską ir jis vis prašėsi formatuojamas. Tačiau vis neprisiruošiau. O kai prisiruošiau reikėjo iškelti visą medžiagą į kitą diską, tačiau nebespėjau... Jis nebeatsidaro ir negaliu iš ten pasiimti savo nuotraukų, dainelių ir dar kitokių gėrybių... Dar turiu vilties gal atrasiu žmogų, kuris sugebėtų išimti likusius failus iš to disko. O gal čia yra sugebančių ir išmanančių tokius dalykus...