Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

QUOTE(NOKIA @ 2015 01 14, 20:40)
kažkaip galvoju, kad per maži dar... verysad.gif

Mano ketvirtokams patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2015 01 13, 17:44)
gal kas turite kokių scenarijų abėcėlės šventei ? smile.gif

Dar negalvojam, balandį rengsim, tai laiko dar turim:)
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 01 13, 20:56)
Sveiki, Aš turiu nusiskanavusi jau šiuos testus. Galėčiau atsiųsti. Parašykite kur. Nenoriu užkrauti pagrindinio pašto.

sveikutes 4u.gif , bučiau labai dėkinga jei man į paštą juos įmestumėt kurgita@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2015 01 14, 00:41)
Ačiū, Lutute, už nuorodas, jei ne tu daugybės dalykų nežinočiau. Bučkis oro_buckis.gif

Dalintis yra smagu! Ir tai visai ne mano nuopelnas, o Samsung Mokykla Ateičiai organizatorių. Kai tik mokymai baigsis, atsiųsiu į paštą dar šiokių tokių dovanėlių. mirksiukas.gif
Age- melage, tavo Augustinukas nerealus. Visas į mamytę drinks_cheers.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 01 14, 08:11)
Sveikutės,vis paskaitinėju,bet tik neparašau. Šaunuolės,kad vis kuriat kažką darot. Aš tokis išsisėmusi esu šiais metais...

NOKIA, spaudžia NEC'O vertintojų namų darbai? Pasidalink, jei gali, ką įdomaus sužinojai mokymų metu ax.gif
Atsakyti
VIENUOLIKA TIKRAI GERO MOKYTOJŲ BRUOŽŲ: http://www.bernardin...70bRhs.facebook

Papildyta:
AR JAU IŠMOKAI RAŠYTI € ŽENKLĄ?: http://www.skaitykit...asyti-e-zenkla/
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 01 15, 16:29)
NOKIA, spaudžia NEC'O vertintojų namų darbai? Pasidalink, jei gali, ką įdomaus sužinojai mokymų metu ax.gif

Tikrai nieko naujo nesužinojau nec. Tik vis kala į galvą,dėl blogo st parašymo kaltas mokytojas.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 01 15, 17:42)
Tikrai nieko naujo nesužinojau nec. Tik vis kala į galvą,dėl blogo st parašymo kaltas mokytojas.

O ar pamoko, kaip reikia daryti teisingai, kad kaltas nebūtų?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 01 16, 01:12)
O ar pamoko, kaip reikia daryti teisingai, kad kaltas nebūtų?

Pamokytų, bet patys nemoka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 01 16, 17:40)
Pamokytų, bet patys nemoka lotuliukas.gif

Tikrai taip..Aš manau,kad pirmiausia reikia keisti visą Lietuvos švietimo sistemą.kol bus tik akademinės žinios svarbiausia,tol nebus mokiniams motyvacijos mokytis.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 01 16, 18:37)
Tikrai taip..Aš manau,kad pirmiausia reikia keisti visą Lietuvos švietimo sistemą.kol bus tik akademinės žinios svarbiausia,tol nebus mokiniams motyvacijos mokytis.

Sveikos 4u.gif Visiškai sutinku smile.gif , ruošiuosi atvirai pamokai pasaulio paž. apie eksportą ir importą, ar apie pinigus ketvirtokams( dar mąstymuose, kurią čia būtų galima pasirinkt,kad įdomiau pateik) gal kas kokią nuorodą žinote, na kur rasti kokios info įdomesnės šiomis temomis rasti. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintule: 16 sausio 2015 - 20:56
Sveika,
QUOTE(gintule @ 2015 01 16, 20:56)
Sveikos 4u.gif Visiškai sutinku smile.gif , ruošiuosi atvirai pamokai pasaulio paž. apie eksportą ir importą, ar apie pinigus  ketvirtokams( dar mąstymuose, kurią čia būtų galima pasirinkt,kad įdomiau pateik) gal kas kokią nuorodą žinote, na kur rasti kokios info įdomesnės šiomis temomis rasti.  blush2.gif

Pabandyk čia Apie eurą
Atsakyti