Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

QUOTE(b.s @ 2015 01 13, 18:04)
Sveikos,

lutute, o kaip išsaugot? Man išsisaugo tik GIF File (.gif) formatu.

Man irgi išsisaugoti leidžia tik gif formatu, nes tai dinaminis vaizdas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 01 13, 22:08)
Man irgi išsisaugoti leidžia tik gif formatu, nes tai dinaminis vaizdas. mirksiukas.gif

O tai kaip tada kitiems parodyti ką sukūrei?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2015 01 13, 23:29)
O tai kaip tada kitiems parodyti ką sukūrei?

Jeigu darbus sukelsi į savo svetainę, tai rodys be problemų. Taip pat animuotas vaizdas išlieka ir paveiksliukus sukėlus į PowerPoint'ą arba į Movie Maker'į.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutute1: 13 sausio 2015 - 22:42
QUOTE(lutute1 @ 2015 01 13, 23:35)
Jeigu darbus sukelsi į savo svetainę, tai rodys be problemų. Taip pat animuotas vaizdas išlieka ir paveiksliukus sukėlus į PowerPoint'ą arba į Movie Maker'į.

Labutis
Leisiu sau pakomentuoti tongue.gif pabandžiau ir aš su Augustuku padaryt filmuką. Smagumėlis lotuliukas.gif Vaikas visą vakarą plušėjo, burbė... O filmuką pasižiūrim taip: išsaugoję tuo formatu, patį failą ne iš karto atidarom, o ant jo užėję spustelim dešinį pelės klavišą, renkamės" atidaryti naudojant" ir išskleistam galimybių sąraše renkamės kokią nors internetinę naršyklę. Mes pasirinkom exploerį (nes tik jį davė). sekundėlę palaukėm ir pradėjo mūsų filmukas judėt.
Ačiū, Lutute, už nuorodas, jei ne tu daugybės dalykų nežinočiau. Bučkis oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveikutės,vis paskaitinėju,bet tik neparašau. Šaunuolės,kad vis kuriat kažką darot. Aš tokis išsisėmusi esu šiais metais...noriu pasiteirauti gal ką parekomenduotute aplankyti Vilniuje. Važiuojam į pinigų muziejų,katedrą,pilį. Gal dar kas yra įdomaus,juk norisi kažko įdomaus vaikams.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2015 01 13, 22:35)

QUOTE(agė-melagė @ 2015 01 13, 23:41)
Labutis
Leisiu sau pakomentuoti tongue.gif pabandžiau ir aš su Augustuku padaryt filmuką. Smagumėlis lotuliukas.gif  Vaikas visą vakarą plušėjo, burbė... O filmuką pasižiūrim taip: išsaugoję tuo formatu, patį failą ne iš karto atidarom, o ant jo užėję spustelim dešinį pelės klavišą, renkamės" atidaryti naudojant" ir išskleistam galimybių sąraše renkamės kokią nors internetinę naršyklę. Mes pasirinkom exploerį (nes tik jį davė). sekundėlę palaukėm ir pradėjo mūsų filmukas judėt.
Ačiū, Lutute, už nuorodas, jei ne tu daugybės dalykų nežinočiau. Bučkis oro_buckis.gif

Ačiū už paaiškinimus. Šiandien reiks dar „pažaist“.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 01 14, 08:11)
Sveikutės,vis paskaitinėju,bet tik neparašau. Šaunuolės,kad vis kuriat kažką darot. Aš tokis išsisėmusi esu šiais metais...noriu pasiteirauti gal ką parekomenduotute aplankyti Vilniuje. Važiuojam į pinigų muziejų,katedrą,pilį. Gal dar kas yra įdomaus,juk norisi kažko įdomaus vaikams.

Bernardinų sodas ir žaislų muziejus kaip tik netoli pilies
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2015 01 14, 14:38)
Bernardinų sodas ir  žaislų muziejus kaip tik netoli pilies

o įdomi veikla žaislų muziejuje
?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 01 14, 15:20)
o įdomi veikla žaislų muziejuje
?

Ten vyksta edukacinė pamoka ir tada leidžia pažaisti http://www.zaislumuz...lt/lt/edukacija pasiskambink, labai maloniai viską paaiškina
Atsakyti
Gal ką sudomins. Gaila, kad tik nedidelėms vaikų grupėms.

Sausio-vasario mėn nemokamos edukacinės pamokėlės Zarasuose: http://audimoartele.jimdo.com/
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2015 01 14, 07:11)

O į Valdovų rūmus nenorit? Maniškiams ten lb patiko (ėmėm edukaciją apie heraldiką). Su šeima lankiausi Žaislų muziejuje (ten visai šalia), girdėjau, kad ir ten edukacijos būna.
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2015 01 14, 20:59)
O į Valdovų rūmus nenorit? Maniškiams ten lb patiko (ėmėm edukaciją apie heraldiką). Su šeima lankiausi Žaislų muziejuje (ten visai šalia), girdėjau, kad ir ten edukacijos būna.

kažkaip galvoju, kad per maži dar... verysad.gif
Atsakyti