Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

QUOTE(Vaivorytė @ 2015 01 13, 17:18)
.Pasirašo nukvakusi, besiblaškanti, apsikrovusi testais, išsibalansavusi ketvirtokų mokytoja biggrin.gif

lotuliukas.gif , viskas gerai,išgyvensim ir pamiršim kaip slogų sapną, ieškau ir aš tų testų, nors pačiai pasižiūrėt, aplėkiau šian miesto knygynus, nėr pas mus kaime, reiks internetu pirkt. Gal kas turi ir pasakys ar iš vis jie verti dėmesio, kaip sakant, kalnai papildomų užduočių sąsiuvinių, nebežinai iš kurio begriebti, o laiko trūkumas doh.gif

Dar pavyzdžių http://www.egzaminai...iai_4_klase.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintule: 13 sausio 2015 - 17:01
QUOTE(Sarr @ 2015 01 11, 15:50)
Sveikos,

atleiskit, kad nepaskaitinėjus klausiu, galbūt jau rašėte. Kur perkate lipdukus pasiekimams vertinti? Ar susiduriate su problema kur jų įsigyti?
Būsiu dėkinga už patarimą 4u.gif

Sveikutės smile.gif visai jus apleidau.. nauji metai, nauji namai smile.gif daug darbelio smile.gif apie pažangos vertinimo lspus turėsime seminarą, tad po jo galėsiu papasakoti plačiau smile.gif lipdukus perku office one arba kitose raštinėse prekėse smile.gif gal kas turite kokių scenarijų abėcėlės šventei ? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(lutute1 @ 2015 01 13, 10:57)
Laba diena visoms!  lithuania.gif
B.S. , siunčiu nuorodą, nors ir ne lietuvių kalba, bet labai aiškiai parodyta, kaip dirbti su ta programėle:
https://www.youtube....h?v=Saqo1QNZo0Q
..................

lutute, o kaip išsaugot? Man išsisaugo tik GIF File (.gif) formatu.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2015 01 13, 17:04)
Sveikos,

lutute, o kaip išsaugot? Man išsisaugo tik GIF File (.gif) formatu.

tada kopijuoti, klijuoti į wordą, mažinti, didinti, pridauginti ir mokiniams dalinti smile.gif
Atsakyti
ir man sunkus metas...
turiu labai daug klausimų...
gal žinote:
* ar pradinukams dailę, muziką, kūno kultūra gali dėstyti tik pradinių klasių mokytojas?
* ar iš 4 mokytojų (visos vyr.) mažinant etatus atleistų iš darbo vėliausiai priimtą (net jei ji vienintelė iš 4 turi mažamečių vaikų)?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2015 01 13, 19:00)
ir man sunkus metas...
turiu labai daug klausimų...
gal žinote:
* ar pradinukams dailę, muziką, kūno kultūra gali dėstyti tik pradinių klasių mokytojas?
* ar iš 4 mokytojų (visos vyr.) mažinant etatus atleistų iš darbo vėliausiai priimtą (net jei ji vienintelė iš 4 turi mažamečių vaikų)?

Kai dėl ekonominių ar technologinių priežasčių arba dėl darbovietės struktūrinių pertvarkymų mažinamas darbuotojų skaičius, pirmenybės teisę (DK 135 str.) būti palikti dirbti turi darbuotojai:

1) kurie toje darbovietėje buvo sužaloti arba susirgo profesine liga;

2) kurie vieni augina vaikus (įvaikius) iki šešiolikos metų arba prižiūri kitus šeimos narius, kuriems nustatytas sunkaus ar vidutinio neįgalumo lygis arba mažesnio negu 55 procentai darbingumo lygis, arba šeimos narius, sukakusius senatvės pensijos amžių, kuriems teisės aktų nustatyta tvarka nustatytas didelių ar vidutinių specialiųjų poreikių lygis;

3) kurie turi ne mažiau kaip dešimties metų nepertraukiamąjį darbo stažą toje darbovietėje, išskyrus darbuotojus, įgijusius teisę į visą senatvės pensiją arba ją gaunančius;

4) kuriems iki senatvės pensijos liko ne daugiau kaip treji metai;

5) kuriems tokia teisė nustatyta kolektyvinėje sutartyje;

6) kurie yra išrinkti į darbuotojų atstovaujamuosius organus (Kodekso 19 straipsnis).

Šio straipsnio 1 dalies 2, 3, 4 ir 5 punktuose nustatyta pirmenybė likti darbe taikoma tik tiems darbuotojams, kurių kvalifikacija nėra žemesnė už kitų tos pačios specialybės darbuotojų, dirbančių toje įmonėje, įstaigoje, organizacijoje, kvalifikaciją.

Mokymo įstaigos direktorė atleisti turi pagal DK 129 str. 1 d., DK 135 straipsnyje nurodomas ne atleidimo pagrindas, o sąlygos, kada taikoma pirmenybės teisė būti paliktam dirbti.
Papildyta:
QUOTE(Vaivorytė @ 2015 01 13, 16:18)
Sveikutės, ar turit tuos gamtamokslinius testus? gal kas galėtų bent vieną įmesti į paštą blush2.gif .Pasirašo nukvakusi, besiblaškanti, apsikrovusi testais, išsibalansavusi ketvirtokų mokytoja biggrin.gif

Aš turiu ketvirtokų . 4dienį galėsiu nuskanuoti.
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 01 13, 17:39)
lotuliukas.gif , viskas gerai,išgyvensim ir pamiršim kaip slogų sapną, ieškau ir aš tų testų, nors pačiai pasižiūrėt, aplėkiau šian miesto knygynus, nėr pas mus kaime, reiks internetu pirkt. Gal kas turi ir  pasakys ar iš vis jie verti dėmesio, kaip sakant, kalnai papildomų užduočių sąsiuvinių, nebežinai iš kurio begriebti, o laiko trūkumas doh.gif

Dar pavyzdžių http://www.egzaminai...iai_4_klase.pdf

Sveiki, Aš turiu nusiskanavusi jau šiuos testus. Galėčiau atsiųsti. Parašykite kur. Nenoriu užkrauti pagrindinio pašto.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 01 13, 20:56)
Sveiki, Aš turiu nusiskanavusi jau šiuos testus. Galėčiau atsiųsti. Parašykite kur. Nenoriu užkrauti pagrindinio pašto.

Sveikute, gal galima janiku@gmail.com DEKUI
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 01 13, 22:56)

labai prašau ,,užkrauti" pagrindinį paštą 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(alaizy @ 2015 01 13, 19:26)
tuoj mes visos tokiomis tapsime, nedaug trūksta doh.gif
Tik reikėtų iš anksto susikurti nuorodą, kad vėl galėtume visos "tokios" bendrauti biggrin.gif

Gera mintis - visoms esamoms ir būsimoms ketvirtokėms lotuliukas.gif ...., nes būti ketvirtoke, tai tas pats, kaip sulaukti senatvės - supras tik tas, kas jos sulaukė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2015 01 13, 18:04)
tada kopijuoti, klijuoti į wordą, mažinti, didinti, pridauginti ir mokiniams dalinti smile.gif

leliuko mama, aš čia apie animaciją sukurtą.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 13 sausio 2015 - 20:51
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 01 13, 19:56)

l.makaviciene@gmail.com

Didelis dėkui, liepsnele 4u.gif
Atsakyti
Perskaičiau jūsų pamąstymus ir taip pasidarė gera dūšioje, kad ne aš viena baigiu nukvakti dėl svetimų (mokyklos ir vaikų) rūpesčių. Oi kaip pritariu Smilgai, kad negaliu dirbti bet kaip, nes taip nemoku, o dirbti gerai, tai reikia ne 24 val. o gal 42 val smile.gif Negaliu stoti prieš klasę nesusidėliojusi medžiagos ar nesiruošusi pamokai. Taip ir visos kvankame smile.gif Gero vėlaus vakaro visoms!
Atsakyti