Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 54 tema

QUOTE(ninkute @ 2015 01 11, 20:17)
Sveikutės,
Kaip leidžiate savaitgalį? Aš abi dienas prie mokyklinių darbų prapuolusi. Apšvieskit jei galite apie standartizuotus lietuvių k. testus 4 kl. Ir pernai ir užpernai buvo teksto suvokimas ir rašinys. Ar išlieka tas pats? Buvo mūsų pašte įkelta pasirenk standartizuotam testui, ten skaitau ir matau gramatines dar užduotis. Ar jos bus standartizuotame teste? Pasidalinkite mintimis iš kokių dalių laukia testai?

Pernykščiame tai tikrai nebuvo. Tik teksto suvokimas ir kūrybinė užduotis.
Ar girdėjote ką nors apie pasaulio paž. standartizuotus ketvirtokams?
Kaip jiems ruoštis?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2015 01 11, 20:17)
Sveikutės,
Kaip leidžiate savaitgalį? Aš abi dienas prie mokyklinių darbų prapuolusi. Apšvieskit jei galite apie standartizuotus lietuvių k. testus 4 kl. Ir pernai ir užpernai buvo teksto suvokimas ir rašinys. Ar išlieka tas pats? Buvo mūsų pašte įkelta pasirenk standartizuotam testui, ten skaitau ir matau gramatines dar užduotis. Ar jos bus standartizuotame teste? Pasidalinkite mintimis iš kokių dalių laukia testai?

Sveiki,
Gramatinių užduočių tikrai nebus (taip supratau, kai dalyvavau standartizuotų testų mokymuose). Teksto suvokimo ir rašinys ar laiškas (žodžiu kažkokia kūrybinė užduotis).
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 01 11, 22:27)
Sveiki,
Gramatinių užduočių tikrai nebus (taip supratau, kai dalyvavau standartizuotų testų mokymuose). Teksto suvokimo ir rašinys ar laiškas (žodžiu kažkokia kūrybinė užduotis).

Ačiū už informaciją.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 01 11, 21:27)
Sveiki,

O dėl pasaulio pažinimo nieko neminėjo?
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2015 01 12, 00:09)

Dėl pasaulio pažinimo kaip supratau orientuotis į tarptautinius tyrimus. Minėjo apie atliktų bandymų išvadas...
Atsakyti
Sveikutės, jetau jetau kaip vaikai nesimoko, kaip atmestinai atlieka paskirtus darbus doh.gif Širdis skauda ir man dėl tu pasaulio pažinimo testų, jaučiu tik man, o vaikams tai tik daina smile.gif
Gal kažkas panašaus į tokius bus, seni čia, bet juk pasimokyti galima.

http://www.upc.smm.l...zinimas_4kl.pdf
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2015 01 12, 00:09)

Seminare sakė, kad pasaulio pažinimas šiemet bus integruotas į matematikos testą ir siūlė pasižiūrėti "Gamtamokslinio ugdymo testus"
Atsakyti
Sveikutės,
Ką darysit rytoj per pirmą pamoką, gal turit kokių gražių idėjų, kad tiktų pirmokėliams?
Atsakyti
QUOTE(nonele @ 2015 01 12, 18:40)
Sveikutės,
Ką darysit rytoj per pirmą pamoką, gal turit kokių gražių idėjų, kad tiktų pirmokėliams?

Tradiciškai degsim žvakutes ant palangių ir trumpai prisiminsime šią dieną.
Atsakyti
Į paštą nusiunčiau tokią pasaką sausio 13, gal kam tiks. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2015 01 12, 13:19)
Dėl pasaulio pažinimo kaip supratau orientuotis į tarptautinius tyrimus. Minėjo apie atliktų bandymų išvadas...

Nelabai supratau pastarąjį sakinį... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2015 01 12, 16:22)
Sveikutės, jetau jetau kaip vaikai nesimoko, kaip atmestinai atlieka paskirtus darbus doh.gif Širdis skauda ir man dėl tu pasaulio pažinimo testų, jaučiu tik man, o vaikams tai tik daina smile.gif
Gal kažkas panašaus į tokius bus, seni čia, bet juk pasimokyti galima.

http://www.upc.smm.l...zinimas_4kl.pdf

ačiū 4u.gif
jei kuri ieškosite daugiau http://www.upc.smm.l...nokime/tyrimai/
Atsakyti